• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım, affetmeli miyim?

Ben sizin gibi kadınları cidden anlamıyorum. Hayatınız boyunca aldatan karaktersizleri affetmek için bir bahaneniz var. Cinsellik yaşar ama duygusal olsaydı daha ağırdı dersiniz, duygusal aldatır cinsellik olmamış diye avunursunuz. İkisi olur ama psikolojisi bozuktu dersiniz, evlenir aldatır, boşanmak kolay değil dersiniz, hamile kalırsınız aldatır, çocuğum için affettim diye kendinizi avutursunuz.
Gören 20 yıllık evlilik bozuyorsunuz zanneder ki öyle olup kendine olan saygısından boşanıyor insanlar. Dört yıllık ilişki ne ki? Adam arkanızı döndüğünüz ilk anda şeyinin derdine düşüp aldatmış , siz hala kendinizi avutma peşindesiniz. Kadınla o gün cinsellik yaşamak ve takılmak için görüşmüş dediğinize göre muhtemelen bir sosyal medya platformundan bulmuş , yani sizi aldatmayı kafaya koymuş, birini bulmuş, konuşmuş, plan yapmış ve bu olay olmuş. Gayet planlı ve hesaplıymış, sizi ve çoook gözünüzde büyüttüğünüz ilişkiniz aklına bile gelmemiş ya da gelse bile sizi kaybetme ihtimali umrunda bile olmamış , adamın koştur koştur size gelmesini kesinlikle bir yerde açık verdiğindendir emin olun zira o kadar vicdanlı olsa kadınını bulup koynuna girene kadar on defa aklına gelirdiniz zira kadınla baştan beri niyet belliymiş. Siz gene safa yatmak isteyebilirsiniz , kendiniz bilirsiniz. Kaldı ki aldatınca koştur koştur size gelebilecek durumu varsa elin kadının koynuna girmeden gelseymiş ve sizle konuşsaymış hasret giderseymiş madem.
Hadi şimdi affettiniz nasıl güveneceksiniz, telefonu her geç açtığında, bir arkadaşı ile her buluştuğunda içiniz nasıl rahat edecek? Yoksa nasıl olsa işi bitirince günah çıkarmaya geliyor diye umursamayacak mısınız? Bir defa geldiğimiz şu dünyada başkasının hatası yüzünden hayatı kendine zehir etmeye değer mi? Kaldı ki siz bir erkekle cinsellik yaşamak için tanışıp aynı haltı yeseydiniz o sizin gözünüzün yaşına bakacak mıydı.? Benim hayatım kimse için heba edilemeyecek kadar değerli, sizi bilemem. Daha ilk ayrı kalışta ve ilişki sıkıntısında başkasının koynuna giren adamla bir ömür uğraşırım diyorsanız buyrun devam edin. Kaldı ki adamın bahanesi ile yaptığı çok saçma, daha o gün tanıştığı kadının koynuna girince gitmiş mi yalnızlığı? Size tavsiyem evlenirseniz çocuk falan yapmayın. Zira hamilelik cinselliğe en az bir sene baya darbe indiriyor, siz başka şehre gittiniz diye başkasının koynuna giren adam sizle cinsellik yaşamayınca bu bahaneye sığınıp harem falan kurmasın.

Güven olmayan hangi ilişki sağlıklı yürür ki bir daha güvenebilecekseniz devam edin

Duygusal bir şey olsa daha yaralanırdım.

belki artık sizden vazgeçtiği için yaralanırdınız ama daha onurlu bir durum olurdu. başkasını sevebilir insan ilişki tükenebilir bu hiç bir anlamı olmayan aldatmayla kıyaslanamaz bence. sizi sevdiğini iddia ettiği halde hiçbir anlamı olmadığını söylediği bir ilişki yaşayabilen birine güvenilmez.

