Aldatıldım ve hazmedemiyorum...

Evet o dönemden sonra tekrar ayrılık yaşadık o sürede onu biri aramış o da hayatında benim olduğumu söylemiş bunu da anlatmıştı bana
Yani sen varla yok arasindasin.Affedeceksen sana bahane.AMA yarınlarına taşıyacaksan bugün bu sebeple bitir

Ben biraz evhamlıyımdır yazışmaları görsem asla kabul edemem kurarım da kurarım bu insana asla güvenemem sanırım. Size tavsiyem evlendikten sonra bu insana nasıl güveniceksiniz eline her telefonu aldıgında her tartıştıgınızda boşluga düştüm affet diye yalvarcak sizde kabul mu ediceksiniz?
Elinde oyuncak mı olucak ilişkiniz 5 kere degil 10 kere düşünün yaşınız genç önünüze dürüst ve sadık insanlar çıkar elbet bu insanla bir ömür bilemedim eger evlenirseniz vay halinize kendinizi sürekli acaba ınstagramdna kızlara mı yürüdü hatta daha da fazlasını düşünürken bulabilirsiniz iyi düşünün taşının karar sizin.

Sonrasında çok ayrılık yaşadık ben zorladım hep en son o da barışmaya gönüllü oldu beraber vakit geçirdik sevgili gibiydik zaten bişeyler de yaşamıştık. Ailesiyle seyahatten dönünce de oturup konuşacaktık. Dönmesine yakın Allah dürttü beni sosyal medya hesabına girdim ve 3 kızla yazıştığını gördüm. Bir tanesine beni anlatmış diğerine baya yürümüş diğeri de eski arkadaşıydı. Ben bitirmek istedim ama suçluluk duyguma oynadı affetmem için uğraştı kalbimde sen varken başkasını hayatıma almadım hiçbir zaman diyip ağlayıp zırlayıp yalvardı sevgim vardı karşı koyamadım.

Şimdi bir kere ayrlıktan sonra barışmak isteyen taraf siz olmuşsunuz. Eski erkek arkadaş olmuş artık, o dönemde başka kızlarla konuşabilir. Bazı insanlar bir ilişkisi biter bitmez başkları ile konuşma ihtiyacı duyuyorlar. Siz kendiniz barışmaya ikna etmişsiniz, bu dönemde önceden konuştuğu kızlarla irtibatı çat diye kesmek istememiş olabilir çünkü sizinle tam eskisi gibi olunmuş değil. Neden bunları yazıyorum biliyor musunuz? Kendisine hak verdiğim için değil, ben asla ayrlıktan hemen sonra biriyle konuşmama ya da emin olana dek insanları yedeklemem. Ancak şunu görünki siz mutlu giden ilişkiniz de aldatılmamışsınız, siz kendinizi bu duruma düşürmüşsünüz sizinle barışmak istmeyen adama ısrar ederek. Madem öyle bir isteği vardı benimle barışma sürecine girmeseydi demişsiniz ama altını çiziyorum, siz istemişsiniz zaten. Yakalanınca ağlaması, hareketleri, sözleri çok tipik, sizi sevdiğini göstermez. Erkek arkadaşınız sizi sevmiyor, soğumuş sizden, ayırlıkta başkları olmuş, ancak herşeye rağmen geri barışılmış. Peki neden sizden ayrılmak istemedi, yalvardı? Çünkü sizinle arasında alışkanlık var. Zaten her durumda devam etmek isteyen, affeden bir sevgilisi olduğunu anladı, sizi bırakmak istemez. Sizin kesinlikle ayrılmanız lazım, çünkü siz onun için güvenli limansınız ama aşkı değilsiniz. Yoksa gelecekte büyük ihtimal gönlü birina kayınca yine aldatılırsınız.

Sevgiliyken bütün hisler dorukta yaşanırken heyecan hala varken aldatan tahmin et evlenince ne yapar? Ama o dönem ayrı iseniz aldatmak olmuyor bence. Daha çok aşık olur seversiniz valla ne yağuşuklular var kimse vazgeçilmez değil.

