Canim esinle ne yapacagini sen bilirsin ama bence kadina da yapmadigini birakma. yani rezil nasil ediliyorsa rezil et. bence kadin bal gibi de biliyor evli oldugunu. yuzune neden kapatti teli o zaman? eger bilmese adam gibi dinlerdi.
benim arkadasim internetten birisi ile tanisti. cocuk genc daha. kendisi 26 yasinda cocuk 24 tu o zamna. iyi bir isi var cocugun. bekar. kizin memleketine geliyor rahatca geziyorlar vs vs. yani telefonu vs ortada cocugun saklama geregi duymuyor. arkadasim istanbula geldi. gene gezdiler dolastilar hatta gece bir arkadaslrinin evinde kaldilar. (arada cinsi munasebe yok buna eminim) ama ben suphelendim bazi davranislarindan. bir gun arkadasim aradi cocugu bir kadin acti ben esiyim dedi. ben de kiz arkadasiyim dedi arkadasim. bekarim dedi bana dedi arkadasim. neye kapattilar telefonu. cocuk aradi sonbra o kadin yok alt komsum da kafayi benle bozdu da kiz arkadaslarimi kiskaniyor da, bilgisayari bozulmustu ona bakmaya girmistim de ben tuvalettenyekn aramissinda yalanin biri bin para.
arkadasim ayrildi. ama cocuk aramaya devam ediyor. bir sabah arkadasim gene aradi. gene ayni hanim acti telefonu. guzel guzel konustular. yani arkadasim hanima herseyi anlatti. neler dedigini neler yaptiklarini, nasil suphelenmedigini, kadin da hic suphelenememeis acikcasi, internette takilirdi ben de cocugu uyuturdum bir yanlisini gormedim vs vs. ama gorseniz cocugu yalanin biri bin para aman Allah im.
mesela sonradan farkettik. kadin aradiginda nasilsin guzel anne diye hitap ediyor. yani hem cocugu olan karisina iltifat ediyor, bize de annemle konusuyorum diyor. annesine guzel anne diyor saniyoruz. yani bunun gibi neler neler.
neyse uzattim ama demek istedigim kadin sen aradiginda talafonu kapatmazdi. bence guzel guzel konus kadinla. yem at. ogren neler yaptiklarini. bak de ben sana karsi degilim. esimden bunu beklemezdim. sen de bayansin beni anlarsin, bana anlatir misin cunku artik esimin anlattiklarina inanmiyorum guvenmiyorum ona. sen hemcinsim oldugun icin senden dinlemek istedim dersin. al agzindan lafini. sonra artik kocani infaz mi edersin, bosar misin bilemem. ama kocan inkar edecek. 5 se birini bileceksin yalnizca.