- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
- Konu Sahibi ataliyanko
-
Eskiden sürekli aldatılan şiddet gören tüm sorumluluğun sizde oldugu hayata mı dönmek istiyorsunuz?Arkadaşlar merhaba.Zor ve sancılı bir süreçteyim.16 yıllık evliliğimi bitirdim iki ay önce.eşim denen adam 16 yıl boyunca yakalayabildiğim 4-5 sefer sanal alemde aldattı beni.öncekileri görmezden geldim çünkü hem kanıtlayamadım hemde sonuçta çıkan tartışmalarda şiddet gördüm.Ama birbirimizi severek evlendik ergenlikte olan bir kızım var.Kendisi narşist,öfke kontrolü olmayan,baba ve eş olarak sorumluluk almayan bir insandı.Buna rağmen onunla bu şartlarda mutlu olmanın yollarını aradım ve olmuştumda.Yıllarca çalıştım hem anne hem baba hem evin reisi oldum.Son sanal alemdeki aldatması bana çok ağır geldi.Başka bir şehirde genç kızı bekarım diye kandırmış iş yeri adresine kadar herşeyini paylaşmış üstüne kıza para göndercek kadar muhabbeti ilerletmiş.Tatil planları bile yapılmış ama daha ilk buluşmalarını gerçekleştiremeden yakaladım.Ve tek celsede boşandım.Kızımla başka şehire kardeşlerimin yanına taşındım,işe girdim,yeni ev tuttum,hayatıma sıfırdan başladım.Ama canım çok yanıyor,şuan maddi olarak imkanlarım,aile desteğim çok şükür bu anlamda tamım.2,5 ay oldu boşanalı.Ne olur tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum.Geçecekmi bu acı,eskisi gibi olabilecekmiyim?Bazen çok diplerde oluyorum sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibi.Ama imtihan noktasında bakıp Allah ıma güvenerek bekliyorum zamanla inş geçecek diye ümit ediyorum.Sizlerinde desteğine ihtiyacım var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
Öyle unutur hayattan keyif alacak hale gelirsiniz ki tek pismanliginiz; keske daha once bosansaymisim olur.Arkadaşlar merhaba.Zor ve sancılı bir süreçteyim.16 yıllık evliliğimi bitirdim iki ay önce.eşim denen adam 16 yıl boyunca yakalayabildiğim 4-5 sefer sanal alemde aldattı beni.öncekileri görmezden geldim çünkü hem kanıtlayamadım hemde sonuçta çıkan tartışmalarda şiddet gördüm.Ama birbirimizi severek evlendik ergenlikte olan bir kızım var.Kendisi narşist,öfke kontrolü olmayan,baba ve eş olarak sorumluluk almayan bir insandı.Buna rağmen onunla bu şartlarda mutlu olmanın yollarını aradım ve olmuştumda.Yıllarca çalıştım hem anne hem baba hem evin reisi oldum.Son sanal alemdeki aldatması bana çok ağır geldi.Başka bir şehirde genç kızı bekarım diye kandırmış iş yeri adresine kadar herşeyini paylaşmış üstüne kıza para göndercek kadar muhabbeti ilerletmiş.Tatil planları bile yapılmış ama daha ilk buluşmalarını gerçekleştiremeden yakaladım.Ve tek celsede boşandım.Kızımla başka şehire kardeşlerimin yanına taşındım,işe girdim,yeni ev tuttum,hayatıma sıfırdan başladım.Ama canım çok yanıyor,şuan maddi olarak imkanlarım,aile desteğim çok şükür bu anlamda tamım.2,5 ay oldu boşanalı.Ne olur tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum.Geçecekmi bu acı,eskisi gibi olabilecekmiyim?Bazen çok diplerde oluyorum sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibi.Ama imtihan noktasında bakıp Allah ıma güvenerek bekliyorum zamanla inş geçecek diye ümit ediyorum.Sizlerinde desteğine ihtiyacım var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
Narsisttir o, narşist diye birşey yok literatürdeArkadaşlar merhaba.Zor ve sancılı bir süreçteyim.16 yıllık evliliğimi bitirdim iki ay önce.eşim denen adam 16 yıl boyunca yakalayabildiğim 4-5 sefer sanal alemde aldattı beni.öncekileri görmezden geldim çünkü hem kanıtlayamadım hemde sonuçta çıkan tartışmalarda şiddet gördüm.Ama birbirimizi severek evlendik ergenlikte olan bir kızım var.Kendisi narşist,öfke kontrolü olmayan,baba ve eş olarak sorumluluk almayan bir insandı.Buna rağmen onunla bu şartlarda mutlu olmanın yollarını aradım ve olmuştumda.Yıllarca çalıştım hem anne hem baba hem evin reisi oldum.Son sanal alemdeki aldatması bana çok ağır geldi.Başka bir şehirde genç kızı bekarım diye kandırmış iş yeri adresine kadar herşeyini paylaşmış üstüne kıza para göndercek kadar muhabbeti ilerletmiş.Tatil planları bile yapılmış ama daha ilk buluşmalarını gerçekleştiremeden yakaladım.Ve tek celsede boşandım.Kızımla başka şehire kardeşlerimin yanına taşındım,işe girdim,yeni ev tuttum,hayatıma sıfırdan başladım.Ama canım çok yanıyor,şuan maddi olarak imkanlarım,aile desteğim çok şükür bu anlamda tamım.2,5 ay oldu boşanalı.Ne olur tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum.Geçecekmi bu acı,eskisi gibi olabilecekmiyim?Bazen çok diplerde oluyorum sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibi.Ama imtihan noktasında bakıp Allah ıma güvenerek bekliyorum zamanla inş geçecek diye ümit ediyorum.Sizlerinde desteğine ihtiyacım var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
İşte yine hiçbir katkısı etkisi olmayan,Narsisttir o, narşist diye birşey yok literatürde
Burada konu acarak daha cok dert sahibi olmaniz muhtemel.Yanlış anlaşılma var 2,5 ay oldu boşanalı ,kıza yolladığı para 100 tl gibi komik bir rakamdı ,meselem para değildi.Daha öncekilerde böyle bir ayrıntı yakalayamamıştım açıklayamadığı aramalar yada sürekli telefonla uğraşma gibi hareketleriydi.Umarım anlatabilmişimdir tabiki yıkılma gibi bir lüksüm olamaz ama bu acıyla yaşamakta beni yıpratıyor elbette geçecek sadece malesef tecrübe etmiş olan arkadaşlardan ileriye dönük geçtiğine geçeceğine dair birkaç güzel söz duymak amacım
E doğru düzgün anlatsanıza, biraz vakit ayırıp toparlayarak yazmak zor değil.
