• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ama bende mi hatalıyım?

Sen çanak tutmuşsun bayagi bu duruma, Çok boş birakmissin kocani, unutma senin attığını tutmaya hazır çok yelloz var ortalarda. Bilmem kızma ama adama hak bile verdim sanki. Burada bir erkek böyle davranısa karısına demedigimizi bırakmayiz değilmi ama.
Evet bırakmayız git boşan deriz aldat demeyiz ama değil mi?Hayır anlamıyorum bu erkekler neden bu kadar değerli kadınlar yelloz ama ona giden koca öyle mübarek ki suçu yok kadınlar ayartıp kapıyor bunları.

Hiçbir kadın bu durumu haketmez.Erkek de haketmez yalnız,bu zemini kendin hazırlamışsın biraz da.Erkekler saygı duymuyor bu konuya malesef.Erkekler için ilgi anlayışı da bu.Ama güven olur mu artık bilmiyorum.İleri gitmiş.

iyi akşamlar
Daha önce yazmıştım erkek kardeşim şizofreni ve madde bağımlısı ailemin sorunu sıkıntısı derdi bugüne kadar hiç bitmedi..hep yanlarına koştum hep eşimde hep destekçimde bugüne kadar bir kelime etmemiştir bu sorunlar karşısında ama son kez kardeşim anneme bıçak çekince eşim artık aile sorunlarınızla ilgilenmiyorum demiş ve bnmle ailemin yanına gelmemişti..benide 10 gün aramamıştı bekledim aramadı doğumgünüm geçti yine aramadı işyerinde bir bayanla dertleşmeye başlamış bı dönemde bu son olaylar olmadan öncede bayana açılmış oda ona dertlerini anlatmış boşanmış iki çocuk annesi en başta hiçbir sıkıntı yoktu aramızda arkadaşlıktan başka birşey yoktu ama ben bu kadına kendimi kaptırdım dedi bana onada açılmış senden bir beklentim Yok bnm eşim bar ama ayarlarımla oynuyorsun bil istedim demiş kadın gülümsemiş o günden sonra eşime yakın davranmaya başlamış eşimde buna aşkım demeye başlamış ama ne elini tuttum ne onu arzuladım dedi ve eşim asla yalan söyleyemez açıkça itiraf etti ben olayı ortaya çıkarınca .. peki ne olacaktı böyle dedim bir süre sonra beni başka şubeye alacaklardı bende kendimi soğutmaya çalışıyodum deri ama kadın işten çıktı başka sebeplerden .. bana açıklaması şu oldu
"Bana hep evlendiğimiz zamanlarda ne zaman ailenin sorunları olsa evlenmesem bunlar olmazdı ben onların başında olurdum dedin kendimi suçlu hissettirdin
Hesapsızca para harcadın hiç kızmadım hep çalışıp ödedim
Cinsel ilişki tekliflerimi hep reddettin gün içinde öpüşmek istiyordum sen off diyordun
Hiç bnmle flört etmedin
Hep ailenin sıkıntılarını vana yansıttın yatak odamıza Bile girdi hep ruh gibiydin beni sevmediğini düşünmeye başladım
Ve bugüne kadar birkez ailenin probleminde yanında olmadım ve bana Allah belanı versin bir daha senin ailende Benm kapıma gelmesin dedin benim ailemi zaten hiç istemiyordun ki.. seni hiç git gel diye zorlamadım ve son zamanlarda kendini iyice koyverdin bakım konusunda
Ve arakadaşlr ben bunların hepsini yaptım hatta eşim işten eve gelince uyuyan çocuğu uyandırırdım ki eşim ilikiye girmek istemesin ama seviyormuydum seviyordum basende kendimi sorguluyordum o beni daha çık seviyor nasılsa elimde diyordu. Çok güveniyordum ..
şimdi de pişmanım affedilmeyecek birşey yaptım evet ama seni kaybedemem affet unutalım diyor hattını değiştirdi işini değiştirdi banada şok ilgili ama aklımda hala okadına birşey hissediyormu soruları var ona bakınca hep aklımda acı çekiyorum ama sevdiğimi hatta çok sevdiğimi anladım nasıl unutacağım eşim ikinci şansı Hakeden bir adam ama nasıl unutacağım
Kadına karşı hiç birşey hissetmiyor sadece sen ailenle ilgilenirken ihmal etmişsin ve eşinde o kadın onunla konuşup ilgilenince birşey sanmış.Haklı eşinde aileni atavak değilsin ilgilen önemli konular ama sende bir ailesin kocanla ilgi ister ,sevişmek ister , ne olursa olsun eşinlede ilgilenmelisin oda haklı sende haklısın boşanmanız felan gerekmez hallet eşinle arada.

