• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım affettim olmuyor

seminnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
12
15
3
45
bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.

Allah yardimcin olsun.
Esim bitmis durumda derken neyi kastediyorsun
Cok mu pisman cok mu uzgun

bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
eşin başkasına aşığım diyor ve sen hala o evliliği sürdürüyorsun.
neden

ne söylenebilir ki bu durum karşısınıda, öyle bir eşle başkasına aşık olan biriyle yaşamak istiyorsanız görmezden geliceksiniz,eşinizi kazanmaya uğraşacaksınız,ama çok ağır bir şey hazmetmek bu durumu, Allah yardımcınız olsun

o evliliği sen sürdürmek istesende yürümez artık bi yıl geçer iki yıl geçer artık eşin özgürce yaşamaya doyum olmayacağı ve gözü dışarıda olduğu için kendi evi terkeder o yüzden gururunu daha fazla ezdirme ona aldattığını ispatla haklarını al ve bitir bu evliliği

Arkadaşım eğer çocuğun yoksa lütfen dik dur biraz ya.nedir ben başkasına aşığım diyen adamı hala sevmek.kadinlarimiz mi bir ilginç ben anlamıyorum bulunmaz hint kumaşı olsaydı seni aldatmazdi zaten.kalan ömrünü mutlu geçirmek daha mantikli olmaz mı?

Çocuğum var boşanmak istemiyorum diyorsun ama şu anki psikolojiyle o çocuğa nasıl iyi örnek olacaksın veya eşin de sen de mutsuzken o çocuk nasıl mutlu olacak...kendin buna inanıyor musun

çok üzgün.çapkınlık peşinde koşan böyle oyun çeviren yalaka bir insan değil. yirmi yıldır tanıdığım insan. birlikte büyüdük. acı çekiyor resmen. bir şey yaşayan adam hali yok onda.birşey yaşayan adam enerjk olur.kendine bakar. ne bileyim.benimki mecnun gibi oldu.biz artık onunla iki aşık değiliz.20 yıl olmuş.dostuz arkadaşız. yanlışı yavşakça yaşayacak biri değil o. ya da ben mi öyle görmek istiyorum. bilmiyorum. artık hiçbirşey bilmiyorum.tek bildiğim.artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz

çok üzgün.çapkınlık peşinde koşan böyle oyun çeviren yalaka bir insan değil. yirmi yıldır tanıdığım insan. birlikte büyüdük. acı çekiyor resmen. bir şey yaşayan adam hali yok onda.birşey yaşayan adam enerjk olur.kendine bakar. ne bileyim.benimki mecnun gibi oldu.biz artık onunla iki aşık değiliz.20 yıl olmuş.dostuz arkadaşız. yanlışı yavşakça yaşayacak biri değil o. ya da ben mi öyle görmek istiyorum. bilmiyorum. artık hiçbirşey bilmiyorum.tek bildiğim.artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz
şoktayım. adama acıyorsunuz başkasına aşık diye. mecnun olmuş demek. acı çekiyor ha.
sizinki evlilik değilmiş, bunları okuduktan sonra bunu anladım. ,
evet sizler arkadaşsınız anlaşıldı:KK14:

Arkadasim adam başkasına aşığım demiş ama. Sende seviyorum diyorsun fakat tek başına bu evliliği yurutebilecek misin? Ne kadar dayanacaksin. Tek uğraşın kocan değil ki bir çocuğun var senin. Onu da ihmal edipte o çocuğu da kaybetme....

Baskasina asik bir adami bosamayip da ne yapacaksin? Bedeni yaninda olsa kac yazar bes kurusluk ruhu baska bir kadinlayken. Ya allah askina soyler misin, mesela kari koca hayati yasamaya miden, gururun izin veriyor mu? seni sevmeyen arzulamayan akli baskasinda olan adama hizmetci olmak icin fazla degerlisin.

Türk kadınları boşanmaktan neden bu kadar korkuyor? Tamam mahalle baskısı falan feşmekan da boşanmak dünyanın hiçbir yerinde çok kolay bir eylem değil ki. Bence tüm bunlar bahane. Boşanmak isteyen bir yolunu bulur boşanır.
Kadınlarımız dayak yiyor boşanmıyor, hakaret görüyor boşanmıyor, aldatılıyor boşanmıyor, üstüne kuma getiriliyor boşanmıyor.... Evlilik kurumu o kadar laçkalaştı ki güzel yurdumda. Milletçek şu boşanma fobimizin üstesinden gelsek de evlilik kurumu bu kadar ayağa düşmese.

Geçenlerde okudum 2013 verilerine göre yaklaşık 372.000 kadının kuması varmış. Şimdi bir de Suriyeliler geldi, kuma olarak evli erkeklere satılıyorlar, oranlar yarım milyonu bulmuştur.
Ama yurdum kadınları hala daha ısrarla boşanmıyor.

Sev, ugras, zorlugunu cek, emek et, evlen, bir de devam ettirmek icin ugras...
Yalnız ol daha iyi be. Hic olmazsa senle beraber sürünen cocugun olmaz..
Şeyi kopasıcalar...

Tamam.Biliyorum çocuk var. boşanmakta kolay değil. Ama kocan baskasına aşıkmış :( seninle ewliyken seni sewerken neden bi baskasına aşk olabiliyor yada nasıl? Aklım almıyor büyük sıkıntı ,

Mecnun mu olmuş? vah vah vah. Çok üzüldüm kocanın platonik! aşk acısına. Yemeden içmeden kesilip bir deri bir kemik de kaldı mı bari?
Besle onu ellerinle besle. Teselli et azıcık.

Ama en çok da senin bu derece aciz bir kadın, aciz bir anne olmana üzüldüm.
Boşanmak ölüm getirmiyor bu kadar korkma.

Aman allahim korkunc bisey, evlilikle en cok korktugum sey.....
eminim cok caniniz yanmistir seviyosunuzdurda esinizi ama bu laftan sonra daha ne yapılabilir ki? Bitmis artik hersey ona asik oldugunu soylemis bu uzucu durumla biran once yuzlesin ve bu evliligi bitirin

Ayrica gonul bu kime kayacagi belli olmaz hem neden esinizi begenmesinki? Hersey tip mi ya da makam mi? kadin da siz esinizde neyi sevip begendiyseniz o da onu begenmistir

Back