- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
- 123
- Konu Sahibi ataliyanko
-
Cok seyler yasamissiniz Allah yardimciniz olsun. Ama ben guclu bir kadin goruyorum. Hayatin olumlu ve arti taraflarina bakmaniz su anda imkansiz gibi gozukse de bence su an hayatinizda bir cok arti var.Oncelikle yakalayabilmissiniz. Bu cok cirkin bisey ben ne kadina ne erkege yakistirmam hic onaylamadigim bisey Allah hic bir kadina bu duyguyu yasatmasin. Ama kiziniz var ve bu cok guzel hayatiniza destek olabilecek sohbet katabilecek yeri gelince oturup muhabbet edebilecek. Cocugunuz kucuk olsa bi siz bi o adam cekistirip durcakti. Su an hemen is bulabilmeniz cok buyuk bir avantaj. Ben kac aydir ariyorum. Kardesiniz destek cikabilcegi bi yerdesiniz ve yalniz degilsiniz buda cok buyuk avantaj. Hayatinizin olumlu yanlarini size hatirlatmak istedim.Cok zor ve kabul etmesi cok guc bi durum anlayabiliyorum. Ne olursa olsun bosanmanin zor oldugunu da biliyorum. O yuzden yeni hayatiniza guzel bir baslangic yapmissiniz.Arkadaşlar merhaba.Zor ve sancılı bir süreçteyim.16 yıllık evliliğimi bitirdim iki ay önce.eşim denen adam 16 yıl boyunca yakalayabildiğim 4-5 sefer sanal alemde aldattı beni.öncekileri görmezden geldim çünkü hem kanıtlayamadım hemde sonuçta çıkan tartışmalarda şiddet gördüm.Ama birbirimizi severek evlendik ergenlikte olan bir kızım var.Kendisi narşist,öfke kontrolü olmayan,baba ve eş olarak sorumluluk almayan bir insandı.Buna rağmen onunla bu şartlarda mutlu olmanın yollarını aradım ve olmuştumda.Yıllarca çalıştım hem anne hem baba hem evin reisi oldum.Son sanal alemdeki aldatması bana çok ağır geldi.Başka bir şehirde genç kızı bekarım diye kandırmış iş yeri adresine kadar herşeyini paylaşmış üstüne kıza para göndercek kadar muhabbeti ilerletmiş.Tatil planları bile yapılmış ama daha ilk buluşmalarını gerçekleştiremeden yakaladım.Ve tek celsede boşandım.Kızımla başka şehire kardeşlerimin yanına taşındım,işe girdim,yeni ev tuttum,hayatıma sıfırdan başladım.Ama canım çok yanıyor,şuan maddi olarak imkanlarım,aile desteğim çok şükür bu anlamda tamım.2,5 ay oldu boşanalı.Ne olur tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum.Geçecekmi bu acı,eskisi gibi olabilecekmiyim?Bazen çok diplerde oluyorum sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibi.Ama imtihan noktasında bakıp Allah ıma güvenerek bekliyorum zamanla inş geçecek diye ümit ediyorum.Sizlerinde desteğine ihtiyacım var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
Cok seyler yasamissiniz Allah yardimciniz olsun. Ama ben guclu bir kadin goruyorum. Hayatin olumlu ve arti taraflarina bakmaniz su anda imkansiz gibi gozukse de bence su an hayatinizda bir cok arti var.Oncelikle yakalayabilmissiniz. Bu cok cirkin bisey ben ne kadina ne erkege yakistirmam hic onaylamadigim bisey Allah hic bir kadina bu duyguyu yasatmasin. Ama kiziniz var ve bu cok guzel hayatiniza destek olabilecek sohbet katabilecek yeri gelince oturup muhabbet edebilecek. Cocugunuz kucuk olsa bi siz bi o adam cekistirip durcakti. Su an hemen is bulabilmeniz cok buyuk bir avantaj. Ben kac aydir ariyorum. Kardesiniz destek cikabilcegi bi yerdesiniz ve yalniz degilsiniz buda cok buyuk avantaj. Hayatinizin olumlu yanlarini size hatirlatmak istedim.Cok zor ve kabul etmesi cok guc bi durum anlayabiliyorum. Ne olursa olsun bosanmanin zor oldugunu da biliyorum. O yuzden yeni hayatiniza guzel bir baslangic yapmissiniz.
