- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
- 123
- Konu Sahibi ataliyanko
Cok seyler yasamissiniz Allah yardimciniz olsun. Ama ben guclu bir kadin goruyorum. Hayatin olumlu ve arti taraflarina bakmaniz su anda imkansiz gibi gozukse de bence su an hayatinizda bir cok arti var.Oncelikle yakalayabilmissiniz. Bu cok cirkin bisey ben ne kadina ne erkege yakistirmam hic onaylamadigim bisey Allah hic bir kadina bu duyguyu yasatmasin. Ama kiziniz var ve bu cok guzel hayatiniza destek olabilecek sohbet katabilecek yeri gelince oturup muhabbet edebilecek. Cocugunuz kucuk olsa bi siz bi o adam cekistirip durcakti. Su an hemen is bulabilmeniz cok buyuk bir avantaj. Ben kac aydir ariyorum. Kardesiniz destek cikabilcegi bi yerdesiniz ve yalniz degilsiniz buda cok buyuk avantaj. Hayatinizin olumlu yanlarini size hatirlatmak istedim.Cok zor ve kabul etmesi cok guc bi durum anlayabiliyorum. Ne olursa olsun bosanmanin zor oldugunu da biliyorum. O yuzden yeni hayatiniza guzel bir baslangic yapmissiniz.Arkadaşlar merhaba.Zor ve sancılı bir süreçteyim.16 yıllık evliliğimi bitirdim iki ay önce.eşim denen adam 16 yıl boyunca yakalayabildiğim 4-5 sefer sanal alemde aldattı beni.öncekileri görmezden geldim çünkü hem kanıtlayamadım hemde sonuçta çıkan tartışmalarda şiddet gördüm.Ama birbirimizi severek evlendik ergenlikte olan bir kızım var.Kendisi narşist,öfke kontrolü olmayan,baba ve eş olarak sorumluluk almayan bir insandı.Buna rağmen onunla bu şartlarda mutlu olmanın yollarını aradım ve olmuştumda.Yıllarca çalıştım hem anne hem baba hem evin reisi oldum.Son sanal alemdeki aldatması bana çok ağır geldi.Başka bir şehirde genç kızı bekarım diye kandırmış iş yeri adresine kadar herşeyini paylaşmış üstüne kıza para göndercek kadar muhabbeti ilerletmiş.Tatil planları bile yapılmış ama daha ilk buluşmalarını gerçekleştiremeden yakaladım.Ve tek celsede boşandım.Kızımla başka şehire kardeşlerimin yanına taşındım,işe girdim,yeni ev tuttum,hayatıma sıfırdan başladım.Ama canım çok yanıyor,şuan maddi olarak imkanlarım,aile desteğim çok şükür bu anlamda tamım.2,5 ay oldu boşanalı.Ne olur tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum.Geçecekmi bu acı,eskisi gibi olabilecekmiyim?Bazen çok diplerde oluyorum sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibi.Ama imtihan noktasında bakıp Allah ıma güvenerek bekliyorum zamanla inş geçecek diye ümit ediyorum.Sizlerinde desteğine ihtiyacım var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?