Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum... Yardım edin

cnm biz şimdi burdan ben olsam şöyle yapardım böyle yapadım gibi yorumlar yaparız ama olayı yaşayıp o olayın içinde çocuğu ile olmak eminimki çok farklı.
sen kimsenin etkisi altında kalmadan kendi kararını kendin vermelisin. bundan sonrasında iyisiyle kötüsüyle o hayatı yaşıcak olan ve oğlun. çok ama çok üzüldüm.

canım yaşadıklarına çok üzüldüm hiç birt kadın aldatılmayı hiç bir şekilde haketmiyor karar vericek olan tabikide sensin ama ben olsam büyük konuşmak istemiyorum ama o karakterde bir adamla asla evli kalamazdım çünkü hiç bir şey eskisi gibi olmicak nasıl olsa affetti beni diye tekrar yapıcak emin ol aranızdaki her şey bitti çünkü iyi düşün çocuğunuda mutsuz bir aile ortamında büyütmek istemezsin herhalde ben olsam ayrılırdım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

ben çocuk için evlilik sürdürülmesi taraftarı değilim.
daha önce de başka bi yerde yazdım. benim sülalem boşanmış ailelerle dolu ve hiçbir kuzenim heder olmadı. hepsi kendi ayakları üzerinde durabilen, toplumda belli bir yerlere gelmiş insanlar.

aldatılan, dayak yiyen ve çocukları için boşanmamakta ısrar eden bir de halam var.
o çocuklar ne okullarında başarılı, ne de normal davranışlar sergiliyorlar.
çünkü aliede huzur yok. hep kavga, bağırış çağırış ve gerginlik.
anne babayı hiç birbirlerine sevgiyle bakarken görmüyorlarki.

konuya dönersem;
ben kocam bir başkasına dokunduktan sonra; kalbini benden başka birine çarptırdıktan, bana baktığı gibi başka kadına baktıktan sonra isterse dünyayı önüme sersin peri padişahının oğlu olsun bu evlilik biter.
benim midem kaldırmaz.
madem ki mesleğiniz var, aileniz arkanızda duruyor; sizin yerinizde olsam o adamı evden kovardım.
çocuğun velayetini alamaz; çünkü evlilik kurumunu sarsacak hareketlerde bulunan ve hayasızca davranan kendisi.

Son düzenleme:
canım benim yaa
bu erkekleri biz kadınlar canavarlaştırıyoruz
toplumumuzda erkeğin aldatması o kadar sorun olmuyor
ve erkekler bundan cesaret alıyor
yani bu durumun suçlusu aslında biziz
senin yerinde olsam ne yapardım
aslında bu çok kolay bir durum değil
seviyorsun,alışkanlıklar var
ama her gün üzülmektense ben birkere üzülmeyi seçerdim
allah yardımcın olsun

Valla bunun afedilcek bi tarafı yok bence ama çok zor bi durum allahım kimseye yaşatmasın sonuçta ortada bir çocuk var ama hep neden anneler çocuk olduğu için karar veremiyolar babalarda çocukları olduğunu niye unutuyolar da başka bir kadının peşinde niye bir sürüngen gibi sürünüyolar diğer kadının nesi farklıda evdeki gül gibi karılarını üzüyolar erkekler bence heyecan yaşayıp adrenalinlerini yükseltmek istiyolar bu erkekleri anlamak çok zor sinir oluyorum böyle şeyleri duyunca eşimde beni aldatcakmış gibi hissediyorum gıcık şeyler

arkadaşlar şöyle de bişey var biz zaten kendi babamın dairelerinden birinde oturuyoruz ailem alt dairemde şöyle evliliğime dönüp baktığımda çok mutlu olduğum söylenemez.ve aslında beni en çok üzen başka bi kadına dokunması yatması ve o kişiye benim için yalan söylemesi.bana evliliğimiz yürümüyo boşanalım dese çokçok iyi olurdu.en azından olmadı yürümedi boşandık derdim.şimdi iki seçeneğim var boşanıp arkama bakmamak yada boşanmamak.sanırım boşanmamak iyi bi seçim değil aklımdan çıkarabilirmiyim bilmiyorum.düşünme gücümü kaybettim.yorumlarınız için teşekkür ederim

