Aldatıldım,boşandım,canım çok yanıyor

Cok seyler yasamissiniz Allah yardimciniz olsun. Ama ben guclu bir kadin goruyorum. Hayatin olumlu ve arti taraflarina bakmaniz su anda imkansiz gibi gozukse de bence su an hayatinizda bir cok arti var.Oncelikle yakalayabilmissiniz. Bu cok cirkin bisey ben ne kadina ne erkege yakistirmam hic onaylamadigim bisey Allah hic bir kadina bu duyguyu yasatmasin. Ama kiziniz var ve bu cok guzel hayatiniza destek olabilecek sohbet katabilecek yeri gelince oturup muhabbet edebilecek. Cocugunuz kucuk olsa bi siz bi o adam cekistirip durcakti. Su an hemen is bulabilmeniz cok buyuk bir avantaj. Ben kac aydir ariyorum. Kardesiniz destek cikabilcegi bi yerdesiniz ve yalniz degilsiniz buda cok buyuk avantaj. Hayatinizin olumlu yanlarini size hatirlatmak istedim.Cok zor ve kabul etmesi cok guc bi durum anlayabiliyorum. Ne olursa olsun bosanmanin zor oldugunu da biliyorum. O yuzden yeni hayatiniza guzel bir baslangic yapmissiniz.

Tşk ederim güzel düşünceleriniz için inanın içinde bulunduğum artıların farkındayım ve sürekli şükrediyorum.Ama öyle bir bağımlılık olmuşki bende çok acı veriyor inş atlatacağım.Sizede Rabbim güzel kapılar açsın işleriniz rast gitsin

Soyle dusunun siz kendisine saygisi olan bir kadinsiniz. Esinizin yaptigi karaktersizligi sineye cekmediniz onurlu ve gururlu bir insanin yapmasi gerekeni yaptiniz. Boyle dusunerek kendinize guc vermeye calisin ki zaten guclu bir kadinsiniz takdir ettim sizi. Insallah zamanla aciniz hafifler hersey henuz cok cok taze. Kizinizla guzel ve huzurlu bir omur diliyorum size. Eski esinizde yaptigi karaktersizliklerle kendi batakliginda debelenip dursun.

Sizin gibi böyle güzel düşünceler geldikçe inanın kendimi daha iyi hissediyorum.Çok tşk ler güzel dilekleriniz için.

E en zor olan kısmı atlatmissiniz güçlü kalıp basarmissiniz.simdi keyif zamanı arkanıza yaslanın yeni hayatinixa odaklanın yaşamaya bakın ve onunda mahvilmasini izleyin iyi seyirler
Henüz o kadar yol kat edemedim sanırım.Hafta sonu baba yanına giden çocuğum baba sıfatından yoksun o mahlukatın sevgilisi ile yazışmalarına şahit olmuş ve yıkılmış vaziyette döndü yavrum.Terapiye götürüyorum kızımı.Şuan acı çeken taraf biz keyif süren taraf o gibi görünüyor ama inanıyorumki devir dönecek sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Yanlış anlamazsanız ne kadar yıldır evliydiniz ve ne kadar sürdü acınız

Eskisinden daha iyi olacaksın. Emin ol. Yaşadım ve biliyorum.

Zamanla yeni hayatınıza alisacaksiniz emin olun lütfen kendinize güvenin.Kişisel gelisim kitapları okuyun psikologa da gidebilirsiniz

İyi ya da kötü bir ilişki bitince boşluğa düşmek gayet normal,siz de şu an bosluktasiniz.Birkac arkadaşın da yazdığı gibi o boşluğu dolduracak biseyler yapın.
Zaman çok kıymetli,olumlu düşünün olunluyu çağırın, çağıralım.

Yıkılma lüksünüz de var. Anne olmadan önce insansınız.
Size tavsiye verebilecek ne yaşım ne tecrübem var, ben de 7 ay önce boşandım. 9 yıllık beraberlik 1.5 yıllık yarım yamalak bir evlilikti. Çocuğum yok.
Hayatta asla kaldıramam dediğim şey onsuz bir hayattı, şimdiyse yolda görme ihtimalimden bile rahatsızım. Öylesine güçlüsünüz ki ona muhtaç olmadan yeni bir hayat kurabilmişsiniz. Her şey çok çok güzel olacak, inanın bana

Sizin içinde zor olmuş belli ki birlikteliğiniz az değilmiş sonuçta ama ne güzel atlatabilmişsiniz.İnş bu duygu karmaşasından biran önce kurtulup evladımla yolumuzda çok mutlu oluruz teşekkür ederim desteğiniz için

İşte yine hiçbir katkısı etkisi olmayan,
ev yanarken tarağımda yandıda saçımı tarayamayacağım gibi düşünmek kadar tarağı aramak kadar ! boş bir yorum.
Fikrin yoksa ,zikrin de olmasın.
Bi an kendi kendine kavga ediyosun sandim, 30 saniye falan baktim nasi ya diye

Çok tşk ler çalışıyorum zaten akşamda kızımla ilgileniyorum henüz evde iken severek yaptığım işlere vakit ayıramıyorum daha doğrusu içimden yapmak gelmiyor ama bu sürecide inş atlatacağım o eski neşe dolu günlerime döneceğim

Yanlış anlamazsanız ne kadar yıldır evliydiniz ve ne kadar sürdü acınız
Senin durum benden iyi bak şöyleki ; ben 13 yıllik evliydim.iki oğlum var . Sizin kızınız gibi olmadı benim çocuklarım da durum gidip aldatilfigim kadınla çocuklarım babalarıyla sarmaş dolasdi bosandigim günden itibaren mangal partilerine hamburgerlere gittiler yani ben darbenin büyüğünü evlatlarımdaan aldım.bu beni mahvetti . Konumda var zamanın oldugnda gozaatarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…