'' Herşeyime katlanan kadın aldatmama ses etmiyor, biraz dozunu yükseltsem ne yapabilir ki.. '' diye düşünmüş ve takılmalıktan duygusal boyuta geçmiş. Bu kadar yüz vermenin sonucu bu. Sizi yaralayan duygusal boyuta taşıması o zaman. Sizi belki hamburgerciye götürmeyen adam kızın tekini tatillere götürecekti, bu zoruna gider insanın buraya kadar tamam. 2.5 ay ise depresyon normal, 6.aydan sonrası tedavilik oluyor. İnşallah atlatırsınız. Geçmeyen acı yok
Tşk ederim haklısınız belkideTahminimce siz ayrılık için üzülmüyorsunuz. Öyle sanıyorsunuz belki ama bu kendinize olan kızgınlık. Neden kendime bunların yapılmasına izin verdim kızgınlığı.
Geçer. İlla ki geçer. Siz kendinizin değerini geç de olsa anlamış gereğini yapmışsınız. Kendinize iyi davrandıkça emin olun geçecek.
Yaaaa yorumunuz benim için çok kıymetli çok güzeş yazmışsınız çok tşk lerMerak etmeyin geçiyor sizin de kalbiniz birilerine tekrar atıyor aşık oluyorsunuz veya karşınıza size değer veren kadın olduğunuzu hissettiren kişiler çıkıyor daha çok yeni.Mayasi bozuk aile terbiyesi almamış kafası hastalıklı kompleksli bir adam asla mutlu olmaz ama sizin derdiniz onun mutsuzluğu değil kendi mutluluğunuz olmalı.Bir süre sonra kendinizi sanki hastaymissiniz da hastalıktan kurtulmussunuz, savastaymissiniz da savaş bitmiş, işkence goruyormussunuz da biri gelip sizi kurtarmış gibi hissedeceksinz
Tşk ederim bir kısmını yapıyorum umarım geçecekÖncelikle hayırlı olsun. Geçiyor üzülmeyin daha çok yeni. Kendinizi bırakmayın. Spor yapın, yürüyüş yapın, bakım yaptırın, yeni kıyafetler alın, saç renginizi şeklini değiştirin. Kafanızı kendinizle meşgul edin.
Çok tşk ler o günleri sabırsızlıkla bekliyorumÖldürmeyen acı güçlendiriyor,çok yakında eskisinden daha güçlü kalkacaksınız ayağa. Kurtulduğunuza sevineceksiniz.
Haklısınız tşk ederim günlük yürüyüş yapıyorum ama sanırım biraz daha ilgilenmem gerekecek kendimleGeçmeyen hiç bir acı yok. Allah unutmayı bir nimet olarak vermiş bence insanoğluna. Geçen yıllarınızı düşünüp üzmeyin kendinizi bugününüzden yarınınızdan çalmayın. Geçmişin üstüne bir çizgi çekip yarınlarınıza bakın. Bir çok kadının başaramadığını başarmışsınız tebrik ederim sizi eğer boşanmayı göze alıp ayaklarınızın üstünde duracak gücünüz varsa ki var herşeyi unutup yeni bir hayata başlayacak güce de sahipsiniz demektir. Alışkanlıklarınız belki de canınızı acıtan rutininizi değiştirin. Belki spor salonuna kaydolmak falan iyi gelebilir.
Çok teşekkürlerHayatta hiç bir şey için üzülmeye değmez. Hele ki böyle biri için hiiiç değmez. Ne kadar güzel bir örneksiniz, sineye çeker ve bunu da kızım için yaptım diyebilirdiniz. Siz onurlu ve gururlu bir kadınsınız. Size helal olsun
Maşallah size ne mutlu umarım birgün bende mutlu olmayı başarabilirim şu an için sadece tek dileğim kızımla beraber kalan ömrümü mutlu huzurlu geçirebilmekUzun yürüyüşler yapın, spora başlayın, evde güzel bir film izleyin akşam olunca... Rezil bir adamın acaba bugün neye sinirlenecek kaygısı olmadan güzel bir sofra hazırlayın. Ben de sizin yaşadıklarınızı yaşadım. Hastalıklı ilişkilerimizi aile ortamı sanarak boşuna üzülüyoruz. Gerçek es inanın böyle olmuyor. Ben yine evlendim ve çok şükür huzurluyum mutluyum. Yıllarca inşallah sorun olmaz bisey olmaz da kızmaz vs stresim bitti. Inanın mutlu günler sizi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?