- 1 Nisan 2019
- 1.641
- 3.765
O kadar haklısınızki sizin mesajınızdan sonra bi tuhaf oldum çünkü nokta atışıydı. Fakat o olayın sonrasında yine ayrılık yaşadık bu sefer de ben barışmak istemedim. O kadar kontrolü kaybettiki ilaç içti bişey olcaktı neredeyse. Çok şey söyledi o gün bana sıfırdan başlamak istedi. O olaydan sonra Bana karşı eskisi gibi oldu ama ben olamadım. Şimdi ayrıldık bugün ‘’hala sağlıklı bir ilişkimiz yok şu an olmuyor ama belki yollarımız kesişir ileride bilemeyiz ‘’ dedi..
Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla sevecen, güzel kalpli, 23 yaşında gencecik kızsınız. Sevilmeyecek insan değilsiniz. Ancak maddi konuda her ne dediyseniz, soğumuş o dönem. Erkekler çok bozulur maddi konulara. Sonrasında uzak dursaydınız, belki pişman olur dönerdi. Belki de dönmezdi, bilemeyiz. Ama sizin affedici tavrınız onun sizi cepte görmesine sebep olmuş biraz. Bir insan suçluysa çok affedici olmamak lazım. Şimdi başka kızla konuşmasını affetmeniz maalesef gelecekte gene konuşmasına sebep olur. Ayrılarak iyi yaptınız, ders olsun. Ben 30 yaşındayım, bu hataları yapa yapa düzgün bir ilişki sahibi oldum. Tecrübe deyin, geçin.