Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatıldım ama bende mi hatalıyım?
- Konu Sahibi GulMuratt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2017
- 222
- 116
- 18
- 34
- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Aldatılıp affeden kadinlar var. Hatta benim bildigim biri var yurt dışında yasayan bir üye ama rencide olabilir diye kendime sakliyorum.
Sizin belki de bir cift terapisine gitmeniz gerekli olabilir. Terapist hatanin sizde olmadigini söylerse belki iciniz rahatlar. Ya da bir çıkış yolu bulabilirsiniz belki. Yani siz barışma yolunda oldugunuz icin yazıyorum bunu. Esinize cift terapisi istediginizi söylerseniz suan kabul edecektir çünkü anlattiginiza göre her dediginize he dedigi bir dönemde
Allah yardimciniz olsun
Sizin belki de bir cift terapisine gitmeniz gerekli olabilir. Terapist hatanin sizde olmadigini söylerse belki iciniz rahatlar. Ya da bir çıkış yolu bulabilirsiniz belki. Yani siz barışma yolunda oldugunuz icin yazıyorum bunu. Esinize cift terapisi istediginizi söylerseniz suan kabul edecektir çünkü anlattiginiza göre her dediginize he dedigi bir dönemde
Allah yardimciniz olsun
- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
Geçmiş olsun. Objektif konuşacağım size. Anladığım kadarıyla bir süredir duygusal ve cinsel olarak kopmuşsunuz birbirinizden. Cinselliği bir kenara koyalım, birbirinizin duygusal ihtiyaçlarını da ihmal etmişsiniz karşılıklı. Tüm bu birikenler de bu aldatma mevzusuyla dökülmüş ortaya. Keşke tüm bu sorunların ortaya dökülmesine aracı olan olay aldatma olmasaydı ama olmuş. Burda kadın-erkek ayrımı yapmadan bakarsak olaya, bugün özellikle duygusal ihtiyaçları karşılanmadığı için aldattığını söyleyen bir sürü kadın da var. Aldatma mevzusu insana dair birşeydir, kadın erkek olayı değildir. Hepimizin belli beklentileri ve ihtiyaçları var bir ilişkiden ve bunlar karşılanmadığında da çeşitli tepkiler veriyoruz. Kimi boşanmayı tercih eder, kimi emek verir iyi bir iletişim kurmayı dener, kimi de başkalarında arar teselliyi. Her evliliğin dinamiği farklıdır, başkalarını baz alarak karar veremezsiniz. Bir evlilik terapistine gidin, kendinizi bir süre ölçüp tartın, yaşanan bir güven kaybı tabiki olacak ancak onarılması imkansız diyemeyiz bu tamamen çiftlerin çabasına bağlı.
- 17 Nisan 2016
- 1.062
- 3.399
- 53
Yoo bunu yapan koca da haysiyetsiz, ancak malesef fikrim bu kadın kadın olarak görevlerini unutmayacak. Ha unutup unutup sonra da ah ben ne yaptım demeyecek. Gördüğüm konu Sahibi oyle diyor şu anda. Bide bu konunun erkeklerin değerli olmasıyla ne ilgisi var. Feminist takilayim derken saçmalamak.Evet bırakmayız git boşan deriz aldat demeyiz ama değil mi?Hayır anlamıyorum bu erkekler neden bu kadar değerli kadınlar yelloz ama ona giden koca öyle mübarek ki suçu yok kadınlar ayartıp kapıyor bunları.
Eşim bu bayanı ilk işe aldığı gün bana şöyle demişti Onuda söylemek isitorum bugün bir bayan aldım işe huyları aynı sen boşanmış ama çok gururlu ve güçlü ayakta duruyor iki çocukla falan demişti çok iyi hatırlıyorum..
Buda içimi acıtıyor bir anda tepetaklak oldu hayatım ailemi hiç göresim Yok şu dönemde ama bu olayla beraber eşimi çok sevdiğimi anlamam daha kötü oldu
Demek sende beni çok seviyormuşsun bunu hiç hissettirmedin beni affetmeyi denediğin için anladım diyor
Buda içimi acıtıyor bir anda tepetaklak oldu hayatım ailemi hiç göresim Yok şu dönemde ama bu olayla beraber eşimi çok sevdiğimi anlamam daha kötü oldu
Demek sende beni çok seviyormuşsun bunu hiç hissettirmedin beni affetmeyi denediğin için anladım diyor
- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
Ha nasilsa sevildigini de anlamis daha da arsizlik yapabilir affedersenEşim bu bayanı ilk işe aldığı gün bana şöyle demişti Onuda söylemek isitorum bugün bir bayan aldım işe huyları aynı sen boşanmış ama çok gururlu ve güçlü ayakta duruyor iki çocukla falan demişti çok iyi hatırlıyorum..
Ayarlarimla oynuyorsun ne demek yahu kadinla cilvelesmisler ayan beyan hala beni sevdigini anladim diyo
Sizin yaptıklarınız bir sorun ama aldatmak ayrı bir şey ikisi birbirinin nedeni olamaz madem öyleydi senle hiç konuşmayı denedi mi ? Bu şikayetlerini sana belirtti mi ?