İnanılmaz tatlısınız. Hayatımda asla asla demedim. Belki bu birçoğuna yanlış gelecek fakat yarın öbür gün o noktada olup olmayacağımızı bilemeyiz. Bu yüzden asla demekten korkarım. Bu dediğiniz şeyler bana umut verdi, belki daha güzel bir şey yaşayacağım evet. Bu kadar kötü yorum üzerine gelen bu tatlı yorumlar güç oldu bana inanın. Sayenizde her şey daha net
Canım sana ufacık bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Bak simdi aklıma geldi, biraz gül. Benim bir arkadaşımi da ilk aşkı aldatmisti. (ne aldatılmışiz bizler ya🤦‍♀️) Çok kötüydü tabi, demistim ki "belki aşık olacaksın, ilk öpustugun, ilk seviştiğin bu çocuktu ama sen diyeceksin ki yaa öpüşmeyi bile bilmiyormuş." Agladi, yarim yamalak duydu beni, zamanlar gecti, gun geldi, aradi beni, aşık olmuş, dedi ki " öpüşmeyi bilmiyormuş"🙂Simdi evli, mutlu, cocuklu🙂 O gunler gelecek, tek tavsiyem, ablan yaşındayimdir, unutmak için acele etme, duygusal boşluktan aşık oldum sanırsın, sanma 🙂Bir daha söylüyorum zaman ilaç ve sen de çok tatlisin❤Hersey gönlünce olsun, sevgiler...

Acı çekiyorsunuz ama işte konu sahibi suçlu kadınmış gibi kadını arayıp özür bekliyor. Çünkü sevgilisi itiraf etmiş... Ne diyeyim diyecek bi şey bile yok cidden şu an.
Okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılarınız mı var sizin? Bana sorumlu olan o kadın değil benim sevgilimdir. Ben karşıdaki kadını asla suçlamam. Bir ilişkileri olup olmadığını, bana dediği gibi tek gecelik bir şey olup olmadığını kendisine sordum teyit için. Özür bekleyen kim? Boşluk doldurmayın direkt anlayın dediklerimi

Onaylanma süresi bir saniye bile değil. Açtığın gibi giriyorsun siteye. Artık bir onaylanma süresi bile olsa bu kaç saat olacaktır ki🤷 yani bu kadar yoğun çalışıyorsun, erken kalkıp ise gidiyorsun, sevgiline bile vakit ayiramiyorsun ama gece 2.50'de bir anda kkda üyelik alıyorsun
Sabahına da sevgilin geliyor,aldattım seni diyor
Bir de yeni ise basladin, iznin yok bir şeyin yok. Ne yaptın sevgilin gelince işten izin mi aldın 'manitam supriz yapti' diye . Adam senin ögle molani bekledi o zaman mi 'aldattim seni' dedi? Ki bu bile fecaat. Ağla zirla seni onca insana rezil etmiş demektir.
Bari akşam soyleseydi😅
Ne bileyim, konu baştan aşağı saçma. Aldattığının sabahı yataktan kalkıp yanina gelip itiraf etmesi de en saçma kismi
Dediğim gibi üyeliği açmamla bir ilgisi yok. Bağlantı zaten yok. Size mantıklı gelmediyse gelmedi yapacak bir şey yok

belki artık sizden vazgeçtiği için yaralanırdınız ama daha onurlu bir durum olurdu. başkasını sevebilir insan ilişki tükenebilir bu hiç bir anlamı olmayan aldatmayla kıyaslanamaz bence. sizi sevdiğini iddia ettiği halde hiçbir anlamı olmadığını söylediği bir ilişki yaşayabilen birine güvenilmez.
Haklısınız bu açıdan bakmamıştım

Zamanında aynı durumu yaşadım ve affetmedim. O acıyla, onunla birlikteyken başa çıkamazdım. Sana da tavsiyem bu çünkü hiç unutamayacaksın ve hayatı zehir edeceksin hem kendine hem ona

