aldatıldım boşanıorum :'(...

bu nasıl bir yazı tarzı aldatılmıiş bir kadın olarak
şokta mısınız? ya da fazla mı uçuksunuz ayyy kızzzlaaaaar kıslaaaarr gibi bir anlatım tarzı
eski konularınızı görmesem fake diyecektim hemen de neyse

konunuzla ilgili minicik çocuğu sizden ayıramazlar
geçsin o işleri

Bu gerçek mi? Neden bilmiyorum samimi ve inandırıcı gelmedi bana. Ayrıca yeni üyesin özlediniz derken? Bence sahte konu.

Eski konun:

Bugün yazdığın:

Kızın küçüldü mü noldu?
NOLMUS YANI EVLENDIKDEN SONRAMI DIKDIRECEKDIM ZARI NEDIR BURDA TAM OLARAK INANILMAZ OLAN SEY??????????????????

Eski konu dediğin daha kaç aylık üye ki peşpeşe açmış işte.

Eski konun:

Bugün yazdığın:

Kızın küçüldü mü noldu?

yasal olarak 3 yaz gelmeden 4e girecek nedne su an bunları sorguluorsunuz anlamadm neden yalan söyliim??? günlerdir deli gibi sakinlestirici alıorm ayrıca yemekten icmekten kesildim burda daha nasıl duygularımı belli edeblrm ki??? napayım yani inanmanız icn kocam tam bi o cocuu ve benim hayatımı mahveddi aglıorm gunlerdir aldatildim ve kadinlik gururum yerlerde su anda siz de gelip burda her yazdıım seye fake make diorsunuz SAĞOLUN bi de siz vurun! eger yalancı olduumu düsünorsanız defolun tamam????? BENİ KÖTÜ Bİ İNSAN OALRAK GÖRENLERİ İSDEMİORM ZATN BURDA

NOLMUS YANI EVLENDIKDEN SONRAMI DIKDIRECEKDIM ZARI NEDIR BURDA TAM OLARAK INANILMAZ OLAN SEY??????????????????
1.cisi daha 1 ay önce üye olmuşsun beni özledinizz biliyorum gibi bi giriş saçma kim tanıyo ki seni
2.cisi çocuğum 4 demişsin bugün 3
3.cüsü sen kızlığını diktirmişsin gelip kocam beni aldatıyo diyosun
şakamısın sen

BU NASILBI mantık pARDONDA??????? KOCAMDAN ONCE YASADIM ILISKI YUZUNDEN BENDE KOCAMI ALDATMISMI OLUYRM???

GERÇEKTEN BURAYA GELİP ANLATMAK KÖTÜ Bİ FİKİRMİS!!! O KADAR DERDİMİN ÜSTÜNE Bİ DE BRDA BİSEYLER ANLATMAYA CABALIORM uyku hapı alıp uyuycam NEFRET ETTİRDİNİZ ARTK KOCAMIN ÜSTÜNE Bİ DE BNLAR ELWEDA KIZLAR

Ben de yalvarıyorum git aileni ikna et diye yawrun için diye

ohaaa yaaa yuhhhhhhh. kendisini ne sanıyor bu adam ya. sindirme arkadaşım szaten bu adamdan sana yarar gelmez. ayrıl ama donuna kadar al.

çok üzüldük gidişine
güle güleeee

evde sanki eşya alıyor bunu yapamaz...arkadaşlar yazmışlardır mutlaka

mahkeme o çocuğu anneye verir istesede bunu yapamaz bunu yapmaya kalkarsa suç işlemiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…