Aldatıldım ve aşmakta zorlanıyorum

Böyle adamlar genelde hep geri döner, ikna etmek için uğraşır. Sabredin biraz. Arayınca affetmek istiyor gibi konuşup 2-3 saat yalvartın, sonunda bitti mi diyip artık görüşmek istemiyorum diyerek yüzüne kapatın. Kuş gibi hafiflersiniz. Bazen arkaya bakmadan sessizce gitmek en güzelidir.

Aldatıldıgım kızda hostes beni biliyormuş sevgilim söylemiş o da sevgilimin benden ayrılmadığını görünce bana ulaşıp beni ayırma yoluna gitmiş. Numaramı da birkaç kez çeşitli yanlış numara taktikleriyle teyitlemiş ben olduğumu.

Kız bir de beni arayıp Zafer kazanmış gibi biz birlikteyiz dedi. Sevgilisi olan adamı alıyorsun. Ve gram yüzün kızarmıyor. Gerçekten bunlar psikolojimi mahvetti benim ya. Teşekkür ederim desteğiniz için.
Ya biri arayıp bunu dese "E ne yapayım? Iki gün kullanıp bırakacak, benimle devam edecek, sen düştüğünle kalacaksın ve bunu biliyorsun, senin için üzüleyim diye mi rahatsız ettin beni, ne manasız işler." der kapatırım. Adam ona tekmeyi bastıktan bir süre sonra ben de adama tekme basarım. Ben değil onlar çöksün.

Mizaç olarak hakkımı hiç savunacak bir yapıda değilim. Olayı yönetebildiğimi bile düşünmüyorum. Olay tam olarak şöyle oldu. Kız beni aradı. Ben sevgilimden ayrıldım. Sevgilim bana açıklama yaptı aradı vs açmadım. Bu süreçte kızı engellemiş. Ama ben henüz sevgilimi affedecek ya da konuşacak durumda değildim. O esnada kız gidiyor sevgilimin evine ve barışıyor onunla. Beni de arayıp ben evine gittim barıştırdım kendimle biz beraberiz diyor.

Süreç şöyle oldu. Kız beni aradı. Ben sevgilimden ayrıldım. O beni ikna etmek için geldi aradı açmadım vs. Kızı engelledi. Ama kız 1 hafta sonra evine gidip kendiyle barıştırmış. Ve bunu da arayıp bizzat kendisi söyledi. Yani nasıl davranmam gerekiyordu bilmiyorum. Ama karşımda sevgilisi olan biriyle olan, ortaya çıkaran, sonra gidip çocuğu ikna eden ve bunu da beni arayıp iyice üzüleyim diye söyleyen biri var. Bu aşamada affetmesem bile sevgilimin pişman olduğunu görmek isterdim ama böyle uyanık biriyle 4 aydır beraber olduğuna göre herhalde ben baş edemem. Bu da asla pişman olmaz gibi gelmeye başladı.

En büyük kötülüğü biz bize, kadının kadına yaptığı kötülüğü başkası yapmaz sanırım
İlerde elbet atlatıcaksın ,zaman herşeyin ilacı. Yuva yıkanın yuvası olmaz aldatan da aldatılır huzur bulamaz ....

Yani ilkinde diyemediniz, ikincisinde bari ağzının payını verseydiniz, önünüze bir sürü fırsat gelmiş. Artık tek yapacağınız şey beklemek. Artık her ne kadar namus bir kadın için önemli olmamalı dense de birileri tarafındanda aslında namus kadınları koruyan en güzel olgu. Erkekler bu söylemleri kadınları rahatça kullanmak için destekliyor, evlenmek istedikleri kadınların böyle olmasını kesinlikle istemiyorlar, bunun gibi kadınlar da sanıyor ki bir erkek için bunun bir önemi yok ve bazı şeyler vererek onu bağlarım benim olur. Ama o iş öyle değil. Erkekler istediklerini alıp bırakıyorlar, senin benim gibilere dönüyorlar. İnan bana hiç şaşmaz. Çok modern, kadın hakları vs konularına destek gibi görünen, kadınların sevgili olmak için can attığı pek çok erkekle normal arkadaş olup bizzat kendi ağızlarından teyit ettim bunu.