Bu sıkıntılarını sana anlattı mı. Bak senden soguyorum dedi mi. Terapiye gitmeyi teklif etti mi...

Kadına ayarlarımla oynama demis ne desin. Belli yani gidisat farketmeseydin yatak muhabbetlerini de dinlerdin.

Ayrıca aşkım dedigi ondan hoslandigibinsana nasil cinsel çekim duymaz? Hoşlanmak flört zaten cinsellik duygusuyla içiçedir.

Evet hatalısınız. Ama bu sizden ayrılması icin bir sebepti. Elalemin kadınına askim demek flortlesmek icin değil.

Siz de ona söyleyin kendinden soguttun beni, ben de birisiyle flörtlesicem ona aşkım diyecem.. ne tepki verir sizce, yap karıcım hakkındr mı der

Aldatilmayi kimse haketmez ama erkek nefsi denen bisey var malesef ilgiyi daha cok gosterene kayar gonulleri ilk once arkadas sonra sirdas sonra yeni es adaylari elinden kapip giderler barisman zor ama olanaksiz degil taniyorsan esini onu tekrar hoslandigi zamanlara dondurebilirsin ilk zamanlarinizi hatirla ve yasa tekrar
Niye kadınların nefsi yok mu? :olamaz:

Bu kadar ilgisizliğe ,sevgisizliğe ,probleme kim dayanabilirki?En kötüsüde beraber olmamak için çocuğunuzu uyandırma itirafınız.Acıdım adama.Yanlış yapmış aldatma yerine terketme yoluna gitmeliydi.

Adamın senden boşanmaya hakkı varmış. Burda yazan hiç bir yorum sana yardımcı olmaz. Kendini de eşini de sen biliyorsun.

ya eşim Benm gözümün içine bakardı bir dediğimi iki etmezdi nasıl oldu nasıl yaptı oda anlamıyorum diyor ben burada eşimi savunmuyorum bnm savunulacak bir tarafım Yok affetmezsen anlarım ama bunları yüzüme vurursan kahrolurum diyor çok kötü hissediyorum boşanmayı denedim ayrıldım ama yapamadım oda yapamadı
Her turlu cikan en ufacik kavgada vurursunuz bu net. Ayrica bakin cumle kurarken bakar(di) diyorsunuz gecmis zaman. Bence o kadarda masum bir durum degil.

Tamam elbette esiniz haksiz demiyorum, cok hataniz var ama ilk firsatta baska bir kadinla dertslesmek yerine keske sizi alip karsisina konussaydi madem bu kadar degerlisiniz onun icin.

Aldatilmayi kimse haketmez ama erkek nefsi denen bisey var malesef ilgiyi daha cok gosterene kayar gonulleri ilk once arkadas sonra sirdas sonra yeni es adaylari elinden kapip giderler barisman zor ama olanaksiz degil taniyorsan esini onu tekrar hoslandigi zamanlara dondurebilirsin ilk zamanlarinizi hatirla ve yasa tekrar
Erkek nefsi?
Bunlar ataerkil toplum uydurmaları bence
Ne güzel kılıflar buluyoruz şu adamların gönlünü hoş etmek için.
Bi kendimize yok hayrımız. Kadınlar olarak.

Erkek nefsi?
Bunlar ataerkil toplum uydurmaları bence
Ne güzel kılıflar buluyoruz şu adamların gönlünü hoş etmek için.
Bi kendimize yok hayrımız. Kadınlar olarak.
Kiliflamiyorum uzgunum ama bu konuma getirenlerde kadinlar anneleri kucukken hep erkegi ozgur kadini sıkı yaşatıyor sonra olan bu ozgurluk anne ilgisi hoop baska yerde

Arkadaşlar ne olur yardımcı olun bunu unutmak mümkün değil ama atlatabilirmiyiz beraber atlatacağız diyor güvenmek istiyorum tekrar..
terapiste mi gitsek
aldatılıp affeden kadın yokmudur evet şu an bana birileri hak versin diye bekliyorum belki ama
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok içim acıyor geçer mi zamanla

"Kendimi kaptırdım, ayarlarımla oynuyo" diyip arzulamadığına gerçekten inanıyor musun? Bunlar sadece yansıttıkları, bir de iç dünyadını düşün 5 katı arzuluyordur. Erkek gibi düşün inandın mı? Ben inanmazdım.

