- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
canlarımmm.... biliyorum özlediniz bni ama ben de sizi çok özledimsize bişe anlatmak istiorm şimdi... kocam beni 1 senedir baska bi kadınla aldatıyomus en son gecen ay bebis konusunu gundeme getirdiimde herseyi anlatti sen manyak mısın şu haline bak çirkin balina gibisin bi de bebis mi isdiyorsun dedi BIKTIM! HEP BANA HAKARET EDİYODU ZATEN... noktayı koydum ben de en son bana 1 senedir seni aldatıorm artık hayatta daha iyi bi kadın olursun da ilerde ewlenirsen kocanı elinde tutarsn dedi HERSEYİ GEÇTİM TMM AMA BEBİŞİMİ DE ALACAKMIŞŞ!!! Kızım benim en deyerli varlıım ama onu da alıyo bıkdım bıkdım arada gorursun zaten yeni annesi daha guzel daha eitimli dedi kısacası simdi iste ugrasıyoruz bosanıcaz... lütfen bana moralen yardım edin kızlar canlarm kardeslerim!!! SİZE ÇOK İHTİYACIM VAR!!
Davayı sen aç, boşanma kağıdını elinde görsün de g..t gibi kalsın...KIZLAR BEN ZATEN RESTI CEKDIM. bıldıgım kadarıylada kdın yuz kızartıcı suc ısledı kanıtlanmazsa bebısı anadan ayırmıylr!!!benı cahıl dıye asalıyr ama evlenınce benı eve kapatmasaydı ben meslek lısesınde okyrdm modelıstlık mesleym olacakdı sımdıye ama o neyaptı benı mecbur etdı kndne okula yolamadı eknomık ozgurlumu kısıtladı benı asaladı yerı geldı vurdu yerı geldı ıyıde davrandı ama cok tuketdı benı cok arkadaslarının yanında bana balına dıor bunu bosayıp basksnı alcam dıyr sulun gıbı kızlar var 20 yasında bı bakıs atıyosun ıcını yakıyrlr dıyor benım yanımda konusyr!!!bunrı!!!! ve okdr cırkeflerkı ayıle olarakda cırkefler cocumu bnden almak ıcın ıftıra bıle atcklar okdr emınımkı bıktım pıskolojım bozuk senelerdır sıstım evet balına gıbı oldum evet cocuma bakarken cahıl kaldım sucun buyu benım genctım aptaldım evet nasıl telafı edıcem hayatımı nasıl duzeltıcem bu kırıklardan sonra nasıl bırıne guvenıcem hayatımı nasıl kurucam kızlar bu sıteden baska ne esım dostum ne akrabam ne sevdıyım bırı kımsem yok cocumdan baska o da anlamaz yavrum guler durur annesının kuzusu herseyım o benım kızlar gozyasları ıcınde yazıyorum artık sabrım tukendı
Alcan eline bir sopa oran mi istiyor buran mı diye gebertcencanlarımmm.... biliyorum özlediniz bni ama ben de sizi çok özledimsize bişe anlatmak istiorm şimdi... kocam beni 1 senedir baska bi kadınla aldatıyomus en son gecen ay bebis konusunu gundeme getirdiimde herseyi anlatti sen manyak mısın şu haline bak çirkin balina gibisin bi de bebis mi isdiyorsun dedi BIKTIM! HEP BANA HAKARET EDİYODU ZATEN... noktayı koydum ben de en son bana 1 senedir seni aldatıorm artık hayatta daha iyi bi kadın olursun da ilerde ewlenirsen kocanı elinde tutarsn dedi HERSEYİ GEÇTİM TMM AMA BEBİŞİMİ DE ALACAKMIŞŞ!!! Kızım benim en deyerli varlıım ama onu da alıyo bıkdım bıkdım arada gorursun zaten yeni annesi daha guzel daha eitimli dedi kısacası simdi iste ugrasıyoruz bosanıcaz... lütfen bana moralen yardım edin kızlar canlarm kardeslerim!!! SİZE ÇOK İHTİYACIM VAR!!