Sizin gibi böyle güzel düşünceler geldikçe inanın kendimi daha iyi hissediyorum.Çok tşk ler güzel dilekleriniz için.Soyle dusunun siz kendisine saygisi olan bir kadinsiniz. Esinizin yaptigi karaktersizligi sineye cekmediniz onurlu ve gururlu bir insanin yapmasi gerekeni yaptiniz. Boyle dusunerek kendinize guc vermeye calisin ki zaten guclu bir kadinsiniz takdir ettim sizi. Insallah zamanla aciniz hafifler hersey henuz cok cok taze. Kizinizla guzel ve huzurlu bir omur diliyorum size. Eski esinizde yaptigi karaktersizliklerle kendi batakliginda debelenip dursun.
Henüz o kadar yol kat edemedim sanırım.Hafta sonu baba yanına giden çocuğum baba sıfatından yoksun o mahlukatın sevgilisi ile yazışmalarına şahit olmuş ve yıkılmış vaziyette döndü yavrum.Terapiye götürüyorum kızımı.Şuan acı çeken taraf biz keyif süren taraf o gibi görünüyor ama inanıyorumki devir dönecek sabırsızlıkla o günü bekliyorumE en zor olan kısmı atlatmissiniz güçlü kalıp basarmissiniz.simdi keyif zamanı arkanıza yaslanın yeni hayatinixa odaklanın yaşamaya bakın ve onunda mahvilmasini izleyin iyi seyirler
Yanlış anlamazsanız ne kadar yıldır evliydiniz ve ne kadar sürdü acınızBoşanan bayanlarda şehir değiştirmeyi çok doğru buluyorum kolay değil maddi ve manevi ama sonrası güzel bende öyle yaptım sizde iyi yapmışsınız .bırakın eski anılar eski yaşananlar çekilen acılar ve o şahıs tüm pisiligiyle o orada kalsin. Suratını görmüyorsunuz pek rahatlık ne AVM ne hastane ne pastane ne park bahçe cafe biryerde karşılaşmiyorsunuz yüzünü görmüyorsunuz ne büyük bir nimet
Eskisinden daha iyi olacaksın. Emin ol. Yaşadım ve biliyorum.Arkadaşlar merhaba.Zor ve sancılı bir süreçteyim.16 yıllık evliliğimi bitirdim iki ay önce.eşim denen adam 16 yıl boyunca yakalayabildiğim 4-5 sefer sanal alemde aldattı beni.öncekileri görmezden geldim çünkü hem kanıtlayamadım hemde sonuçta çıkan tartışmalarda şiddet gördüm.Ama birbirimizi severek evlendik ergenlikte olan bir kızım var.Kendisi narşist,öfke kontrolü olmayan,baba ve eş olarak sorumluluk almayan bir insandı.Buna rağmen onunla bu şartlarda mutlu olmanın yollarını aradım ve olmuştumda.Yıllarca çalıştım hem anne hem baba hem evin reisi oldum.Son sanal alemdeki aldatması bana çok ağır geldi.Başka bir şehirde genç kızı bekarım diye kandırmış iş yeri adresine kadar herşeyini paylaşmış üstüne kıza para göndercek kadar muhabbeti ilerletmiş.Tatil planları bile yapılmış ama daha ilk buluşmalarını gerçekleştiremeden yakaladım.Ve tek celsede boşandım.Kızımla başka şehire kardeşlerimin yanına taşındım,işe girdim,yeni ev tuttum,hayatıma sıfırdan başladım.Ama canım çok yanıyor,şuan maddi olarak imkanlarım,aile desteğim çok şükür bu anlamda tamım.2,5 ay oldu boşanalı.Ne olur tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum.Geçecekmi bu acı,eskisi gibi olabilecekmiyim?Bazen çok diplerde oluyorum sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibi.Ama imtihan noktasında bakıp Allah ıma güvenerek bekliyorum zamanla inş geçecek diye ümit ediyorum.Sizlerinde desteğine ihtiyacım var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar merhaba.Zor ve sancılı bir süreçteyim.16 yıllık evliliğimi bitirdim iki ay önce.eşim denen adam 16 yıl boyunca yakalayabildiğim 4-5 sefer sanal alemde aldattı beni.