- Konu Sahibi bilgehan59
-
Bak tatlım ailenin evinde de yaşıyormuşsun ailen yanında demektir.Ver ceketini eline gitsin ailesinin yanına o zaman anlar hanyayı konyayı.sen evinde paşalar gibi alışkanlıklarına düzenine devam edersin.Allah yardımcın olsunarkadaşlar şöyle de bişey var biz zaten kendi babamın dairelerinden birinde oturuyoruz ailem alt dairemde şöyle evliliğime dönüp baktığımda çok mutlu olduğum söylenemez.ve aslında beni en çok üzen başka bi kadına dokunması yatması ve o kişiye benim için yalan söylemesi.bana evliliğimiz yürümüyo boşanalım dese çokçok iyi olurdu.en azından olmadı yürümedi boşandık derdim.şimdi iki seçeneğim var boşanıp arkama bakmamak yada boşanmamak.sanırım boşanmamak iyi bi seçim değil aklımdan çıkarabilirmiyim bilmiyorum.düşünme gücümü kaybettim.yorumlarınız için teşekkür ederim
:1shok:Ya canım bak babanın dairesinde kalıyomuşsunuz sen hala neyi düşünüyorsunki anlamadım zaten çok mutluda değilmişsin ne diye bu adamı çekiyorsunki o evde oturur işe girer gül gibi bakarswın çocuğuna ailende senin arkanda olucaktır böyle bir durumda ben olsam hiç düşünmeden basardım tekmeyi çünkü senin eşin bunu hak ediyor bence inan eğer boşanmazsan aklından hiç çıkmicak eşin biraz geç gelse acaba nerde kiminle bence böyle hayat devam etmez doğru bir karar verirsin umarım:1shok:arkadaşlar şöyle de bişey var biz zaten kendi babamın dairelerinden birinde oturuyoruz ailem alt dairemde şöyle evliliğime dönüp baktığımda çok mutlu olduğum söylenemez.ve aslında beni en çok üzen başka bi kadına dokunması yatması ve o kişiye benim için yalan söylemesi.bana evliliğimiz yürümüyo boşanalım dese çokçok iyi olurdu.en azından olmadı yürümedi boşandık derdim.şimdi iki seçeneğim var boşanıp arkama bakmamak yada boşanmamak.sanırım boşanmamak iyi bi seçim değil aklımdan çıkarabilirmiyim bilmiyorum.düşünme gücümü kaybettim.yorumlarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?