Aldatıldım ve darp edildim... 😔

Anne ve babanız ilgilenemez mi çocukla? Belki uygun fiyata birini bulursunuz yardımcı olarak?
Bu adama dönmek büyük saçmalık olur. Hem sapık hem aldatmış defalarca hem de darp etmiş. Boşanmak en doğrusu

Burda suçlu olanların en başında sen varsın. Eşinin seni askerdeyken aldattığını bile bile eşinin yanına o kızı sen katmissin sonra da olan olmuş geçmiş olsun

Ajan gibi niye takip ediyorsunuz “marketteki kızla mı aldattı, face’deki kızla mı konuştu?” Yorulmuyor musunuz?
Güveniniz yoksa boşanırsınız. Kaldı ki size şiddet uygulamış. Daha başka sebep lazım mı?

Şu an ne haldesin nasılsın?

Kral ve ne güzel yazmışsın

Bacım boşanmak için daha neyi bekliyorsun acaba? Darp var aldatma var yalan söyleme var eve doğru düzgün para getirememe var?

Affedin ve tekrar aldatilin, sonra yine yakalayinca yien aglasin zirlasin size vursun kafa goz tekme. Siz yine ailenizin yanina gidin. Sonra yine aglayarak gelsin cesitli bahaneler. Sonra yine affedin. Bence harika bir dongu.

Adam seni aldatmis darp etmiş bu lar zaten berbat
Konuştuğu kızlar 18 yas alti bu durumda kocana ne dendiğini biliyorsun.
Kendine yeni bir hayat kurmaya bak kızın kac yaşında bilmiyorum ama çalışmaya başla para biriktir bir sey yap kurtul şu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…