Ayrıca senin sorumsuzluklarından dolayı yapılacak şeyler şunlardır;
1) seni karşısına alıp konuşur kendine çeki düzen ver der.
2) düzelmedin mi. Gider açar davasını boşanır sonra ayarlarını kime oynattırıyosa oynattırır yaptırır ayarını.

Yazık çok üzülüyorum boşan dense boşanmayacaksın. Çar çur ediyorsunuz gururunuzu hayatınızı.

var ama bizim kanimizda hep anaclik hep sadakat kucukken asilananlar yanlis fikirler erkekleri bu konuma getiriyo onlarda daha baskin
Yok öyle bir şey.
Mesela ben hiç anaç biri değilimdir.
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz, küçüklükten aşılanan diye. Aşılamayan aileler de var, kızım sen bir bireysin doğrunu yanlışını belirle, etiğini ahlakını sen bil diyenler de var. Bir erkeğe göre şekillen demiyorlar kısacası. Oğlan çocuğuna da artık bilinçli ebeveynler kızlara nasıl davranması gerektiğini, eşit oldukları bilincini veriyorlar. Hepsi olmasa da umut vaat edenler var.
Bu konu kadın erkek meselesi değil, aynı durumda bir kadın da olabilirdi. Kocam ilgisiz aldattım diyebilirdi, bu onu haklı çıkarmazdı ama. Tıpkı bu konuda olduğu gibi.

Arkadaşlar ne olur yardımcı olun bunu unutmak mümkün değil ama atlatabilirmiyiz beraber atlatacağız diyor güvenmek istiyorum tekrar..
terapiste mi gitsek
aldatılıp affeden kadın yokmudur evet şu an bana birileri hak versin diye bekliyorum belki ama
Ne diyeceğimi bilemiyorum çok içim acıyor geçer mi zamanla
Valla ben kindar biriyim asla unutmam yapılan hatayı. Ve her örselendiğimde, kızdığımda tekrar oraya getiririm. Ve o insan keşke beni bıraksaydın da her defasında zehir kusmasaydın diyecek kıvama gelir. O yüzden karşı tarafın da iyiliği için, affedemeyeceğim bir şey varsa yol veriyorum ben. Hırsını yenebilen biri değilim çünkü. Canım acıdıysa onun da canı acısın istiyorum.
Siz hırsınızı yenebilecek biriyseniz bilemem tabi.

Yok öyle bir şey.
Mesela ben hiç anaç biri değilimdir.
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz, küçüklükten aşılanan diye. Aşılamayan aileler de var, kızım sen bir bireysin doğrunu yanlışını belirle, etiğini ahlakını sen bil diyenler de var. Bir erkeğe göre şekillen demiyorlar kısacası. Oğlan çocuğuna da artık bilinçli ebeveynler kızlara nasıl davranması gerektiğini, eşit oldukları bilincini veriyorlar. Hepsi olmasa da umut vaat edenler var.
Bu konu kadın erkek meselesi değil, aynı durumda bir kadın da olabilirdi. Kocam ilgisiz aldattım diyebilirdi, bu onu haklı çıkarmazdı ama. Tıpkı bu konuda olduğu gibi.
Ben cok anacim cokta sadik aileden degl koc burcuym ve fazlasiyla tasiyorum iste degisiklikler benim cevremde neler var gordugum bireylerin hala erkeklere dogru seyleri asiladigini dusunemiyorum cok dusuk sayilardan bahsediyoruz kizlar yetistirilirken hep bir hizmet himmet yapmayana edilen laflar bnm ailemde sukur boyle bisey yok ama yaslilarda hala bir degisim yok ananelerimize uymamiz icin baskilar herneyse konunun disina ciktim iyice

Bir uye daha yazmis aldatildim ben mi hataliyim diye ne oluyor bu kadinlara ya kendinize gelin
Dertlesecek erkek arkadasi mi yokmus
Anlasamiyorsan bosanirsin gidip elin karisina askim demezsin cocuk oyuncagi mi bu ya
Ben affedemezdim benim esim baskasina askim diyecek agzina cakarim oyle adamin.

Back