"Aldattım ama suçlusu sensin"
Bu erkeklerde yeni trend heralde.
İnandırabiliyorlar ya birde ben ona şaşıyorum.
işte bu sebeple barışmak istiyorum ama ne yapacağımSen çanak tutmuşsun bayagi bu duruma, Çok boş birakmissin kocani, unutma senin attığını tutmaya hazır çok yelloz var ortalarda. Bilmem kızma ama adama hak bile verdim sanki. Burada bir erkek böyle davranısa karısına demedigimizi bırakmayiz değilmi ama.
Zaten aramızda birşey olma ihtimali Yok ben senden vazgeçemezdim elini bile tutmadım 2 ay sonra bnm başka şubeye geçireceklerdi bende kendimi soğutacaktım diyorBu olayları sen çıkardın ortaya dimi
Ya fark etmeseydin ?
Bunu söylüyorsa bile barisacaksin demektır bence.işte bu sebeple barışmak istiyorum ama ne yapacağım
İnanamıyorum...ciddimisin ?Sen çanak tutmuşsun bayagi bu duruma, Çok boş birakmissin kocani, unutma senin attığını tutmaya hazır çok yelloz var ortalarda. Bilmem kızma ama adama hak bile verdim sanki. Burada bir erkek böyle davranısa karısına demedigimizi bırakmayiz değilmi ama.
Herneyse....Zaten aramızda birşey olma ihtimali Yok ben senden vazgeçemezdim elini bile tutmadım 2 ay sonra bnm başka şubeye geçireceklerdi bende kendimi soğutacaktım diyor
Aşkım diyomuş ama elini tutmuyormuş. He canım he kesin öyledir zaten.Zaten aramızda birşey olma ihtimali Yok ben senden vazgeçemezdim elini bile tutmadım 2 ay sonra bnm başka şubeye geçireceklerdi bende kendimi soğutacaktım diyor
Ne desem bilemedim ama yine de aldatmak yerine seni karşisina alip konusabilirdi, en bas secenek bu bence.
Ayrica kadinla konusmalari ortaya cikinca mi seni cok sevdigi aklina gelmis. Hem sen beni kendinden soguttun diyor, hemde cok seviyorum diyor.
Evlilik lise aski degil ki sogusun ardindan hemen sevdigi aklina gelsin. Bilemedim.
ya eşim Benm gözümün içine bakardı bir dediğimi iki etmezdi nasıl oldu nasıl yaptı oda anlamıyorum diyor ben burada eşimi savunmuyorum bnm savunulacak bir tarafım Yok affetmezsen anlarım ama bunları yüzüme vurursan kahrolurum diyor çok kötü hissediyorum boşanmayı denedim ayrıldım ama yapamadım oda yapamadıHerneyse....
Güvenin kaldı mı peki ?
Zoruma giden kendini suçlaman anlıyormusun?
Yoksa koca senin yuva senin...
Sadece zerre suçun olmadığını bil ve öyle devam et hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?