Aldatıldım ve darp edildim... 😔

Kocan sadece sizi aldatan biri değil, tam bir sapık. Askerde 14 yaşında kıza yazmasından belli sapığın teki olduğu. Hala reşit olmayan çocuklara asılıyor
Aklınız varsa uzaklaştırma alıp boşanırsınız.

Kurcalamıyorum aldım saldım yaksasını ne yaparsa yapsın. Ben hep beni aldatmaz bana şiddet uygulamaz diye bilirdim herkeste öyle bilirdi eşin seni çok seviyor derlerdi asla eşimden bu tarz şeyler beklemezlerdi. Son olayda bile neyi düşüneceğime neye üzüleceğime şaşırmıştım şok geçirdim.

Ben ilk bu kızı öğrendiğimde gidiyordum eşylarımı alıp bana herşeyi anlatacam dedi söz dedi. Ama kızın kendisine askıntı olduğunu kızın eşime faceden istek gönderiğini olayın bundan ibaret olduğunu söylemişti bende saf inanmıştım o zaman.. Hala bu olanlara inanamıyorum rüyada gibiyim 10 yıllık tanıdığım insan nasıl böyle bişey yapabilir

Kulaktan tutup kafa atmak ne ya boşanın

Severken bile zulmetmiş, kıskançlığı, sorumsuzluğu.. Sırf seviliyorum diye bunları gözünün görmemesi çok kötü. Sevgi bu değil.

Evet durum normal bir aldatmada değil. Adam çoluk çocuğu ağına düşürmeye çalışan bir sapık. İnsan bunun yanında nasıl kız çocuğu büyütebilir?

Aldatmanın affı zaten olmaz da, ben şeye takıldım, sana kafa atan adamı nasıl affettin ya?

Aldatmanın affı zaten olmaz da, ben şeye takıldım, sana kafa atan adamı nasıl affettin ya?
Başta babası ve kendi çok diretti yeminler etti ben o kızla o niyetle konuşmadım diye bi an sana sinirden vurdum dedi çok şişman olduğunu söyledi kızım olduğun için affettim tamam dedim. Ardından facebookta da başka kızla konuşmasınj gördüm 4 sene evvel askerde reşit olmahan kızın elini tutmaya çalıştığını konuşmaya çalıştığınk gördüm ondan sonrası koptu zaten affetmedim.

Eşiniz olacak adamı hiç tanimamama rağmen gözümde o kadar net canlaniyor ki nasil biri oldugu...
Nereden buluyorsunuz böyle işsiz güçsüz at hırsızı kılıklı tipleri anlamıyorum.
Aman yapış kocana bırakma nolur bırakma

Aile ve sosyal politikalar ( adı sürekli değişiyor en son bu değildi ama anladınız) bakanlığına bağlı gündüz bakımevleri için başvuru yapıp, çocuğunuzu ücretsiz yazdırmayı deneyebilirsiniz.Maddi durumunuzun iyi olmadığını gösterdiğiniz takdirde, bu kurumlarda kontenjan dahilinde ücretsiz bakım hizmeti oluyor. Ama ekonomik durum ortada, yer var mıdır bilmiyorum. Aradığınızda bilgi verirler.

Ben kolay güvenen biri değildim zaten ilk aşkımdı ayrı şehirlerdeydik ben o zamanlar 15 ıda 16 yaşındaydı sırf benim için her ay aileisnden gizli kaçarak gelirdi bana hiç yanlışı olmamıştı o kadar güvenmiştim kendimden çok ona güvenmiştim fena yanıldım 10 yılın sonunda. Bırakıyorum ama bugün noktayı koydum.

Ç
Çocuğum için mi benim için mi anlayamadım?

Basima gelmwdi Allah da yasatmasin uzakdan yorum yapmasi kolay ama bir kez olmamis ki bu olanlar ustelik darp da etmis yani hata üstüne hata ..
Bir yanlisa düşmemiş eşiniz biraz karakteri bu sekilde gbi geldi bana duzelecegine inanmıyorum duzelse bile yaptigi gercegni degistirmez sizi darp etdigini de simdi barissaniz 2 3 sene sonra yine ayni seyleri yasayacaksiniz bir an once bence bosanmayla kendinizi kurtarın ve is hayatina atıli. İllaki allah yardim edecek kiziniza bakacak calisacaksiniz yeter ki isteyin öncelik le cocugunuz ve kendi ruh saglignz icin bu adamdan kopun

Ya 15 yaş birine güvenme yaşı değil ki. Eşiniz bildiğiniz dümmmdüz sapık!
Siz tanıştığınızda hadi yaşlarınız yakınmış ama askerdeyken 14 yaşındaki kızla konuşması vs bunlar iğrenç biri olduğunun kanıtı zaten. Durmaz bu adam sürekli aranma modunda.

Ç

Çocuğum için mi benim için mi anlayamadım?
Çocuk için. Ailenizle kalamayacağınızı, çocuğunuza bakamayacaklarını yazmışsınız ya siz çalışırken. Ücretsiz gündüz bakımevi hizmeti almayı deneyebilirsiniz. Anaokuluna göndermek gibi düşünebilirsiniz, sosyal hizmetlere bağlı oluyor ve çocuğunuz tıpkı anaokulunda olduğu gibi çeşitli etkinliklerle geçiriyor günü.

Evet birde ben sinirden baya deliye döndüm sen nasıl o kıza yaklaşırsın sen sapık mısın ben senin yanında çocuk mu büyütücem ne isgiyon daha reşit olmamış kjzlardan diye sen ne diyon lann ben o amaçla o kıza yaklaşmadım cinsellik düşünmedim yaşını bilmiyordum kapat telefonu bidaba arama dedi

Hiç bilmiyordum araştıcam. Teşekkür ederim.

Bir kez askerde oldu işte anlattığım olay ve normal değil kızın elini tutmaya çalışması herhalinden belli olur 13 yaşındaki çocuk.. Ondan sonra hiç görmedim ta ki aradan 4 yıl geçipte bugüne kadar. İnannır mısın vallahi onda bile kendimi suçladım bizim cinseliğimiz çok kötüydü ayda 3 kez yani o derece ve bu ondan kaynaklı değil benden kaynaklıydı aynı zamanda aramızda sevgi ve saygı da kalmamıştı kavgalardan onun kısıtlamalarından vs ben ihmal etmeseydim yapmazmıydı bile dedim başıma gelenlerden bile onun psikolojisini anlamaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…