Arkadaşım öncelikle çok üzüldüm.Bence konuyu önce eşinin ailesiyle paylaş, sonra kendi ailenle.gelişmelere göre, biraz ayrı yaşayın.Boşanırım veya boşanmam demek kolay değil.en zararsız biçimde atlatmanı temenni ederim

Bak tatlım ailenin evinde de yaşıyormuşsun ailen yanında demektir.Ver ceketini eline gitsin ailesinin yanına o zaman anlar hanyayı konyayı.sen evinde paşalar gibi alışkanlıklarına düzenine devam edersin.Allah yardımcın olsun

eşimin ailesine haber verdim ve açıkça onlardan bi yardım beklemiyorum çünkü eşimin tarafında eşini aldatmayan erkek yok buna kayınpederimde dahil olmak üzere kayınpederim kaynanamı çok aldatmış ve başkasıyla yaşamaya başlamış kaynanamın yapacak bişeyi yok aslında başında 11çocuk kayınvalidem 3yıl önce öldü kayınpederim yaşadığı kadına nikah kıydı 10yaşında çocukları var.ve oan sinir anında bitti dedim ama sinirle hareket etmek istemediğim için buraya yazdım

allah kimsenin basina vermesin, eger sen diyorsanki bu adam ile bir yasdigi paylasirim sonuna kadar o zaman evli kal ama onu görümnce yediklerin bogazina kadar geliyorsa bitir bu isi , kalbini dinle

artık insanoğlu severek, isteyerek, belli zorlukları aşarak evlendiği kişilere bile ardından kazık atabiliyor...
görücü usulü olsa ihtimal veriyorum böyle şeylere ama severek evlenenler neden bunu yapıyor.
karşısındaki kişide neyi eksiklik görerek buna kalkışıyorlar
böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum
artık eş adaylarını neye göre,kime göre seçicez onuda bilemiyorum...
yazıklar olsun eşinede,onunla fingirdeyen o kadınada.
insan bi araştırır gerçekten boşanmış mı diye
bunu öğrenmek çok zor olmasa gerek.

seninde yerinde olsam şöyle şöyle yaparım diyemem
çünkü insan başa gelmeyince yazması kolay oluyor.

Eşin arabanın ön tekerleği misali babasına benzemiş,giderek ona kızmaya başladım ver ceketi eline veeer.babacığının anneciğinin kanatları altında yaşa.Bir kadının içinde beş erkek dayanıklılığı vardır,gençlikte atlatırsın bunları.Sepetle başından gitsin.Birde hakikaten o kadını araştır boşanmışmı boşanmamışmı?belkide evlidir kendi evliliği riske girmesin diye öyle söylüyordur,yedi ceddine kadar araştır kadını onun da başı ağrısın birazcık.bu kızgınlıkla ben gelip araştırıcam nerdeyse.

Son düzenleme:
Işte bi kadın bikadının yuvasını yıka bilyor
ama bunu yapanda erkek çünkü boşandım diyor
bu erkekleri anlamıyorum:)
sen kendi sesini dinle karar ver huzurlu olurum diyorsan buyur evliğine devam et huzrursuz olurum diyorsan bu evliği bitirrrrr

heyy Allahım bu erkekler neden böyle ne kadar kötü bir durum eş için bunca yıl ona hizmet et çocuk doğur nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar.yazık ya bir insanın hayatı bu kadar ucuz olmamalı bu kadar kolay mahfedilememeli

:1shok:Ya canım bak babanın dairesinde kalıyomuşsunuz sen hala neyi düşünüyorsunki anlamadım zaten çok mutluda değilmişsin ne diye bu adamı çekiyorsunki o evde oturur işe girer gül gibi bakarswın çocuğuna ailende senin arkanda olucaktır böyle bir durumda ben olsam hiç düşünmeden basardım tekmeyi çünkü senin eşin bunu hak ediyor bence inan eğer boşanmazsan aklından hiç çıkmicak eşin biraz geç gelse acaba nerde kiminle bence böyle hayat devam etmez doğru bir karar verirsin umarım:1shok:

senin adına çok üzüldüm canm...
erkekleri anlamıyorum yaaa...
eşinle anlaşamıyosan ayrılırsın medenice....
neden bi zamanlar sevdiğin insanı üzüyosun kii...
ayrılmak istersen çocuğu sana verirlr zaten canm,hem mesleğin var,hem çocuğun yaşından ötürü,hemde konuda eşin suçlu olduğu için....
Allah yardmcın olsun....inş böyle bi durumla karşılaşmayız bizlerde inş....