KIZLAR BEN ZATEN RESTI CEKDIM. bıldıgım kadarıylada kdın yuz kızartıcı suc ısledı kanıtlanmazsa bebısı anadan ayırmıylr!!!benı cahıl dıye asalıyr ama evlenınce benı eve kapatmasaydı ben meslek lısesınde okyrdm modelıstlık mesleym olacakdı sımdıye ama o neyaptı benı mecbur etdı kndne okula yolamadı eknomık ozgurlumu kısıtladı benı asaladı yerı geldı vurdu yerı geldı ıyıde davrandı ama cok tuketdı benı cok arkadaslarının yanında bana balına dıor bunu bosayıp basksnı alcam dıyr sulun gıbı kızlar var 20 yasında bı bakıs atıyosun ıcını yakıyrlr dıyor benım yanımda konusyr!!!bunrı!!!! ve okdr cırkeflerkı ayıle olarakda cırkefler cocumu bnden almak ıcın ıftıra bıle atcklar okdr emınımkı bıktım pıskolojım bozuk senelerdır sıstım evet balına gıbı oldum evet cocuma bakarken cahıl kaldım sucun buyu benım genctım aptaldım evet nasıl telafı edıcem hayatımı nasıl duzeltıcem bu kırıklardan sonra nasıl bırıne guvenıcem hayatımı nasıl kurucam kızlar bu sıteden baska ne esım dostum ne akrabam ne sevdıyım bırı kımsem yok cocumdan baska o da anlamaz yavrum guler durur annesının kuzusu herseyım o benım kızlar gozyasları ıcınde yazıyorum artık sabrım tukendı
KIZLAR BEN ZATEN RESTI CEKDIM. bıldıgım kadarıylada kdın yuz kızartıcı suc ısledı kanıtlanmazsa bebısı anadan ayırmıylr!!!benı cahıl dıye asalıyr ama evlenınce benı eve kapatmasaydı ben meslek lısesınde okyrdm modelıstlık mesleym olacakdı sımdıye ama o neyaptı benı mecbur etdı kndne okula yolamadı eknomık ozgurlumu kısıtladı benı asaladı yerı geldı vurdu yerı geldı ıyıde davrandı ama cok tuketdı benı cok arkadaslarının yanında bana balına dıor bunu bosayıp basksnı alcam dıyr sulun gıbı kızlar var 20 yasında bı bakıs atıyosun ıcını yakıyrlr dıyor benım yanımda konusyr!!!bunrı!!!! ve okdr cırkeflerkı ayıle olarakda cırkefler cocumu bnden almak ıcın ıftıra bıle atcklar okdr emınımkı bıktım pıskolojım bozuk senelerdır sıstım evet balına gıbı oldum evet cocuma bakarken cahıl kaldım sucun buyu benım genctım aptaldım evet nasıl telafı edıcem hayatımı nasıl duzeltıcem bu kırıklardan sonra nasıl bırıne guvenıcem hayatımı nasıl kurucam kızlar bu sıteden baska ne esım dostum ne akrabam ne sevdıyım bırı kımsem yok cocumdan baska o da anlamaz yavrum guler durur annesının kuzusu herseyım o benım kızlar gozyasları ıcınde yazıyorum artık sabrım tukendı
3 CNMBEBEĞİN KAÇ YAŞINDA?
Yahu adamın 1 ewi war diye mahkeme çocuğunuzu sizden alacak kadar adaletsiz değil....oturdumuz ev kendı ustune benım hıcbıseyım yok bosanınca neyapıcam bılmıyrm annemlerın evınede gıdemem cunku evlenmemı ısdememıslerdı esımı hıc sevmezler gorusmyrlar benımle yarın oburgun bosanırsan elınde cocukla sakın bu kapıya gelme demıslerdı offff off...............akılsız basım gelırım yok evım yok mahkeme nasıl bana verıcek cocumu bılen vrsa nolur yorum atsın napmam gereklı aldatını kanıtlamak dısında onu nasıl yapcamı bılmyrm yakalarsa oracıkta oldurur benı kesın.... egıtımlı guzel kız buldm dıyr ama yalan! ne parası var ne tığı ne egıtımı hıcbıseyı yok oyle kız onu neyapsın!!