Canım sana ufacık bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Bak simdi aklıma geldi, biraz gül. Benim bir arkadaşımi da ilk aşkı aldatmisti. (ne aldatılmışiz bizler ya🤦‍♀️) Çok kötüydü tabi, demistim ki "belki aşık olacaksın, ilk öpustugun, ilk seviştiğin bu çocuktu ama sen diyeceksin ki yaa öpüşmeyi bile bilmiyormuş." Agladi, yarim yamalak duydu beni, zamanlar gecti, gun geldi, aradi beni, aşık olmuş, dedi ki " öpüşmeyi bilmiyormuş"🙂Simdi evli, mutlu, cocuklu🙂 O gunler gelecek, tek tavsiyem, ablan yaşındayimdir, unutmak için acele etme, duygusal boşluktan aşık oldum sanırsın, sanma 🙂Bir daha söylüyorum zaman ilaç ve sen de çok tatlisin❤Hersey gönlünce olsun, sevgiler...
Gerçekten yüzümde tebessüm açtırdı, her ne kadar kötü de olsa bu deneyime şimdi gülebiliyor olmak da çok özel

sizin yokluğunuzdan istifade ilk fırsatta aldatan kişi, emin olun fırsatını bulduğunda emin ol tekrar aldatır,
Affederseniz bundan sonra güvenebilecek misiniz?

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Muhtemel size hayır desekte siz içinizden geleni yapacaksınız. Ama şöyle düşünün size itiraf etmesi önemli değil size söylemiş olması aptal yerine koymamış olması bir lütuf değil. Ve bir kere güveninizi zedeledi isteseniz de artık eskisi gibi olamayacaksınız sürekli her hareketinden şüphe duyacaksınız özellikle uzak olmak sizi yiyip bitirecek. Ne kadar severseniz sevin senelerinizi vermiş olursanız olun onu yapmayacaktı. Bu size saygısızlık ve siz affederseniz kendinize saygısızlık yapmış olacaksınız Cünkü sizin onu aldatmak aklınızın ucundan geçmezken uzaklığı bahane edip bunu yapmış ve size ihanet etmiş.

Affetsen de artik onunla eskisi gibi olmayacaksin.surekli aklinda şuphe olacak.hicbir zaman eski halinize donemeyeceksiniz.bosuna uzatmayip hayatiniza devam edin.biraz uzulur sonra unutursunuz.bunu aldatilan biri olarak soyluyorum insan neleri neleri unutuyo.devam ederseniz yeni bir aldatilmayi goze alin.

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Size olan saygısını yitirir ve aldatmayacağı var da sırf bu sebepten bile aldatır. Malesef ben de hayır affetmeyn diyorum.

Sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapmaz.Yol yakınken dön.Her yalnız kaldığında aranacak senide suçlu ilan edecek şimdi yaptığı gibi.

Duygusal bir şey olsa daha yaralanırdım.
Şaka misiniz ya ne farki var?her sizi bulamadiginda baska kollara mi gidecek.dusunun baskasini almis koynuna onunla sevismis.size sey dedi mi tamamen cinsellik yasadik duygusal hicbirsey olmadi.kadinlar buna seviniyor duygusallik yasanmamis diye.siz aynisini yapsaydiniz ve itiraf etseydiniz tepkisi ne olurdu.sizin gibi yumusak mi davranirdi.

Gururunuz varsa affetmeyin .
Ama sadece cinsellik yaşamış , duygusal bağı yok diyen ezik kadınlardansanız o başka .