öncekileri görmezden geldim çünkü hem kanıtlayamadım hemde sonuçta çıkan tartışmalarda şiddet gördüm.Ama birbirimizi severek evlendik ergenlikte olan bir kızım var.Kendisi narşist,öfke kontrolü olmayan,baba ve eş olarak sorumluluk almayan bir insandı.Buna rağmen onunla bu şartlarda mutlu olmanın yollarını aradım ve olmuştumda.Yıllarca çalıştım hem anne hem baba hem evin reisi oldum.Son sanal alemdeki aldatması bana çok ağır geldi.Başka bir şehirde genç kızı bekarım diye kandırmış iş yeri adresine kadar herşeyini paylaşmış üstüne kıza para göndercek kadar muhabbeti ilerletmiş.Tatil planları bile yapılmış ama daha ilk buluşmalarını gerçekleştiremeden yakaladım.Ve tek celsede boşandım.Kızımla başka şehire kardeşlerimin yanına taşındım,işe girdim,yeni ev tuttum,hayatıma sıfırdan başladım.Ama canım çok yanıyor,şuan maddi olarak imkanlarım,aile desteğim çok şükür bu anlamda tamım.2,5 ay oldu boşanalı.Ne olur tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum.Geçecekmi bu acı,eskisi gibi olabilecekmiyim?Bazen çok diplerde oluyorum sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibi.Ama imtihan noktasında bakıp Allah ıma güvenerek bekliyorum zamanla inş geçecek diye ümit ediyorum.Sizlerinde desteğine ihtiyacım var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
Zamanla yeni hayatınıza alisacaksiniz emin olun lütfen kendinize güvenin.Kişisel gelisim kitapları okuyun psikologa da gidebilirsinizArkadaşlar merhaba.Zor ve sancılı bir süreçteyim.16 yıllık evliliğimi bitirdim iki ay önce.eşim denen adam 16 yıl boyunca yakalayabildiğim 4-5 sefer sanal alemde aldattı beni.öncekileri görmezden geldim çünkü hem kanıtlayamadım hemde sonuçta çıkan tartışmalarda şiddet gördüm.Ama birbirimizi severek evlendik ergenlikte olan bir kızım var.Kendisi narşist,öfke kontrolü olmayan,baba ve eş olarak sorumluluk almayan bir insandı.Buna rağmen onunla bu şartlarda mutlu olmanın yollarını aradım ve olmuştumda.Yıllarca çalıştım hem anne hem baba hem evin reisi oldum.Son sanal alemdeki aldatması bana çok ağır geldi.Başka bir şehirde genç kızı bekarım diye kandırmış iş yeri adresine kadar herşeyini paylaşmış üstüne kıza para göndercek kadar muhabbeti ilerletmiş.Tatil planları bile yapılmış ama daha ilk buluşmalarını gerçekleştiremeden yakaladım.Ve tek celsede boşandım.Kızımla başka şehire kardeşlerimin yanına taşındım,işe girdim,yeni ev tuttum,hayatıma sıfırdan başladım.Ama canım çok yanıyor,şuan maddi olarak imkanlarım,aile desteğim çok şükür bu anlamda tamım.2,5 ay oldu boşanalı.Ne olur tecrübeli arkadaşlardan destek istiyorum.Geçecekmi bu acı,eskisi gibi olabilecekmiyim?Bazen çok diplerde oluyorum sanki eski halime hiç dönemeyecekmişim gibi.Ama imtihan noktasında bakıp Allah ıma güvenerek bekliyorum zamanla inş geçecek diye ümit ediyorum.Sizlerinde desteğine ihtiyacım var.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
Keşke kader ortağı olmasaydık ama yaşamış birileri böyle yazınca daha ümitle bakıyorum yarınlarıma inş geçecek tşk lerEskisinden daha iyi olacaksın. Emin ol. Yaşadım ve biliyorum.