Sizin eşinizin dediğini yaşayan kadınlar da var ama o kadınlar gidip kocalarını aldatmıyor belki boşanma sebebi olabilir ama aldatma sebebe bağlanmaz.
Sizin eşinizin dediğini yaşayan kadınlar da var ama o kadınlar gidip kocalarını aldatmıyor belki boşanma sebebi olabilir ama aldatma sebebe bağlanmaz.
- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
Offf of. Affetmişsin evet ama aşama aşama yaşayacakların şöyle olacak. Zamanla hep bir şüphe içini kemirecek, öyle bir kemirecek ki antidepresan lar ile ancak kendini toparlayabikeceksin. Sonra ilk başta hak verdiğin kocanın aslında o kadar haklı olmadığını, onun olduğu kadar senin de ilgiye ihtiyacın olduğunu sadece aptal yerine konulduğunu düşüneceksin. Gitgide eşinden soğuyacak, ilaçsız kendine hakim olamayacaksın ve ilaçlarla ayakta durabildiğin için bu seferde eşin sana psikopat diyecek ve bu hallerinden de sıkılacak. Vs. Vs...
Evlilikte ilişkide sorun varsa konuşulur olmuyorsa o ilişki bitirilir.Hiçbirşey aldatmanın sebebi olamaz.Kimse başlarina silah dayayıp evli duracaksiniz demiyor gidersin açarsin davanı.Gerçekten inanamıyorum ihanete hak vermenize.Ayrıca feminist takılmaya falan çalışmıyorum.Hiçbir zamanda feminist diye tanımlamam kendimi.Konu kadın erkek meselesi değil.Hiçbir insan ihanetle karşı karşıya kalmamalı.Evet erkeklere aşırı bir değer yüklüyorsunuz.Evde ki kadını suçla beraber olduğu kadını suçla ama erkek ayartilan dışarıda kadınların kapmak için beklediği yüce varlık olsun.Konu sahibi çok ciddi hatalar yapmış.Kocası tarafından boşanmayı haketmiş.Tekrar ediyorum hakettiği ve normalde olması gereken durum erkeğin boşanmasıydı.Yoo bunu yapan koca da haysiyetsiz, ancak malesef fikrim bu kadın kadın olarak görevlerini unutmayacak. Ha unutup unutup sonra da ah ben ne yaptım demeyecek. Gördüğüm konu Sahibi oyle diyor şu anda. Bide bu konunun erkeklerin değerli olmasıyla ne ilgisi var. Feminist takilayim derken saçmalamak.
- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
Eşim bu bayanı ilk işe aldığı gün bana şöyle demişti Onuda söylemek isitorum bugün bir bayan aldım işe huyları aynı sen boşanmış ama çok gururlu ve güçlü ayakta duruyor iki çocukla falan demişti çok iyi hatırlıyorum..
Biz ne dersek diyelim siz kendi içinizi daha iyi bilirsiniz. Keşke eşinizi çok sevdiğinizi bu olayla anlamak zorunda kalmasaydınız. Kendinizle olan muhasebenizi ayrıca yaparsınız. Ama bu suçluluk hissiniz eşinize karşı sağlam bir duruş sergilemenize engel olmasın. Çünkü şöyle düşünün; bu kadar huzursuzdu madem senden soğuyorum bak yapma bunları diyebilirdi, bir süre ayrı kalalım böyle gitmiyor diyebilirdi, çok ilgisizsin vs diyebilirdi. Yani ilişkide alarm zilleri çalmış siz farkedememişsiniz belki ama eşiniz bunu farkettirebilirdi sonuçta. İlle de aldatmayla sonuçlanması gerekmiyordu. Bu ilişkiye bir şans daha verecekseniz de bunu suçluluk duygusuyla yapmayın, çünkü bundan sonra yaşanacak en ufak bir sorunda yine eşiniz kendisini haklı görecek nedenler bulacak. Hiçbir sorun olmadığı halde aldatılan insanlar da var sonuçta, eşiniz iradesine yenik düşmüş maalesef.
- 1 Mart 2017
- 12
- 15
- 3
- 12 Kasım 2016
- 785
- 851
- 23
- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
Arkadaşlar ne olur yardımcı olun bunu unutmak mümkün değil ama atlatabilirmiyiz beraber atlatacağız diyor güvenmek istiyorum tekrar..
terapiste mi gitsek
aldatılıp affeden kadın yokmudur evet şu an bana birileri hak versin diye bekliyorum belki ama
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok içim acıyor geçer mi zamanla
Ooooo dünya kadar var affeden.Ama unutan olduğunu hiç sanmıyorum.
Evet devam edebilirsiniz.Ama testi kırıldı bir kere.Toplarsınız, yapıştırırsınız ama hep bir yerden sızdırır.
Çok zor bir durum.Evet sizin de çok suçunuz var ama bunun karşılığı bu olmamalıydı.
Bu insanın insana yapacağı en kötü şey.
Allah yardımcınız olsun