• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum... Yardım edin

canımm denilcek söz bulamıyorum inan kimbilir nekadar incilmişsindir o msj geldiğindee..
kalbinin sesini dinle canım sana akıl vermem asla..
kendin iyice düşün taşın,
en doğru kakarı senden başkası veremez.....

3-4aydır kadının evine gidiyomuş.ogünden beri gelmiyo zaten.aklımda acaba onunlamı soruları var boşanmasam devam etsem sanırım bu soruları kafamdan atamam acaba gittimi konuştumu diye hep düşünürüm

zor bir durum ama hep aklıma gelir bu aldatma konularında insanlar bir daha birbirine nasıl bakarlar nasıl sarılırlar nasıl sevmeye devam edebilir nasıl saygı duyabilirler madem hiçbişey eskisi gibi olmayacak ilerleme yok geri sayım var o zaman neden birbirine zincir takılmış gibi beraber durmakta ısrar edilir.
yapıp özür dilemek neyin nesidir bende yapıyım özür dilerim sonunda olucak mı acaba ne tuhaf şeyler yaa Allah vermesin kimsenin başına ama en azından çocuğunuz ve kendi sağlığınız için içinizdeki saygı ve sevgiler için ayrılmak en mantıklısı gelir bana Allah güç versin size zor bi durum...

evet bunları düşününce ayrılmak en doğru karar...
çünkü onunla birlikde olduğunu düşündüğünüzde kimbilir ne fırtınalar kopuyodur içinizde..
tekrar diyorum en iyii kararı sen veririsin ve iyi bi karar ver canımm yanındayız bizler seninn...

bilgehancım çocuk konusunu kafana takma.eşinizin ahlaksız davranışlarından dolayı mahkeme kararıyla çocugun velayetı sana verılır.uzulme hiç..

çok üzüldüm canım
eşinde çocukla tehdit ediyor anladığımö kadarıyla ama dava açtığında çocuğunu senden alamaz hem aldatıyor hem boşanmak istemiyor neden aldatırsın ozman eşinden kopmak istemiyorsan eşini seviyorsan aldatma iyice düşün kararver canım yuv a sonuçta ben olsam boşanırdım çünki bununla yaşayamam ben büyütürüm uzatırım hayatı kendime dar ederim

çok üzüldüm yaşadıklarınız gerçekten zor ama bu saatten sonra bu evliliği yürütmek yeniden güvenmek mümkün değil
ayaklarınızın üzerinde durabileceğinize inanıyorsanız (mesleğim var demişsiniz) bırakın tek celsede bitsin
affederseniz daha kötü olacak eminim sağlıksız bir ortamda yaşayarak hem kendinize hem de evladınıza zarar vermeyin

fırtınanınkızı haklısın canım kızda kandırılmış ben orayı atlamışım..

bilgehan-serpil canım çocuğunu alması çook zor.boşanmayacaksan bile eşine boşanmak istediğini söyle.sakın sukoyverme. bunu hakedecek tek bir kadın değil insan evladı olamaz.
madem mesleğin var elinde bir an önce bir işe girmeye çalış.kendi ayakların üstünde dur.

çok kızdım eşine canım ya senden aldığı huzur,güven duygusu güler yüzünü geri verebilecek mi?
çok ama çok güçlü ol .bunlar senin için dünyanın sonu değil , yeni ve güçlü sen'in başlangıcı olsun..

ailem evet yeri geldiğinde maddi destekte bulundu.şuan durumumu babam dışında herkes biliyo ve bana iyi düşün karar senin diyorlar ama aklım durdu düşünemiyorum bile iki gün oldu öğreneli ve ben çok bitik bi durundayım aklıma geldikçe ağlıyorum.öğrendiğim gün sinir krizi geçirdim ne var ne yok kırdım döktüm.tüm resimlerimizi yırttım çerçeveli olanları fırlattım.açıkçası berbat bi haldeyim.

