Çok üzüldüm şu an... sizin de mi aynı sıkıntılarınız oldu?DEVAM ET canım sonra da benim gibi devam ettik evlendik çocuk var boşanıyoruz aama cocuk için boşanmasam mı yazarsın
Bir kere aldatan yine aldatır.netMerhaba hanımlar, daha önce karmaşaya dönen ilişki diye bir konu açmıştım. Erkek arkadaşımla kötü sıkıntılar yaşadık 6 ay kadar önce. O benim arkadaşımla olan yazışmalarımı okuyup kırılmıştı öfkeyle maddi konulara değinmiştim mesajlarda ve bu onun için ağır bir şeydi. Zaten maddi konuda babasından ne destek ve ne de sevgi göremeyen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan biri. Şu anda da hep yetersiz hissediyor. Sonrasında çok ayrılık yaşadık ben zorladım hep en son o da barışmaya gönüllü oldu beraber vakit geçirdik sevgili gibiydik zaten bişeyler de yaşamıştık. Ailesiyle seyahatten dönünce de oturup konuşacaktık. Dönmesine yakın Allah dürttü beni sosyal medya hesabına girdim ve 3 kızla yazıştığını gördüm. Bir tanesine beni anlatmış diğerine baya yürümüş diğeri de eski arkadaşıydı. Ben bitirmek istedim ama suçluluk duyguma oynadı affetmem için uğraştı kalbimde sen varken başkasını hayatıma almadım hiçbir zaman diyip ağlayıp zırlayıp yalvardı sevgim vardı karşı koyamadım. Yeni yeni düzeldik travma etkisiyle yaptığını söylemişti ama o kadar ay geçti ben hala hazmedemiyorum ve sanırım hiç geçmeyecek...Başkasıyla konuşmasından çok kendimi kandırılmış hissetmek beni üzdü. Madem öyle isteğin vardı aynı zamanda benimle de barışma sürecine girmemeliydi güya kaybetmekten korktu ama bilmiyorum. Bitirsem belki iyi olacak ama pişman olmaktan korkuyorum gel git yaşıyorum. Affettikten sonra da elli kere konuyu açmam daha kötü oluyor. Kafam çok karışık.. yaşlarımız 23 bu arada. Bunu görmezden gelip devam mı etmeliyim bitirmeli miyim bilmiyorum..
yok keşke olsaydı da evlenmeseydim evlenip çocuk yapıp adam melek sanarken megersem melekgillerin şeytani çıkınca altından dünya bir griye döndüÇok üzüldüm şu an... sizin de mi aynı sıkıntılarınız oldu?
Ama o kötü olduğunuz dönemde sen barışmak icin ısrar etmişsin.Sonra o seni o hissi tekrar yaşayıp dönmüş.Anladigim kadarıyla yaptığı ettiği o dönem.Tamam hakli demiorum ama o barisma sürecine siz sokmussunuz.Bence yapabilirseniz bitirin bu işi bir ömür aklınızda kalacak gibi yarınlariniza yük tasimayinMerhaba hanımlar, daha önce karmaşaya dönen ilişki diye bir konu açmıştım. Erkek arkadaşımla kötü sıkıntılar yaşadık 6 ay kadar önce. O benim arkadaşımla olan yazışmalarımı okuyup kırılmıştı öfkeyle maddi konulara değinmiştim mesajlarda ve bu onun için ağır bir şeydi. Zaten maddi konuda babasından ne destek ve ne de sevgi göremeyen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan biri. Şu anda da hep yetersiz hissediyor. Sonrasında çok ayrılık yaşadık ben zorladım hep en son o da barışmaya gönüllü oldu beraber vakit geçirdik sevgili gibiydik zaten bişeyler de yaşamıştık. Ailesiyle seyahatten dönünce de oturup konuşacaktık. Dönmesine yakın Allah dürttü beni sosyal medya hesabına girdim ve 3 kızla yazıştığını gördüm. Bir tanesine beni anlatmış diğerine baya yürümüş diğeri de eski arkadaşıydı. Ben bitirmek istedim ama suçluluk duyguma oynadı affetmem için uğraştı kalbimde sen varken başkasını hayatıma almadım hiçbir zaman diyip ağlayıp zırlayıp yalvardı sevgim vardı karşı koyamadım. Yeni yeni düzeldik travma etkisiyle yaptığını söylemişti ama o kadar ay geçti ben hala hazmedemiyorum ve sanırım hiç geçmeyecek...Başkasıyla konuşmasından çok kendimi kandırılmış hissetmek beni üzdü. Madem öyle isteğin vardı aynı zamanda benimle de barışma sürecine girmemeliydi güya kaybetmekten korktu ama bilmiyorum. Bitirsem belki iyi olacak ama pişman olmaktan korkuyorum gel git yaşıyorum. Affettikten sonra da elli kere konuyu açmam daha kötü oluyor. Kafam çok karışık.. yaşlarımız 23 bu arada. Bunu görmezden gelip devam mı etmeliyim bitirmeli miyim bilmiyorum..
Evet o dönemden sonra tekrar ayrılık yaşadık o sürede onu biri aramış o da hayatında benim olduğumu söylemiş bunu da anlatmıştı banaAma o kötü olduğunuz dönemde sen barışmak icin ısrar etmişsin.Sonra o seni o hissi tekrar yaşayıp dönmüş.Anladigim kadarıyla yaptığı ettiği o dönem.Tamam hakli demiorum ama o barisma sürecine siz sokmussunuz.Bence yapabilirseniz bitirin bu işi bir ömür aklınızda kalacak gibi yarınlariniza yük tasimayin
Bunu aşmanın bir yolu yok muona karşı hep şüphe duyup güvenmeyeceksiniz hep huzursuz olacaksınız belkide.tabi birde "bir kere yapan bir daha yapar"gerçeği var. bence bu ilişkiyi sürdürmenin anlamı yok
Ben de böyle düşünüyorum ama bir yanım da bırakamıyor..Net ayrıl. Bir kere yapan bir daha yapar. Hatta kesinlikle bir daha yapar göz yumduğun için. Ömür boyu içini bu duygu kemirecek, insanlar eski sevgilileri tarafından aldatılınca hayatlarına giren yeni insanlara bile güvenmekte zorluk çekerken sen nasıl aynı adama güvenebileceksin? O şüpheyle de ömür geçmez. Hazır yaşlarınız genç, işler ciddiye binmeden ayrılsan senin hayrına olur.
“Güven ruh gibidir, terk ettiği bedene asla geri dönmez.”Bunu aşmanın bir yolu yok mu
O aldattığını kabullenmiyo ki... ona göre aldatma değilmişAyrıl
Evli değilsin yarın evlenir çocuk yaparsın bu adamdan nasılsa afetti der yine yapar
İlişkide sadakatsiz olan evlilikte oooo yani
Başka çözüm yok dersin
Kusura bakma
Bitmiş bu ilişki
Kendinide suçlama
boşadıgım kocama bile güvenmiyorum üzerinden onca yıl geçmesine ragmen bırak sevgilye güvenmeyi.“Güven ruh gibidir, terk ettiği bedene asla geri dönmez.”
Başkalarıyla konuşmuş işteO aldattığını kabullenmiyo ki... ona göre aldatma değilmiş
İnşallah öyle olur hep ya pişman olursam duygusu varmerhaba,
yaşadıklarınızı ve yaşınızı kendi geçmişime benzettim.
ayrılmanız hayrınıza olacak. herkesin de belirttiği gibi.
ileride mutlu olacaksın. ama bu adamı hayatından çıkarman gerek. rahatlayacaksın. abla tavsiyesi diyelim.