Yoo bunu yapan koca da haysiyetsiz, ancak malesef fikrim bu kadın kadın olarak görevlerini unutmayacak. Ha unutup unutup sonra da ah ben ne yaptım demeyecek. Gördüğüm konu Sahibi oyle diyor şu anda. Bide bu konunun erkeklerin değerli olmasıyla ne ilgisi var. Feminist takilayim derken saçmalamak.Evet bırakmayız git boşan deriz aldat demeyiz ama değil mi?Hayır anlamıyorum bu erkekler neden bu kadar değerli kadınlar yelloz ama ona giden koca öyle mübarek ki suçu yok kadınlar ayartıp kapıyor bunları.
Ha nasilsa sevildigini de anlamis daha da arsizlik yapabilir affedersenEşim bu bayanı ilk işe aldığı gün bana şöyle demişti Onuda söylemek isitorum bugün bir bayan aldım işe huyları aynı sen boşanmış ama çok gururlu ve güçlü ayakta duruyor iki çocukla falan demişti çok iyi hatırlıyorum..
Buda içimi acıtıyor bir anda tepetaklak oldu hayatım ailemi hiç göresim Yok şu dönemde ama bu olayla beraber eşimi çok sevdiğimi anlamam daha kötü oldu
Demek sende beni çok seviyormuşsun bunu hiç hissettirmedin beni affetmeyi denediğin için anladım diyor
Evlilikte ilişkide sorun varsa konuşulur olmuyorsa o ilişki bitirilir.Hiçbirşey aldatmanın sebebi olamaz.Kimse başlarina silah dayayıp evli duracaksiniz demiyor gidersin açarsin davanı.Gerçekten inanamıyorum ihanete hak vermenize.Ayrıca feminist takılmaya falan çalışmıyorum.Hiçbir zamanda feminist diye tanımlamam kendimi.Konu kadın erkek meselesi değil.Hiçbir insan ihanetle karşı karşıya kalmamalı.Evet erkeklere aşırı bir değer yüklüyorsunuz.Evde ki kadını suçla beraber olduğu kadını suçla ama erkek ayartilan dışarıda kadınların kapmak için beklediği yüce varlık olsun.Konu sahibi çok ciddi hatalar yapmış.Kocası tarafından boşanmayı haketmiş.Tekrar ediyorum hakettiği ve normalde olması gereken durum erkeğin boşanmasıydı.Yoo bunu yapan koca da haysiyetsiz, ancak malesef fikrim bu kadın kadın olarak görevlerini unutmayacak. Ha unutup unutup sonra da ah ben ne yaptım demeyecek. Gördüğüm konu Sahibi oyle diyor şu anda. Bide bu konunun erkeklerin değerli olmasıyla ne ilgisi var. Feminist takilayim derken saçmalamak.
Eşim bu bayanı ilk işe aldığı gün bana şöyle demişti Onuda söylemek isitorum bugün bir bayan aldım işe huyları aynı sen boşanmış ama çok gururlu ve güçlü ayakta duruyor iki çocukla falan demişti çok iyi hatırlıyorum..
Buda içimi acıtıyor bir anda tepetaklak oldu hayatım ailemi hiç göresim Yok şu dönemde ama bu olayla beraber eşimi çok sevdiğimi anlamam daha kötü oldu
Demek sende beni çok seviyormuşsun bunu hiç hissettirmedin beni affetmeyi denediğin için anladım diyor
Arkadaşlar ne olur yardımcı olun bunu unutmak mümkün değil ama atlatabilirmiyiz beraber atlatacağız diyor güvenmek istiyorum tekrar..
terapiste mi gitsek
aldatılıp affeden kadın yokmudur evet şu an bana birileri hak versin diye bekliyorum belki ama
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok içim acıyor geçer mi zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?