Aldatildim hemde bu insani tanidigom gunden beri

Yardiiim

• Evet

OY: 2 66,7%
  • Hayir

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

rkn86

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
13
4
6
38
11 aylik oglum var hamileyken kocamın beni aldattigindan supelendim kuşkularım gunden gune çoğaldı ve dogum yaptim kocam yaklasmiyodu benimle ilgilenmiyordu dogum yaptim diye yanyana uyumuyorduk sonra kocam bunu alışkanlık haline getirmeye başladı ayrı uyuşuk konusalim boyunca ama için icimi yiyor artık emindim beni aldattigina ama elimde kanıt yoktu en sonunda bi gece tlfnunda bi numara yakaladı. Bos msj yakaladı. Kim diye sordu. Deli etti kendini cok abarttı bende sabah oldugunda onun fatura detaylarına baktim ve ne goreyim aylarca msjlasmis bu no bu no bi randevu evine ait ve kocam yabancı uyruklu kadınlarla beraber oluyormus 1sene eşimle ciktik 9 ay nişanlı kaldık. 3.5 evliyim onu tanıdığım gunden beri beni aldatiyormus herseyi ortağıyla öğrendim bu yerin nerde olduğunu ne zamandan beri gittiğini yıkıldım boşanma derecesine geldik bosanamadim hic kimsenin bu durumdan haberi yok ve ben hala atlatamadim bu olayı psikolojik cok bozuk hala beni aldattığını dusunuyorum ama elimde delilim yok yeminler ediyor beddualar ediyor kendine bir daha yapmam diye ama güvenmiyorum bana yardım edin cok bunalimdayim aglamadigim tek bi günüm yok 6 ayda 25 kilo verdim

Evet aldatılmışsın
Hemde ilk günden beri
Yapılacak şey belli aslında
Ama yapmayacaksın

Takip et, oraya girerken bi fotoğrafını çek delilse tek sorun

Yemin ettim ikinci bi sans vermeyecem nasil takip edeyim oglum var. Ayrıca cok araştırdım bu tlfn takip varmış ama oda cok para onada gücüm yetmiyor cok yoruldum bunaldim boyle bi hayatı yaşadığım için kendimden. Midem bulaniyo

bence bir dön konunu düzenle.
çok karışık anlatmışsın. 3 kere okudum anlamak için.

evet aldatılmışsın bunu anladım.
sordun mu kendisine ne diyor?

ayrıca ortağıyla nasıl öğrendin?
erkek değil mi o da?

yabancı uyruklu ya da türk ne farkeder ki.
hele randevu evi olayı iğrenç.
inş. hastalık kapmamışsındır.

ve son olarak ne yapmak istiyorsun?
ayrılmak mı? üstünü kapatmak mı? ona göre yorum yapalım

Ayrilmayi dusunmuyor musun bu adamdan??

Eşin iş dışında bi yere çıkınca ayık ol
Bebeği annene ya da başka bir tanıdığı bırak 1 saat git , oraya giriyoken resmini çek
Ama delil de bulsam boşanmam diyosan hiç uğraşma

canım ayrılacaksan fikir de çok destekte ama konuyu seviyorum ama ya da çocuğum var diyip kapatacaksan hiç uğraşma uğraştırma aldatılmışsın hemde en iğrenç şekil de

Ayrılmayacaksınız madem test yaptırmasını isteyin. Allah korusun bir de hastalık kapmayın.

Kocamın telefonunda Bu randevu evinin no buldum fatura detylarinda bu numara defalarca msj atmis araştırdım numarayı öğrendim herseyi randevu olduğunu bir daha yapmam diyor agladi zirladi pişmanım kotu bir uykudaydim uyandim bir daha yapmayacagim dedi kocam gelde inan buna simdi

Ya nasıl takip edemiyorsun ben de bunu anlamıyorum.
Çocuğunu birine bırak ve takip et.Zaten hemen yakalayacaksın emin ol,bunu mahkemede delil olsun diye yapmalısın.
Ama boşanmayacaksan hiç kurcalama

Peki eşinizin bir daha yapmayacağına inanmıyorsanız bu evliliği nasıl sürdüreceksiniz? Ne zaman oldu bu olaylar? Üzerinden ne kadar geçti?

Test yaptırdım ona Bisey çıkmadı.ama ben 9aylık hamileyken bartholin kisti çıktı iki kez ameliyat oldum cok kötüydü onun yuzunden bebeğim oluyordu kalp atışları kötüye gitti doğduktan sonra kanında mikrop çıktı oglumun 12 gun kuveyzde kaldı daha neler neler yaşattı bize

Yaşadığım şehirde kimin kimsem yok gelin geldim yaşadığım şehire o yuzden oglumu bırakacağım kimsem yok.psikolojik tedavi girmek istedim kocam bunada yanaşmadı bu olayin üstünden 10 ay gecti

Yaşadığım şehirde kimin kimsem yok gelin geldim yaşadığım şehire o yuzden oglumu bırakacağım kimsem yok.psikolojik tedavi girmek istedim kocam bunada yanaşmadı bu olayin üstünden 10 ay gecti
yuh ya şuursuza bak senhem travma yaratıyo hem de tedavine engel oluyo

boşanmama gerekçeniz nedir, ben anlamadım.
zaten kocanızın aldatması bariz, 4 yıl boyunca aldatmış, son 10 aydır aldatmıyorsa madalya mı verelim yani.

aldatmalarda belki kısa sürelide bir şans verilebilir, o da herkes hata yapar diyerek belki diyorum, ama 4 yıl neyin kafasıymış bu.

Boşanmıyacaksan kanıt aramana gerek var mı ? sonuçta biliyorsun aldatıldığını. Ayrılmıyorsan yüz göz olmuyacaksın bu konularda. Sonra daha rahat yapıcak işlerini karım zaten bir şey demiyor deyip.. Yardım almak için ondan izin mi almanız gerekiyor gidin uzmandan yardım alın.

Anladığım kadarıyla delil bulup mahkemede ispat edip Hakkı'nızı aramak istiyorsunuz en doğal Hakkı'nız. Yalnız takip edemiyormuşsunuz Oda kötü bi yakınınız yardımcı olanınız olsa keşke. Walla ben çevremde böyle bi tanıdığım olsa gider takip eder resmini çekerim kişinin kendinin takip etmeside zor Ada'mın tanımaması lazım

Evet boşanma o kanı bozuk kocanda evladının rızkını ordaki kadınlara yedirmeye devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…