Aldatıldım ve hazmedemiyorum...

O kadar haklısınızki sizin mesajınızdan sonra bi tuhaf oldum çünkü nokta atışıydı. Fakat o olayın sonrasında yine ayrılık yaşadık bu sefer de ben barışmak istemedim. O kadar kontrolü kaybettiki ilaç içti bişey olcaktı neredeyse. Çok şey söyledi o gün bana sıfırdan başlamak istedi. O olaydan sonra Bana karşı eskisi gibi oldu ama ben olamadım. Şimdi ayrıldık bugün ‘’hala sağlıklı bir ilişkimiz yok şu an olmuyor ama belki yollarımız kesişir ileride bilemeyiz ‘’ dedi..

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla sevecen, güzel kalpli, 23 yaşında gencecik kızsınız. Sevilmeyecek insan değilsiniz. Ancak maddi konuda her ne dediyseniz, soğumuş o dönem. Erkekler çok bozulur maddi konulara. Sonrasında uzak dursaydınız, belki pişman olur dönerdi. Belki de dönmezdi, bilemeyiz. Ama sizin affedici tavrınız onun sizi cepte görmesine sebep olmuş biraz. Bir insan suçluysa çok affedici olmamak lazım. Şimdi başka kızla konuşmasını affetmeniz maalesef gelecekte gene konuşmasına sebep olur. Ayrılarak iyi yaptınız, ders olsun. Ben 30 yaşındayım, bu hataları yapa yapa düzgün bir ilişki sahibi oldum. Tecrübe deyin, geçin.

sizin ciddi seviyeli ileriye donuk iliski yasayacaginiz insanlar su anda askerligini halletmis, is bulmus, veya maddi manevi meselelerini halletmis 30 yasina yakin erkekler.. arada tutkulu bir ask yoksa cocuk buyutur gibi yasit bir erkegi bulup da askerligini, isini, meselelerini halletmesini beklemek, bir de boyle zirvalarla ugrasmak bana mantiksiz geliyor.. sal gitsin.
Annem de böyle söylüyor..

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla sevecen, güzel kalpli, 23 yaşında gencecik kızsınız. Sevilmeyecek insan değilsiniz. Ancak maddi konuda her ne dediyseniz, soğumuş o dönem. Erkekler çok bozulur maddi konulara. Sonrasında uzak dursaydınız, belki pişman olur dönerdi. Belki de dönmezdi, bilemeyiz. Ama sizin affedici tavrınız onun sizi cepte görmesine sebep olmuş biraz. Bir insan suçluysa çok affedici olmamak lazım. Şimdi başka kızla konuşmasını affetmeniz maalesef gelecekte gene konuşmasına sebep olur. Ayrılarak iyi yaptınız, ders olsun. Ben 30 yaşındayım, bu hataları yapa yapa düzgün bir ilişki sahibi oldum. Tecrübe deyin, geçin.
Çok teşekkür ederim. Haklısınız üstüne vardığım için ben de pişmanım çok. Kendim ettim kendim buldum..

Bacim hadi kimse bilmiyo ne mal olduklarini, sen bile bile lades mi diyecen🙄

Annem de böyle söylüyor..

Benim sevgilim yaşıt bile değil, benden küçük, okulunu bitirmesini bekliyorum. Ama çok olgun, çok iyi birisi, çok da aşığım. Şimdiye kadarki en iyi ilişkim şu anda yaşadığım ilişkim. Tabi ki insan kendisinden büyük birine de aşık olabilir, ama sizi çok seven birini bulursanız sırf erken evlenmek için belki de hayatınızın erkeğine sırt çevirmeyin bence.

Benim sevgilim yaşıt bile değil, benden küçük, okulunu bitirmesini bekliyorum. Ama çok olgun, çok iyi birisi, çok da aşığım. Şimdiye kadarki en iyi ilişkim şu anda yaşadığım ilişkim. Tabi ki insan kendisinden büyük birine de aşık olabilir, ama sizi çok seven birini bulursanız sırf erken evlenmek için belki de hayatınızın erkeğine sırt çevirmeyin bence.
Ben de takılmıyorum önemli olan sevgi ilgi hissiyat sadakat de çok önemliydi ama kuralımda başarılı olamadım maalesef... Pınar Altuğ’ a Bile yıllarca neler dediler onun kadar mutlu olmayı isterdim en azından valla

Ben konuya biraz yapici yaklasmak.istiyorum yasi 23 mus bir cahillik olarak gorulebilir bu durum neticede evli nisanli felan degilsiniz ha karsi tarafla konusmasinin detaylari ne kadar ilerde onu bilemem ama burnunu cok surttuyseniz bi sans daha vermis olmaniz sizi.rahatsiz etmesin. Ha burnu surtulmeden hemen baristiysaniz ilerde tekrarlama durumu vardir.dikkat edin

O aldattığını kabullenmiyo ki... ona göre aldatma değilmiş
Aldatma fiziksel temasla mı oluyormuş sadece? Bugün sanalda yapar, yarın fırsatını bulur cinsel olarak yapar. Göz dışarı kaymış bir kere.

23 yaşındasın. Karşındaki de iki çocuğunun babası değil. Sevgili altı üstü. Bir ceketin var yani, giyer gidersin.

Evlisiniz diye konuyu korkarak açtım ama sevgilinizmiş bence aldatan bir karaktersizle tek bir dakikanızı bile heba etmeyin.

Ben de takılmıyorum önemli olan sevgi ilgi hissiyat sadakat de çok önemliydi ama kuralımda başarılı olamadım maalesef... Pınar Altuğ’ a Bile yıllarca neler dediler onun kadar mutlu olmayı isterdim en azından valla
Merhaba konu şimdi önüme çıktı da ben de benzer bir durumdayım şu an siz nasıl yendiniz nasıl çözdünüz onu merak ettim şuna n nasıl durumunuz

X