Aldatıldım,boşandım,canım çok yanıyor

ataliyanko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
38
46
3
Arkadaşlar merhaba.Zor ve sancılı bir süreçteyim.16 yıllık evliliğimi bitirdim iki ay önce.eşim denen adam 16 yıl boyunca yakalayabildiğim 4-5 sefer sanal alemde aldattı beni.öncekileri görmezden geldim çünkü hem kanıtlayamadım hemde sonuçta çıkan tartışmalarda şiddet gördüm.Ama birbirimizi severek evlendik ergenlikte olan bir kızım var.Kendisi narşist,öfke kontrolü olmayan,baba ve eş olarak sorumluluk almayan bir insandı.Buna rağmen onunla bu şartlarda mutlu olmanın yollarını aradım ve olmuştumda.Yıllarca çalıştım hem anne hem baba hem evin reisi oldum.Son sanal alemdeki aldatması bana çok ağır geldi.Başka bir şehirde genç kızı bekarım diye kandırmış iş yeri adresine kadar herşeyini paylaşmış üstüne kıza para göndercek kadar muhabbeti ilerletmiş.Tatil planları bile yapılmış ama daha ilk buluşmalarını gerçekleştiremeden yakaladım.Ve tek celsede boşandım.Kızımla başka şehire kardeşlerimin yanına taşındım,işe girdim,yeni ev tuttum,hayatıma sıfırdan başladım.Ama canım çok yanıyor,şuan maddi olarak imkanlarım,aile desteğim çok şükür bu anlamda tamım.2,5 ay oldu boşanalı.Ne olur tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum.Geçecekmi bu acı,eskisi gibi olabilecekmiyim?Bazen çok diplerde oluyorum sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibi.Ama imtihan noktasında bakıp Allah ıma güvenerek bekliyorum zamanla inş geçecek diye ümit ediyorum.Sizlerinde desteğine ihtiyacım var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

İnşallah kandırdığı kıza gerçeği söylemişsinizdir. Kendi kız evladı olan bir baba nasıl böyle bir şey yapar aklım almıyor.
Siz de kızınızı böyle bir babadan kurtarmışsınız. Kendinizle gurur duyun. Acıya değil buna odaklanın

Çok tşk ler evet malesef istemiyerekte olsa aldattığı kızla telefonda konuşma gafletinde bulundum.Ve söylediğim anda kız şok oldu.

Böyle bir adamı yıllarca çektiniz, bir şekilde mutlu olmanın yolunu buldunuz, ta ki bir genç kıza para gönderip tatil planları yapana kadar. Bam teliniz paraymış meğer. Para özsaygınızdan daha önemliymiş ki, adam yıllarca dövse de aldatsa da ses etmemişsiniz, ama kızın tekine yağdırınca zorunuza gitmiş, boşanmışsınız. 2.5 yıldır travmanız geçmediyse normal değil, psikolojik yardım alın lütfen. Çocuğunuz var, ve üzgünüm şu hayatta yıkılmaya hakkınız yok.

Yanlış anlaşılma var 2,5 ay oldu boşanalı ,kıza yolladığı para 100 tl gibi komik bir rakamdı ,meselem para değildi.Daha öncekilerde böyle bir ayrıntı yakalayamamıştım açıklayamadığı aramalar yada sürekli telefonla uğraşma gibi hareketleriydi.Umarım anlatabilmişimdir tabiki yıkılma gibi bir lüksüm olamaz ama bu acıyla yaşamakta beni yıpratıyor elbette geçecek sadece malesef tecrübe etmiş olan arkadaşlardan ileriye dönük geçtiğine geçeceğine dair birkaç güzel söz duymak amacım

E doğru düzgün anlatsanıza, biraz vakit ayırıp toparlayarak yazmak zor değil.