Merhaba hanımlar, daha önce karmaşaya dönen ilişki diye bir konu açmıştım. Erkek arkadaşımla kötü sıkıntılar yaşadık 6 ay kadar önce. O benim arkadaşımla olan yazışmalarımı okuyup kırılmıştı öfkeyle maddi konulara değinmiştim mesajlarda ve bu onun için ağır bir şeydi. Zaten maddi konuda babasından ne destek ve ne de sevgi göremeyen kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışan biri. Şu anda da hep yetersiz hissediyor. Sonrasında çok ayrılık yaşadık ben zorladım hep en son o da barışmaya gönüllü oldu beraber vakit geçirdik sevgili gibiydik zaten bişeyler de yaşamıştık. Ailesiyle seyahatten dönünce de oturup konuşacaktık. Dönmesine yakın Allah dürttü beni sosyal medya hesabına girdim ve 3 kızla yazıştığını gördüm. Bir tanesine beni anlatmış diğerine baya yürümüş diğeri de eski arkadaşıydı. Ben bitirmek istedim ama suçluluk duyguma oynadı affetmem için uğraştı kalbimde sen varken başkasını hayatıma almadım hiçbir zaman diyip ağlayıp zırlayıp yalvardı sevgim vardı karşı koyamadım. Yeni yeni düzeldik travma etkisiyle yaptığını söylemişti ama o kadar ay geçti ben hala hazmedemiyorum ve sanırım hiç geçmeyecek...Başkasıyla konuşmasından çok kendimi kandırılmış hissetmek beni üzdü. Madem öyle isteğin vardı aynı zamanda benimle de barışma sürecine girmemeliydi güya kaybetmekten korktu ama bilmiyorum. Bitirsem belki iyi olacak ama pişman olmaktan korkuyorum gel git yaşıyorum. Affettikten sonra da elli kere konuyu açmam daha kötü oluyor. Kafam çok karışık.. yaşlarımız 23 bu arada. Bunu görmezden gelip devam mı etmeliyim bitirmeli miyim bilmiyorum..

Kendin de söylüyorsun, içine sinmediği için konuyu sürekli açacaksın. Bu güven duygusunu yitirdiğin için sürekli karşına çıkacak acabalar. Yaşın genç bırak akışına. Eğer içine sinmiyorsa devam etme asla çünkü bu boşa vakit kaybetmekten başka birşey değil

guven bitti artik bundan sonrada hep supe olacak hayatinizda degermi peki ?? kendine eziyet etmekden baska bisey degill .. bile bile lades dememek icin kurtar kendinj..

Ayrıldım... çok üzgünüm ama doğru olanı yaptım mesajlarınız için çok sağolun. O da aşamıyomuş benim mesajlarımı zaten bitirdik...
oooo sor bkalım kaç aydır birliktelermiş hem suçlu hem güçlüyse mutlaka vardır yedekte

Zaten şu an ayrılmasanız ilerde siz bunu hazmedemeyip devamlı gündeme getireceğinizden artık sıkıcı bir hal alıp ilişkinizi yıpratacak bu durum. Ki zaten sıfır bir ilişki değil öncesinde de ayrılıklar yaşamışsınız geçmişten bir yıpranmışlık mevcut. Barışmaya sizin ikna ettiğinizi söylemişsiniz seviyorsunuz sanırım öyle bizim burdan ayrıl dememizle olacak bir şey değil kafanızda bitirmeniz gerek. Aldatmanın da bahanesi olamaz bu arada hiçbir şekilde. Yani siz hayatınızda iken başka biri/birileriyle bir ilişki kurmuşsa sebebi ne olursa olsun bu aldatmadır. Kırılan bir bardaktan su içmeye devam etmek gibi hep dudağınıza değecek o kırık taraf böyle düşünün. Içindeki su bu zahmete değer mi?