ismim serpil bilgehan oğlumun adı.tekstil mezunuyum ben mesleğim var eşimle evlendikten sonra ayrıldım işten.ve ilk bana evet var dediğinde bitti bu iş dedim kendisine oda bana çocuğu vermem dedi ben de vermem dedim ya evlenirsen ne olcak dedi düşünmüyorum sen evlenirsen ne olcak dedi bende düşünmüyorum dedi bende ona ben varken bulmuşsun birinide ben yokkenmi bulmayacaksın yaparsın bi çocuk daha dedim.ne yapmak istediğim konusuna gelince inanın aklım durdu ona boşanıyoruz dedim ondan sonra özür diledi hatalıyım dedi zaten

zaten ilk şantajları çocuk olur..

ama mahkemer henüz küçük olduğu için ve eşiniz aldattığı için size verecektir die düşünüyorum.
siz sakin kafayla düşünün içinizdeki fırtanayı dinleyin ve sizin için en doğrusu en iyisi ne ise onu yapın..

ailem evet yeri geldiğinde maddi destekte bulundu.şuan durumumu babam dışında herkes biliyo ve bana iyi düşün karar senin diyorlar ama aklım durdu düşünemiyorum bile iki gün oldu öğreneli ve ben çok bitik bi durundayım aklıma geldikçe ağlıyorum.öğrendiğim gün sinir krizi geçirdim ne var ne yok kırdım döktüm.tüm resimlerimizi yırttım çerçeveli olanları fırlattım.açıkçası berbat bi haldeyim.

canım benım ya.....
inan aldatılan bayanları okuyunca çok uzuluyorum.
ınş. bundan sonra kımsenın başına gelmez.
senın acın çok yenı daha.
burda aynı durumda olan bayan kardeşlerımız var.bu sureçte sana yardımcı olacaklardır emınım.
ama senın vıcdanın rahat ya önemli olan o biliyormusun.şimdi kendını ve bebegını düşünmen vaktın.güçlü olmalısın.
kocanın bebegıne yonelık açıklamalarını kahleye alma.
bir avukat olarak söylüyorum.hukukı yollara başvurursan bebegın velayetı sana verılır.
kararın ne olursa olsun. senın ve bebegın için umarım hayırlı olur.

ALlah yardımcınız olsun.. sabır versin.. büyük konuşmamayım ama aldatılırsam o kişinin yüzüne bakamazdım. tiksinirdim ondan bi kere.. soğurdum.. bu erkekleri anlamak zor...
çok üzüldüm inanın. bencede şimdilik boşamayın, uzak durum ama ailenizin evine geçin.. o evde ve yalnız kalmayın..
dilerim yaralarınızı çabuk sararsınız..

benim çocuğum olmadığı için hemen bitirirdim.ancak sizin için durumlar farklı olabilir.eğer aileniz size destek çıkarsa çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde duracağınıza inanırsanız hiç beklemeden boşayın gitsin.eğer imkanınız varda bunu yapmazsanız eşiniz aynen şunu düşünücek''demek bensiz yapamıyor.kadın işte ne yapsam katlanır''1 kere aldatıp ta gerçekten pişman olan ve birdaha yapmayan bir erkek duymadım.abim hep der 1 tokatı kabullenirsen gerisi gelir,bir kere aldatılıp susarsan dönem dönem devamı gelir.hakkında hayırlısı olsun.Allah a yönel ondan doğruyu iste.O seni yalnız bırakmaz.kocan da mutlaka Allah dan tokatını yer merak etme. bu arda mutsuz evliliklerde yetişen çocuklar hem aile hem de toplum için zararlı bireyler oluyor.önce kendi mutluluğunu düşün derim gerisi sana kalmış.Allah doğru yolu göstersin inşllh.Allah a emanet ol.