birak gittin bence o seninle yasamak isteseydi gercekten yeni maceralar aramazdi birak yoluna nasil devam etmek istiyorsa etsin sunuda unutma canim 1. yi yapan 2. yide yapar. ama yok ben mücadele edicem ne olursa olsun diyosan buyur o zaman sana bol bol sabir dilerim canim

ben esmeralda arkadaşımın dediğine katılıyorum ve eklemek istiyorum :abimin eşi yani yengemin ablasınında başına böğle bir durum geldi ve iki çocukları var.. işte bunlar yakalıyolar işyerinde kızla -adamı kavga gürültü hakaretler havada uçuyo sonra bir müddet yengemin ablası ailesi ile kalıyo fakat boşanmıyo ailesi karraı ona bırakıyo..bu kafayı takıyo ben kocamı o kadına bırakmam kendi işyerleri vardı işte ben o işyerini o kadına yedirmem falan filan sonuç: hala beraberler ve o küçücük çocuklar bile babasının ne halt yediğini biliyo çünki annesi söğlüyo sürekli...sürekli kavga ,hakaret ve güvensizlik içinde evlilikleri devam ediyo buna nekadr evlilik denirse tabi, kadın kocasından bahsederken şe...siz diye başlıyo cümleye ..ben bu evliliğe evlilik demem ne kadına acırım çünki onun derdi hırs yaptı kocamı kaptırmıcam diye sözde eşi ise gizli gizli hala o kadınla ee noluyo olan o çocuklara oluyo o çocuklardan nasıl bir birey beklenirki bu kadr cucunannın içinde...karaya vurmuş gemiyi götürmeye benziyo böğle ilişkiler ... çok zor bir durum Allah sana hayırlısı neyse onu nasip etsin canım.

evet hep aklımda acaba şimdi nerde onunlamı diye düşünürüm.şuan bile düşünüyorum.zor bi durum insanın başına gelmeyince anlaşılmıyo sen 5yılını geçir her zorluğa katlan ve sonunda aldatıl.kendimi onun yerine koyuyorum ben yapamam eşimden başkasına dokunamam her dokunuşumda eşim gelir aklıma vicdan azabından ölürüm.yorumlarınız gerçekten iyi geliyo.okudukça hem rahatlıyorum kendimi azda olsa iyi hissetmeye başlıyorum ve en önemlisi kendime olan cesaretim geri geliyo en azından kadınız ve destekliyoruz birbirimizi ama öte yandan beni aldatığıda bi kadın.

canim ister bosan ister bosanma ama eger bosanmamayi secersen de iyi bir ders ver esine. nasil olsa senin evden gitme durumun yok. neredeyse simdi. hazirla valinizi. gotursun kardeslerinden ya da enistenden biri isyerine. nerde kaliyorsa kalsin. ne halt yiyorsa yesin. alma eve ki kocan sanirim piyasada yok zaten onun da af dilemek gibi bir pismanligi yok. hata ettim demis. Allah allah bak sen. onu kabule tmis bari ama bu son pismanlik. neden daha once pisman olmus da vazgecmemis. hayir bu pismanlik degil. yakalananin kuyrugu kurtarma cabasi.

canim eger mutlu bir evlilik degilse yol ver gitsin. babasi da madem oyle. emin ol ' gorgulu kuslar, gordugunu isler' diye bir laf var. evinde dayak goren karisini dovemkte bir beis gormuyor. babasi aldatan icin aldatmak erkegin dogasinda olan bir sye. babasi hirsiz olanin cocugu da hirsizligi kotu gormuyor. yani aileden gelen bir sey. yol ver gitsin. cunku simdi unutamiyorsun. karsinda hic unutamayacaksin. her gec kalisinda nerde diye dusuneceksin. esin de aldatmanin tadini almis. ben bu olmazsa baskasinin gelecegi inancindayim. figuranlar degisir oyun ayni. madem bekarliga bu kadar merakli. bekar yap gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…