'' Herşeyime katlanan kadın aldatmama ses etmiyor, biraz dozunu yükseltsem ne yapabilir ki.. '' diye düşünmüş ve takılmalıktan duygusal boyuta geçmiş. Bu kadar yüz vermenin sonucu bu. Sizi yaralayan duygusal boyuta taşıması o zaman. Sizi belki hamburgerciye götürmeyen adam kızın tekini tatillere götürecekti, bu zoruna gider insanın buraya kadar tamam. 2.5 ay ise depresyon normal, 6.aydan sonrası tedavilik oluyor. İnşallah atlatırsınız. Geçmeyen acı yok.

Tahminimce siz ayrılık için üzülmüyorsunuz. Öyle sanıyorsunuz belki ama bu kendinize olan kızgınlık. Neden kendime bunların yapılmasına izin verdim kızgınlığı.

Geçer. İlla ki geçer. Siz kendinizin değerini geç de olsa anlamış gereğini yapmışsınız. Kendinize iyi davrandıkça emin olun geçecek.

Merak etmeyin geçiyor sizin de kalbiniz birilerine tekrar atıyor aşık oluyorsunuz veya karşınıza size değer veren kadın olduğunuzu hissettiren kişiler çıkıyor daha çok yeni.Mayasi bozuk aile terbiyesi almamış kafası hastalıklı kompleksli bir adam asla mutlu olmaz ama sizin derdiniz onun mutsuzluğu değil kendi mutluluğunuz olmalı.Bir süre sonra kendinizi sanki hastaymissiniz da hastalıktan kurtulmussunuz, savastaymissiniz da savaş bitmiş, işkence goruyormussunuz da biri gelip sizi kurtarmış gibi hissedeceksinz

Tek kelimeyle helal olsun size. Boşanmadim ama acılar geçer sadece zamana ihtiyacınız var. Ve inanın daha da mutlu ve huzurlu olacaksınız.

Insan verdigi emeklere ve bos yerden cektigi cilelere üzülüyor haliyle. Ama bence kendinizle gurur da duymaniz lazim. Toksik adami sutladiniz, kendinize ve kiziniza yep yeni bir hayat kurdunuz. Yani masallah ne mutlu sana❤ Düsünsene ömür boyu o sahte sadet icinde kivranip duracaktin. Bundan sonra kendin ve kizin icin yaşa

2.5 ay olmuş sultanim yıl degil

E en zor olan kısmı atlatmissiniz güçlü kalıp basarmissiniz.simdi keyif zamanı arkanıza yaslanın yeni hayatinixa odaklanın yaşamaya bakın ve onunda mahvilmasini izleyin iyi seyirler
Ben özellikle bu çıtırcı amcaların sonunun iyi olduğunu görmedim.

Boşanan bayanlarda şehir değiştirmeyi çok doğru buluyorum kolay değil maddi ve manevi ama sonrası güzel bende öyle yaptım sizde iyi yapmışsınız .bırakın eski anılar eski yaşananlar çekilen acılar ve o şahıs tüm pisiligiyle o orada kalsin. Suratını görmüyorsunuz pek rahatlık ne AVM ne hastane ne pastane ne park bahçe cafe biryerde karşılaşmiyorsunuz yüzünü görmüyorsunuz ne büyük bir nimet

En önemli aşamalardan geçmişsiniz
Tabiki geçicek, bana geçmeyen birşey gösterin yada söyleyin. Dişinizi çektirdiğiniz zaman aradan yıllar geçse bile bazen diliniz o boşluğa değiyor değil mi o boşluk öyle kalıyor ama iyileşiyor diş çürükken öylece kaldığı zaman daha çok acı verir.çekildiği zamanda acı verir ama iyileşince acısı diner.. Bundan sonrası inşallah güzel olur. Ki olacakta

Gecer neler neler gecıyor bu hayatta
Hıc gecmeyecek sandıgımız acılar bıle gun gelıyor bıtıyor
Suan cok normal yasadıklarınız kotu de olsa evlılıkler bıtınce ya da ıllıkıler bır garıp duygu yasanıyor ama zaman herseyın ılacı dıye bosa dememısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…