Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum... Yardım edin

ben bu hıkayeyı bı yerden hatırlıyorum..babamda böle bı hıkayenın kahramanıydı...annem su anda yanımda ve ıkımızde bu hıkayeyı bı yerden hatırlıyoruz dedık..canım çok zor zamanlar bunlar..umarım eşin yaptığı hatanın bedelını öder..ama bedel ödeyen taraf sen ve evladın olmaz..kolaylıklar versın sevgıler.........

Üzücü bir durum Allah bundan sonrası için sabır versin sana..Zaten ben yapmam etmem asla aldatmam diyenlerden korkacaksın...Bunun gibi bir örnekte bizim evde var ..(Yani Babam )Yaparlar ederler ve inkar ederler...
Ne diim güzelim bilmiyorum ki küçük çocuğun varmış sanırım çalışmıyosunda..İyice düşün taşın senin için iyi olan kararı ver ..
Ama sakın düzelir değişir diyede düşünme çünkü bir kere yanlışa saptılar mı geri dönüşleri olmuyo bunların...O kadına da çok sinir oldum hem suçlu hem güçlü birde küfürü sen yiyosun.. Saçını başını yolcaksın ki bunların bak bakim bidaha böyle evli erkeklere atlıyolar mı ..

Allah yardımcın olsun..
Bu kabul edılır bırsey değil..
İmkanlar musaıt ıse bu evlılığı bıtırmelısın derım..
Allahım yanında olsun.. korusun kollasın senı arkadasım cok zor..

eşinin evli olmadıgına inandı mı sence o kadın bence hayır...midesizler işte ne diyecegimi bilemedim Allah sabır versin..insan nasıl güvenir tekrar eşine bilmiyorum..

evli olmadığına inanmadı bencede.olayın şokunu hala atlatmaya çalışıyorum.ama sürekli aklıma boşanmasam eşime ben bi daha nasıl dokunurum düşüncesi geliyo.ve güven konusu da çok önemli güven gidince sanırım gelmez geri

eğer eşin gerçekten pişmansa ki bunu hissedersin sana hissettirir bunu o zaman ayrılma.yalnız açıkca söyle bu travmayı kolay atlatamayacağını,ona sürekli sorular sorup güvenemeyeceğini.kabul ederse devam bi kez daha çocuğunun hatırına.yalnız senin dururmunda bi seçenek daha var.boşanabilirsin çünki her tür maddi imkanın ve mesleğin var.tek sorun evladın baba sevgisi göremeden büyücek.kendin ver kararını bence

Ya güzelim tabikide güven çok önemli evlilikte sevgiden önce saygı gelir bence ve bir kadıa yapılan en büyük saygısızlık aldatmak sen eşine hiç bir zaman eskisi gibi güvenemezsinki zaten içini sürekli bir şeyler kemirir durur ayrıca ben bir kaç arkadaşın yazdıklarına katılmıyorum çocuğun için tabikide baba sevgisi çok önemli ama öyle mutsuz bir aile ortamında büyümesi dahamı iyi sen bence şanslısın en azından maddi sıkıntın yok ailen arkanda çok kadın tanıyorum kocasının her şeyine göz yummak zorunda kalan aile desteği yok elinde bir mesleği yok o yüzden her şeye eyvallah demek zorundalar iyi düşün derim ben

evet çok kötü bi durum insan bu durum karşısında gerçekten ne yapacağını bilmiyo.bu durumu düşüneceğimi ve zamana ihtiyacım olduğunu söyledim.ani bi kararlada yablış karar vermek istemiyorum.kararımı ona bildireceğimi söyledim.ya tamam ya devam diye.