Çok haklısınız. Ama benim o kadar emek verdiğim adam bile bana bu kötülüğü yapınca elin kızına kızamıyorsun. O kızın nasıl kötü biri olduğunu anladım ama sevgilimden hiç ummazdım. Teşekkür ederim Allah’a havale ediyorum ikisini de.

Ben normal karşıladım unutamamanızı. 2,5 yok ardından 4 ay olmuş henüz. Bir de üzerine karantinayla evde kalınca, aklınıza hep gelir olmuş. Malum, iş güç, sosyalleşme insanın kafasını dağıtıyor normalde. İnsan evde kalınca, olmayacak şeylere ve insanlara bile kafasını takıyor.

bu sebeple çok hırpalamayın kendinizi. Henüz daha o geride bırakma eşiğine gelmemişsiniz, şu kadar kısa sürede de gelemezsiniz.

Bırakın, yasınızı, üzüntünüzü yaşayın. Ağlamak istiyorsanız ağlayın ve bunun sağlıklı bir durum olduğunu bilin. Hastalıktan sonraki nekahat dönemi gibi azalarak bitecek. Onların aynı şeyleri hissetmiyor oluşu, tamamen sizin normal, onların şerefsiz olmasından kaynaklı.

Ben yerinizde olsam, kendimi şanslı sayardım. Evlendikten sonra bu yüzünü görseniz çok daha kötüydü. Ayrıca kadınların erkeklerin peşinden gitmesi olayını doğru bulmuyorum. Hep ilişkilerde bunu gördüm. Kendi evliliğimde de böyle oldu.

erkek kadının peşinden koşmalı kadını ikna etmeli. Eğer bir erkek peşinden koşmuyorsa, salın ipini gitsin zaten. Kendinize güveniniz tam olsun. Bu durum sizden bir şey götürmedi. Yalnızca onların ne kadar kıymet verilmeyecek tıynette insanlar olduğunu gösterdi.

Sizi cok iyi anlıyorum. Sevdiğin, güvendiğin, emekler verip hayaller kurduğun adamın en acıyan yerinden vurması ne demek bilirim. İyi giden, örnek çift olunan bi iliskide çat diye beyninden vurulmak ne demek? Çok iyi bilirim.. 6 yıllık iliskim, 1 yıl da tanıyordum toplam 7 yıl canım kanım dedim her seyimdi benim, evlendik sonunda evlendiğimizin ikinci ayında beni nisanlıyken aldattıgını öğrendim, biraz deşince yıllar yılı zaten aldatmıs oldugunu öğrendim. Neye yanacagımı şaşırdım.. Yıllarıma mı emeklerime mi? Cok sevdiğim o adamın baska bir maskesi olusuna mı? Yeni gelin olusuma mı? Hayallerime mi? Ailemin onu cok sevmesine mi? Şaştım kaldım öyle zordu ki ölüm acısı solda sıfır kaldı.. Üzerinden 4 ay gecti yüreğim eskisi gbi acı cekmez oldu. Uyanış uyandım. O beni hiç haketmemisti, fazladan emek kimseye verilmemeliymis, değer dediğimiz önce kendimize verilmeliymis. İnsallaj atlatırsınız, size bunu anlattım cünkü iyi ki daha cok vakit kaybedip üstüne bi de evlenmediğiniz icin sükredin. Bu kumaşlar asla iyilesmez.. Sevgiler

En büyük pişmanlığımda bu. O kadar fırsatım varken öyle şoktaydım, öyle kırılmıştım ki ağzımı açıp dogru dürüst iki şey diyemedim. Erkek arkadasım bana tıpkı sizin dediğiniz gibi bu tarz insanlarla evlilik kurumunun olmayacağından, insanların bu tarz insanlarla sevgili olabileceğinden ama eş olamayacagından bahsederdi konu açılınca. Ama kendisi bahsettiği o tarz insan için resmen ilişkimizi emeğimizi geride bıraktı. O kız beni arayıp biz beraberiz dedi sesindeki o ben kazandım hissini hiç unutmuyorum. Günlerce ağladım, acı çektim. Allah’ından bulsunlar.