Yıkılma lüksünüz de var. Anne olmadan önce insansınız.Yanlış anlaşılma var 2,5 ay oldu boşanalı ,kıza yolladığı para 100 tl gibi komik bir rakamdı ,meselem para değildi.Daha öncekilerde böyle bir ayrıntı yakalayamamıştım açıklayamadığı aramalar yada sürekli telefonla uğraşma gibi hareketleriydi.Umarım anlatabilmişimdir tabiki yıkılma gibi bir lüksüm olamaz ama bu acıyla yaşamakta beni yıpratıyor elbette geçecek sadece malesef tecrübe etmiş olan arkadaşlardan ileriye dönük geçtiğine geçeceğine dair birkaç güzel söz duymak amacım
Sizin içinde zor olmuş belli ki birlikteliğiniz az değilmiş sonuçta ama ne güzel atlatabilmişsiniz.İnş bu duygu karmaşasından biran önce kurtulup evladımla yolumuzda çok mutlu oluruz teşekkür ederim desteğiniz içinYıkılma lüksünüz de var. Anne olmadan önce insansınız.
Size tavsiye verebilecek ne yaşım ne tecrübem var, ben de 7 ay önce boşandım. 9 yıllık beraberlik 1.5 yıllık yarım yamalak bir evlilikti. Çocuğum yok.
Hayatta asla kaldıramam dediğim şey onsuz bir hayattı, şimdiyse yolda görme ihtimalimden bile rahatsızım. Öylesine güçlüsünüz ki ona muhtaç olmadan yeni bir hayat kurabilmişsiniz. Her şey çok çok güzel olacak, inanın bana
Bi an kendi kendine kavga ediyosun sandim, 30 saniye falan baktim nasi ya diyeİşte yine hiçbir katkısı etkisi olmayan,
ev yanarken tarağımda yandıda saçımı tarayamayacağım gibi düşünmek kadar tarağı aramak kadar ! boş bir yorum.
Fikrin yoksa ,zikrin de olmasın.
Çok tşk ler çalışıyorum zaten akşamda kızımla ilgileniyorum henüz evde iken severek yaptığım işlere vakit ayıramıyorum daha doğrusu içimden yapmak gelmiyor ama bu sürecide inş atlatacağım o eski neşe dolu günlerime döneceğimİyi ya da kötü bir ilişki bitince boşluğa düşmek gayet normal,siz de şu an bosluktasiniz.Birkac arkadaşın da yazdığı gibi o boşluğu dolduracak biseyler yapın.
Zaman çok kıymetli,olumlu düşünün olunluyu çağırın, çağıralım.
Senin durum benden iyi bak şöyleki ; ben 13 yıllik evliydim.iki oğlum var . Sizin kızınız gibi olmadı benim çocuklarım da durum gidip aldatilfigim kadınla çocuklarım babalarıyla sarmaş dolasdi bosandigim günden itibaren mangal partilerine hamburgerlere gittiler yani ben darbenin büyüğünü evlatlarımdaan aldım.bu beni mahvetti . Konumda var zamanın oldugnda gozaatarsin.Yanlış anlamazsanız ne kadar yıldır evliydiniz ve ne kadar sürdü acınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?