Ben sizin gibi kadınları cidden anlamıyorum. Hayatınız boyunca aldatan karaktersizleri affetmek için bir bahaneniz var. Cinsellik yaşar ama duygusal olsaydı daha ağırdı dersiniz, duygusal aldatır cinsellik olmamış diye avunursunuz. İkisi olur ama psikolojisi bozuktu dersiniz, evlenir aldatır, boşanmak kolay değil dersiniz, hamile kalırsınız aldatır, çocuğum için affettim diye kendinizi avutursunuz.
Gören 20 yıllık evlilik bozuyorsunuz zanneder ki öyle olup kendine olan saygısından boşanıyor insanlar. Dört yıllık ilişki ne ki? Adam arkanızı döndüğünüz ilk anda şeyinin derdine düşüp aldatmış , siz hala kendinizi avutma peşindesiniz. Kadınla o gün cinsellik yaşamak ve takılmak için görüşmüş dediğinize göre muhtemelen bir sosyal medya platformundan bulmuş , yani sizi aldatmayı kafaya koymuş, birini bulmuş, konuşmuş, plan yapmış ve bu olay olmuş. Gayet planlı ve hesaplıymış, sizi ve çoook gözünüzde büyüttüğünüz ilişkiniz aklına bile gelmemiş ya da gelse bile sizi kaybetme ihtimali umrunda bile olmamış , adamın koştur koştur size gelmesini kesinlikle bir yerde açık verdiğindendir emin olun zira o kadar vicdanlı olsa kadınını bulup koynuna girene kadar on defa aklına gelirdiniz zira kadınla baştan beri niyet belliymiş. Siz gene safa yatmak isteyebilirsiniz , kendiniz bilirsiniz. Kaldı ki aldatınca koştur koştur size gelebilecek durumu varsa elin kadının koynuna girmeden gelseymiş ve sizle konuşsaymış hasret giderseymiş madem.
Hadi şimdi affettiniz nasıl güveneceksiniz, telefonu her geç açtığında, bir arkadaşı ile her buluştuğunda içiniz nasıl rahat edecek? Yoksa nasıl olsa işi bitirince günah çıkarmaya geliyor diye umursamayacak mısınız? Bir defa geldiğimiz şu dünyada başkasının hatası yüzünden hayatı kendine zehir etmeye değer mi? Kaldı ki siz bir erkekle cinsellik yaşamak için tanışıp aynı haltı yeseydiniz o sizin gözünüzün yaşına bakacak mıydı.? Benim hayatım kimse için heba edilemeyecek kadar değerli, sizi bilemem. Daha ilk ayrı kalışta ve ilişki sıkıntısında başkasının koynuna giren adamla bir ömür uğraşırım diyorsanız buyrun devam edin. Kaldı ki adamın bahanesi ile yaptığı çok saçma, daha o gün tanıştığı kadının koynuna girince gitmiş mi yalnızlığı? Size tavsiyem evlenirseniz çocuk falan yapmayın. Zira hamilelik cinselliğe en az bir sene baya darbe indiriyor, siz başka şehre gittiniz diye başkasının koynuna giren adam sizle cinsellik yaşamayınca bu bahaneye sığınıp harem falan kurmasın.
Bahsettiğiniz örneklerle asla kendimi bağdaştırmıyorum. Benim ne yaşadığımı asla bilemezsiniz, bunu bilmeden sizlerden tavsiye istiyorum anlamanızı da beklemiyorum. Sevgilim dediğim insan arkadaşım, ailemdi benim. Hayatımın zor zamanlarını kendisi sayesinde aştım. Bu yaptığı şeyi yediremem, kendisinden ayrıldım zaten. Ben hayatında keskin çizgileri olmayan birisiyim. Size ters gelir sizin karakterinize uymaz belki doğru olanı kendiniz gibi görürsünüz fakat ben sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyorum. Aldatma güzellemesi yapılmıyor burada. Yarın aynı pozisyonda olup olmayacağımı bilemem. Şimdi bunu dediğim için beni de potansiyel olarak göreceğinize eminim. Fakat ben bunu hata olarak görüyorum, herkesin bir şansı hak ettiğini düşünüyorum. Ama şu an kendisini affetmeye psikolojim ve içim el vermiyor. Bir şans daha vermeyeceğim. Rica ediyorum kendi doğrularınızı ifade ederken beni suçlarmışçasına yorum yapmayın. Burada aldatan kişi ben değilim, umarım başınıza böyle bir şey gelmez.

Bu senaryo Zeytin Ağacı Ada'nin yaşadığı aldatilmahikayesi. Daha yaratıcı olmalıydınız.
Hanımefendi kalkıp buraya senaryo mu yazacağım lütfen yapmayın ya. Dediğiniz şeyi ne izledim ne de karakteri biliyorum. film çevirmiyorum burada.

Back