bence bir dön konunu düzenle.11 aylik oglum var hamileyken kocamın beni aldattigindan supelendim kuşkularım gunden gune çoğaldı ve dogum yaptim kocam yaklasmiyodu benimle ilgilenmiyordu dogum yaptim diye yanyana uyumuyorduk sonra kocam bunu alışkanlık haline getirmeye başladı ayrı uyuşuk konusalim boyunca ama için icimi yiyor artık emindim beni aldattigina ama elimde kanıt yoktu en sonunda bi gece tlfnunda bi numara yakaladı. Bos msj yakaladı. Kim diye sordu. Deli etti kendini cok abarttı bende sabah oldugunda onun fatura detaylarına baktim ve ne goreyim aylarca msjlasmis bu no bu no bi randevu evine ait ve kocam yabancı uyruklu kadınlarla beraber oluyormus 1sene eşimle ciktik 9 ay nişanlı kaldık. 3.5 evliyim onu tanıdığım gunden beri beni aldatiyormus herseyi ortağıyla öğrendim bu yerin nerde olduğunu ne zamandan beri gittiğini yıkıldım boşanma derecesine geldik bosanamadim hic kimsenin bu durumdan haberi yok ve ben hala atlatamadim bu olayı psikolojik cok bozuk hala beni aldattığını dusunuyorum ama elimde delilim yok yeminler ediyor beddualar ediyor kendine bir daha yapmam diye ama güvenmiyorum bana yardım edin cok bunalimdayim aglamadigim tek bi günüm yok 6 ayda 25 kilo verdim
Eşin iş dışında bi yere çıkınca ayık olYemin ettim ikinci bi sans vermeyecem nasil takip edeyim oglum var. Ayrıca cok araştırdım bu tlfn takip varmış ama oda cok para onada gücüm yetmiyor cok yoruldum bunaldim boyle bi hayatı yaşadığım için kendimden. Midem bulaniyo
11 aylik oglum var hamileyken kocamın beni aldattigindan supelendim kuşkularım gunden gune çoğaldı ve dogum yaptim kocam yaklasmiyodu benimle ilgilenmiyordu dogum yaptim diye yanyana uyumuyorduk sonra kocam bunu alışkanlık haline getirmeye başladı ayrı uyuşuk konusalim boyunca ama için icimi yiyor artık emindim beni aldattigina ama elimde kanıt yoktu en sonunda bi gece tlfnunda bi numara yakaladı. Bos msj yakaladı. Kim diye sordu. Deli etti kendini cok abarttı bende sabah oldugunda onun fatura detaylarına baktim ve ne goreyim aylarca msjlasmis bu no bu no bi randevu evine ait ve kocam yabancı uyruklu kadınlarla beraber oluyormus 1sene eşimle ciktik 9 ay nişanlı kaldık. 3.5 evliyim onu tanıdığım gunden beri beni aldatiyormus herseyi ortağıyla öğrendim bu yerin nerde olduğunu ne zamandan beri gittiğini yıkıldım boşanma derecesine geldik bosanamadim hic kimsenin bu durumdan haberi yok ve ben hala atlatamadim bu olayı psikolojik cok bozuk hala beni aldattığını dusunuyorum ama elimde delilim yok yeminler ediyor beddualar ediyor kendine bir daha yapmam diye ama güvenmiyorum bana yardım edin cok bunalimdayim aglamadigim tek bi günüm yok 6 ayda 25 kilo verdim
Kocamın telefonunda Bu randevu evinin no buldum fatura detylarinda bu numara defalarca msj atmis araştırdım numarayı öğrendim herseyi randevu olduğunu bir daha yapmam diyor agladi zirladi pişmanım kotu bir uykudaydim uyandim bir daha yapmayacagim dedi kocam gelde inan buna simdi
yuh ya şuursuza bak senYaşadığım şehirde kimin kimsem yok gelin geldim yaşadığım şehire o yuzden oglumu bırakacağım kimsem yok.psikolojik tedavi girmek istedim kocam bunada yanaşmadı bu olayin üstünden 10 ay gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?