Çünkü seni sonra ikna edebileceğini düşünüyor. Önce hevesini almak istiyor. Gelir merak etmeyin, iyice yalvartın gelince ve onun gibi karaktersiz biri ile birlikte olmak istemediğinizi, zaten çok daha iyilerinin sizinle birlikte olmak isterken onu tercih etmenin mantıksız olduğunu söyleyin. Bırakın yesin kendisini.

Bu günler ileri de aklınıza geldikçe amann ya ne safmışım, ne çok üzülmüşüm diye kendinize kızacaksınız. Sizi gerçekten çok seviyor olsaydı, ne o kızla ilişkiye başlardı ne de aranızı bozduktan sonra yeniden onunla barışmaya tenezzül ederdi.

Eski nişanlımda beni 6 yılın sonunda aldatmış ve aldattığı kişi ile evlenmişti. 5-6 ay sonra da çok olaylı şekilde boşandılar. Allah kimsenin yanına bırakmıyor kısaca...

Benim de en yakın arkadaşımla birlikte benden habersiz olmuşlar dünyam başıma yıkıldı sanıyordum şimdi iyi ki de olmamış diyorum benim unutmam bir seneye yakın sürdü ikisini de görmüyorum benden uzak olsunlar.Kız arkadaşım onla birlikte olmaya başlayınca bana düşman kesilmişti.Zaten hareketlerinden şüpheleniyordum.Kendinize zaman verin ve zorlamayın çok kötü bir his biliyorum.Ben arkadaşımla çok samimiydim.O insanların gerçek yüzünü gördüm ve artık hatırlamıyorum bile

Allah gösterir inşallah bana o günleri. İnanın beddua etmiyorum ama bir insanın hayatında böyle yaralar açmaya kimsenin hakkı yok. Ben günlerce kendimle savaştım onlarla savaştım rüyalarımda. Aşk acısı kimseyi öldürmüyor ama gülüşüm değişti. Henüz 26 yaşındayım herkes evlilik hayalleri kuruyor benim bir gram hevesim kalmadı. Bunlar mutlu mesut devam ediyor. Sizin adınıza da sevindim en azından ilahi adaleti görebilmişsiniz. Çok mutlu olun

Benden oldukça gençsiniz ama bende sizin yaşınızda bu yollardan geçmiştim. İnanın beddua etmemek en iyisi, hep Allahım senin adaletine güveniyorum diye dua ettim.
Ben iş hayatımı etkilediği için profesyonel destekte aldım, arkadaşlarımla daha çok zaman geçirdim. Yurtdışına taşındım daha sonra. Ve bir baktım ki hayatıma eskisinden daha kaliteli devam ediyorum. Umudunuzu asla kaybetmeyin, güzel günler hep kötü günlerden sonra geliyor ve kimsenin sizi değersiz hissettirmesine müsade etmeyin. O kişiye cevap vermiş olsanız onun seviyesine inmiş olacaktınız ve inanın asla o seviyede olmak istemezsiniz...

Ay gerçekten çok zor sizinde yazıklar olsun o insanlara. Midesizler. Çok mutlu olun inşallah, o insanlarda Allah’ından bulsunlar.

Çok teşekkür ederim İyi geldi gerçekten. Mutlu olmak istiyorum artık Allah inşallah bu yarayı sarmama yardım eder. Sizin içinde herşey çok güzel olsun inşallah

Peki çok pişman olduğunu söyleyip af dilerse onu affedecek misiniz? Yoksa sadece pişman olduğunu göreyim yeter mi diyorsunuz?

Peki çok pişman olduğunu söyleyip af dilerse onu affedecek misiniz? Yoksa sadece pişman olduğunu göreyim yeter mi diyorsunuz?
Sadece pişman olsun yeter. Çünkü ne ben ne de o eskisi gibi değiliz artık. Ben ona bakınca hep bu ihaneti göreceğim. Çok güzel bir ilişkimiz vardı eski günleri özlüyorum ama çok sağlam bir yerden kırıldık. Maalesef bazı hatalar bazı yaralar ömürlük oluyor. Zamanı geri alamayız istesek de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…