Bencede yenilir yutulur gibi değil yaşadıkların Rabbim kimsenin başına vermesin erkeklerin tamamen doyumsuzluğundan kaynaklanıyo bence bu durumlar.Bencede yüreğinin sesini dinle arkadaşım o sana doğru olanı söyleyecektir.

aldatılma gibi bi durumda sanırım en iyi yol biraz zaman bu zaman içinde insan en iyi yolu bulur sanırım umarım bende en iyi yolu bulurum

Vay şerefsizin önde gideni vayÇok üzgünüm çoook

Arkadaşım Allah yardımcın olsun, iyi düşün doğru karar ver. Bir daha güvenebilecekmisin bu adama. Bir daha sarılabilecekmisin, bir daha eskisi gibi olabilicekmisin.:1no2:

işte kafamdaki sorularda bunlar herşey eskisi gibi olurmu güven en önemli şey ilişkide o güven tekrar geri gelirmi.her geç gelişinde ordamıydı olur bi kere insanda bunları aşabilirmiyim bilmiyorum.

eve alma kime dokunduysa ona gitsin:mymeka:
pişkin pişkin yalana devam ediyoda:mymeka:
allah ıslah etsin böylesilleri
Allah yardımcın olsun.
Hakkında hayırlısı

yorumunuz için tekrar çok teşekkür ederim.burdan aldığım yorumlar ailemin arkadaşlarımın ve kendi düşüncelerim sonucu boşanmak en iyi yol gibi.çünkü boşanmasam aklımda mutlaka kalır neler yaptı onada böylemi konuştu böylemi baktı kafamda herşey netleşmeye başladı açıkça yardımlarınız için herkese tek tek teşekkür ederim.iyiki buraya yazmışım.yoksa kendimi daha kötü hissederdim eminim.sağolun

aldatmak bu kadar basit bişey.ama aldatılan kişi için çok kötü bişey.onca senem boşa geçmiş.kimbilir belki bilmediğim aldatılmam da olmuştur.artık nede inanmıyorum

bende meslek sahibiyim ama meslek sahibi olmasamda ,ailem destek çıkmasada,kimsem olmsada böyle bir durumda aslaaaaaaaa devam ettirmem.

bu gibi bayanlar eşlerinden ayrılmıs olan ınsanlara bakıs acısını kotu ınsan oarak degıstırıyor..yada mutsuz olup ayrılmak ısteyenlerın kabusu oluyor bosanmak......mutlu olamayabılır......tamam ayrılmıs ama mutlu yuvayı yıkma hakkını nerden buluyor.....bosanmıs ınsanlar yenıden hayat kurma cabasına duserler fakat bu bayan ısın mantıgını anlamamıs yıkım projelerıne dalmıs.....
malesef erkekler bu gıbı durumlarda pek de hayır dıyemeyen grub....bayanda zaten vıcdan olsa yuvası yıkılmıs mutuzlugu bılen bırı olarak asla esınıze donup bakmazzzzz.........terbıyesızzzzz ustune kufur etme cesaretını buluyor.....sen sakın ol tatlım .üzme tatlı canını senden degerlı mı bu kadın ...erkek aldattıgı ıspatlanana kadar heyecan macera ıcınde yasıyor sonra ya kavga ederek yada ozur dıleyerek karmasık yapıya burunuyor.....cocuk var arada kısısel fıkrım hıc bır sey konusmadan annemler yakınsa ceker gıderım ......aman ben gıderım gene kadına gıder dıye dusunursen kaybedersın zaten gıdecek olan her halukarda gıder.....bır hafta ıkı hafta aramam ...ararsa seni bagırmadan katı sert bır tutumla ben bundan sonra sana nasıl guvenırım nasıl bana bunu ızah et de.......bıraz da o uzulsun

ah arkadaşım sende çekmişsin.hem 23yaşında boşanmışsın.ben şuan 27yaşındayım.sağol yorumun için erkek yine yapar yani.

Boşanma=Aldatma veya şiddet
Benim bildiğim tek eşitlik budur arkadaşlar. Eğer aldatıldığınızı anladıysanız arkanıza dönmeyeceksiniz. Çünkü affederseniz defalarca kez tekrar tekrar aldatılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…