Şimdi bir kere ayrlıktan sonra barışmak isteyen taraf siz olmuşsunuz. Eski erkek arkadaş olmuş artık, o dönemde başka kızlarla konuşabilir. Bazı insanlar bir ilişkisi biter bitmez başkları ile konuşma ihtiyacı duyuyorlar. Siz kendiniz barışmaya ikna etmişsiniz, bu dönemde önceden konuştuğu kızlarla irtibatı çat diye kesmek istememiş olabilir çünkü sizinle tam eskisi gibi olunmuş değil. Neden bunları yazıyorum biliyor musunuz? Kendisine hak verdiğim için değil, ben asla ayrlıktan hemen sonra biriyle konuşmama ya da emin olana dek insanları yedeklemem. Ancak şunu görünki siz mutlu giden ilişkiniz de aldatılmamışsınız, siz kendinizi bu duruma düşürmüşsünüz sizinle barışmak istmeyen adama ısrar ederek. Madem öyle bir isteği vardı benimle barışma sürecine girmeseydi demişsiniz ama altını çiziyorum, siz istemişsiniz zaten. Yakalanınca ağlaması, hareketleri, sözleri çok tipik, sizi sevdiğini göstermez. Erkek arkadaşınız sizi sevmiyor, soğumuş sizden, ayırlıkta başkları olmuş, ancak herşeye rağmen geri barışılmış. Peki neden sizden ayrılmak istemedi, yalvardı? Çünkü sizinle arasında alışkanlık var. Zaten her durumda devam etmek isteyen, affeden bir sevgilisi olduğunu anladı, sizi bırakmak istemez. Sizin kesinlikle ayrılmanız lazım, çünkü siz onun için güvenli limansınız ama aşkı değilsiniz. Yoksa gelecekte büyük ihtimal gönlü birina kayınca yine aldatılırsınız.
O kadar haklısınızki sizin mesajınızdan sonra bi tuhaf oldum çünkü nokta atışıydı. Fakat o olayın sonrasında yine ayrılık yaşadık bu sefer de ben barışmak istemedim. O kadar kontrolü kaybettiki ilaç içti bişey olcaktı neredeyse. Çok şey söyledi o gün bana sıfırdan başlamak istedi. O olaydan sonra Bana karşı eskisi gibi oldu ama ben olamadım. Şimdi ayrıldık bugün ‘’hala sağlıklı bir ilişkimiz yok şu an olmuyor ama belki yollarımız kesişir ileride bilemeyiz ‘’ dedi..

Offf ya bu kizlarimiz niye boyle ya? Bir kere aldayan hep aldatir diye milyon kez yazdik. Milyon tane de ornek kadin var burada.
Biz ne dersek diyelim belli ki ayrilmayacaksin. Ayrilacak olsan buraya yazmazdin. Ayrilma dememizi mi istiyorsun?
Artik suna inandim bizler kendimizi sevmiyoruz ya. Sevsek boyle 5 para etmeyen gerizekali zibidi herifleri cekmezdik.

Offf ya bu kizlarimiz niye boyle ya? Bir kere aldayan hep aldatir diye milyon kez yazdik. Milyon tane de ornek kadin var burada.
Biz ne dersek diyelim belli ki ayrilmayacaksin. Ayrilacak olsan buraya yazmazdin. Ayrilma dememizi mi istiyorsun?
Artik suna inandim bizler kendimizi sevmiyoruz ya. Sevsek boyle 5 para etmeyen gerizekali zibidi herifleri cekmezdik.
Haklı bir isyan katılıyorum ve bugün ayrıldım zaten...

Bence de degil. Birlikte degilmissiniz ki. Sürüncemede oldugunuz bir vakitte akli karışmış hepsi bu. Ben bunu aldatma görmem sahsen
Ama beraber günlerce vakit geçirdik aşkım diyoduk giderken anahtarını bıraktı bana balıkları beslemem için 😂

Ama beraber günlerce vakit geçirdik aşkım diyoduk giderken anahtarını bıraktı bana balıkları beslemem için 😂

O zaman sevgiliymissiniz tamam inandim :) ne biliyim sanki konusmadiginiz bi dönemde baska ugraslar bulmus dogal olarak gibi anladim. Istese olamaz mi yani baskalariyla seni seciosa vardir sevgisi cok da uzatmamak lazım. Sen de devam et bi yandan başkalarıyla da konus daha iyisi cikarsa birakirsin cikmazsa devam edersin nolcak.

O zaman sevgiliymissiniz tamam inandim :) ne biliyim sanki konusmadiginiz bi dönemde baska ugraslar bulmus dogal olarak gibi anladim. Istese olamaz mi yani baskalariyla seni seciosa vardir sevgisi cok da uzatmamak lazım. Sen de devam et bi yandan başkalarıyla da konus daha iyisi cikarsa birakirsin cikmazsa devam edersin nolcak.
Ay ayrıyken de peşimi bırakmıyodu ki kendi ayrılıyodu yine kendi yazıyodu habire bana deli mi ne

sizin ciddi seviyeli ileriye donuk iliski yasayacaginiz insanlar su anda askerligini halletmis, is bulmus, veya maddi manevi meselelerini halletmis 30 yasina yakin erkekler.. arada tutkulu bir ask yoksa cocuk buyutur gibi yasit bir erkegi bulup da askerligini, isini, meselelerini halletmesini beklemek, bir de boyle zirvalarla ugrasmak bana mantiksiz geliyor.. sal gitsin.

X