canım yaşadıklarına çok üzüldüm inan.
bence bir iş ara kendine annenle konuş onların yanına gitmeyi dene.
eğer yapabilirsen durumunu tam olarak bilemediğim için ahkam kesmek istemiyorum ama boşan derim ben.ne kadar olmuş ki evleneli bu adam böyle saçmalıklara kalkmış.üzüntünü paylaşıyorum.çok ta bişeyler yazamadım şunu yap bunu yap diye bana burdan yazmak kolay tabide sen
ne durumdasın ne yapabilirsin bir düşün.Allah doğru kararlar vermene yardımcı olsun inşallah..

bilmiyorum ama sanki böyle aldatma olayında boşanmak erkeğin daha çok mu işine geliyor. karısı aradan cekilecek bu dostuyla devam edecek. üzmekte istemiyorum ama aklıma ilk gelen bu olaydan haberdar etmek için anlaştılar ve bir oyunmu oynadılar. eşin söyleyemedi sanki yakalanmışlar gibi mi yaptılar acaba...

Canim esinle ne yapacagini sen bilirsin ama bence kadina da yapmadigini birakma. yani rezil nasil ediliyorsa rezil et. bence kadin bal gibi de biliyor evli oldugunu. yuzune neden kapatti teli o zaman? eger bilmese adam gibi dinlerdi.

benim arkadasim internetten birisi ile tanisti. cocuk genc daha. kendisi 26 yasinda cocuk 24 tu o zamna. iyi bir isi var cocugun. bekar. kizin memleketine geliyor rahatca geziyorlar vs vs. yani telefonu vs ortada cocugun saklama geregi duymuyor. arkadasim istanbula geldi. gene gezdiler dolastilar hatta gece bir arkadaslrinin evinde kaldilar. (arada cinsi munasebe yok buna eminim) ama ben suphelendim bazi davranislarindan. bir gun arkadasim aradi cocugu bir kadin acti ben esiyim dedi. ben de kiz arkadasiyim dedi arkadasim. bekarim dedi bana dedi arkadasim. neye kapattilar telefonu. cocuk aradi sonbra o kadin yok alt komsum da kafayi benle bozdu da kiz arkadaslarimi kiskaniyor da, bilgisayari bozulmustu ona bakmaya girmistim de ben tuvalettenyekn aramissinda yalanin biri bin para.

arkadasim ayrildi. ama cocuk aramaya devam ediyor. bir sabah arkadasim gene aradi. gene ayni hanim acti telefonu. guzel guzel konustular. yani arkadasim hanima herseyi anlatti. neler dedigini neler yaptiklarini, nasil suphelenmedigini, kadin da hic suphelenememeis acikcasi, internette takilirdi ben de cocugu uyuturdum bir yanlisini gormedim vs vs. ama gorseniz cocugu yalanin biri bin para aman Allah im.

mesela sonradan farkettik. kadin aradiginda nasilsin guzel anne diye hitap ediyor. yani hem cocugu olan karisina iltifat ediyor, bize de annemle konusuyorum diyor. annesine guzel anne diyor saniyoruz. yani bunun gibi neler neler.

neyse uzattim ama demek istedigim kadin sen aradiginda talafonu kapatmazdi. bence guzel guzel konus kadinla. yem at. ogren neler yaptiklarini. bak de ben sana karsi degilim. esimden bunu beklemezdim. sen de bayansin beni anlarsin, bana anlatir misin cunku artik esimin anlattiklarina inanmiyorum guvenmiyorum ona. sen hemcinsim oldugun icin senden dinlemek istedim dersin. al agzindan lafini. sonra artik kocani infaz mi edersin, bosar misin bilemem. ama kocan inkar edecek. 5 se birini bileceksin yalnizca.

ALLAH sabırlar versin diyecek bi söz yok ama eğer boşanmaya karar verirseniz hiç süründürmeyin derim boşanmak ve bir anda vazgeçmek daha çok koyar lütfen çok iyi düşünüp karar verin sonra ki kararlar canınızı yakmasın hakkında hayırlısı olsun....

yuhhh yaaa yuhhhh
ben ne soylucegımı sasırdım artık
bu aldatmalar karsında
ben bu kadar adı mıyım dıyor adam bırde :oklava:

Back