• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım, affetmeli miyim?

Erkekler asla itiraf etmez gözünle görsen bahane bulur ben değildim der, sanki diğer yorumlarda söylenen gibi birisi yetiştirecek diye ilk ondan duyun istemiş gibi geldi bana da. İtiraf etmesini anlamlandıramadım

Kıyamam, aldatması aptal yerine koymak değil yani? :KK43:

Siz ona güvenirken o altına başka kadınları alıyordu hanımefendi. Siz evde uyuyor sanıyorken milletle el ele dolaşıyordu, siz iş yerinde diye düşünüyorken prezervatifini esnetmeye çalışıyordu. Bu gayet de salak yerine konmak. Kendinizi kandırmayın kabul edebiliyorsanız affedin bize düşmez sizin ne derece kendinize saygınızın olduğu.
Göz göre göre sevgi sözcükleri söylerek ilişkiye devam ederek bunu saklayarak aldatması bana göre aptal yerine koyulmak. Aptal yerine koyulmak kavramları demek ki sizin için farklı benim için farklı bir anlam ifade ediyor. Bu kullandığınız üslup çok kırıcı.

tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi kadın
Sorun yokmuş, altı üstü birlikte olmuşlar.
Hasbinallahhhhhh

Canım, canın yanıyor çok iyi biliyorum. (lisedeki ilk aşkım aldatmisti beni, kucucuktum, simdi düşününce "bir kırık gençlik hikayesi", bitirmiştim.)
En yakın arkadaşım da aldatildi, o affetti, bir şans verdi, evlendiler, iki cocuklari oldu. Malesef evliyken aldatildi, boşandı, bosandiginin ertesi günü esi davul zurnayla, dolarlar saçarak evlendi, yemin ediyorum. Biz hala arkadasimi toparlamaya calisiyoruz. Evet canin cok yanacak ama birak simdi yansın. Malesef bir kez yapan bir daha yapabiliyor. Herkes ayni midir bilemem ama evli ve cocukluyken aldatilmanin su andan cok daha can yakıcı olabildiğini tecrübe ettik, yaşadık. Acını yasa ama sabret derim.

Hayır aldattığı kişiyle o gün tanışmışlar, tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi kadın
Yaptığı büyük adilik. Çok çok iyi düşünmelisiniz.

Bir şans daha verdiğinizde, o zaten affedilmenin verdiği rahatlıkla bunu tekrarlayacaktır. Neden? Bir kere affeden, tekrar affeder. Buna kılıf bulmaya çalışmayın, zaman ayırmıyordum, çok meşguldüm diyerek sanki yaptığına hak verir gibisiniz. Aldatmak karaktersizliktir, hiçbir şart ve koşulda hafifletilemez.
Kılıf bulmaya çalışmıyorum, sonraki cümlede beni vurmaya çalıştığı noktanın o olduğunu belirtiyorum. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dediğimi de belirtiyorum. Zaten aklımda affetme düşüncesi var, ama bu karardan emin olamıyorum bu yüzden soruyorum. Yoksa yaptığı tamamen karaktersizlik. Ben onu affetmedim ayrıldım ama şans verip vermeme konusunda bir muhakemedeyim.

İlişki içinde herkesin tolere edebileceği şeyler farklıdır. Eğer yeteri kadar iyi biri olsaydı yaptığı hatayı sizi suçlu hissettirerek açıklamaya calismazdi.
Haklısınız teşekkür ederim

Erkekler asla itiraf etmez gözünle görsen bahane bulur ben değildim der, sanki diğer yorumlarda söylenen gibi birisi yetiştirecek diye ilk ondan duyun istemiş gibi geldi bana da. İtiraf etmesini anlamlandıramadım
Hayır öyle bir şey söz konusu değilmiş. Bizzat kadınla konuştum, pişmanlıktan tamamen. Suçluluk duygusu

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?
Aldattığını beyan etmek için uçağa atlamış gelmiş, size ihtiyacı olduğunda mı gelememiş?

Ömür boyu supheyle yasayabilecek misiniz? Belki size uyudugunu soyleyecek, goruntulu arayacak ama telefonu kapattiktan sonra hazırlanıp disari cikip yine ihanet edecek. Toplantidayim/yogunum diyecek ama yine aldatacak. Verdiginiz şansın son şansı oldugunu bilip belki itirafta etmeyecek. Yakalanmamak için ekstra caba gösterecek. daha bir sürü ihtimal sayabilirim. Bunlarla baş edebilecek misiniz? Cevabiniz evet ise affedin. Hayat sizin hayatınız

Hayır aldattığı kişiyle o gün tanışmışlar, tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi kadın
Hastalık bile bulaşabilir bu şekilde takılan insanlardan, affetmeyin derim ama affedeceğinize eminim. İlla affedecekseniz de test yaptırmasını isteyin.

Canım, canın yanıyor çok iyi biliyorum. (lisedeki ilk aşkım aldatmisti beni, kucucuktum, simdi düşününce "bir kırık gençlik hikayesi", bitirmiştim.)
En yakın arkadaşım da aldatildi, o affetti, bir şans verdi, evlendiler, iki cocuklari oldu. Malesef evliyken aldatildi, boşandı, bosandiginin ertesi günü esi davul zurnayla, dolarlar saçarak evlendi, yemin ediyorum. Biz hala arkadasimi toparlamaya calisiyoruz. Evet canin cok yanacak ama birak simdi yansın. Malesef bir kez yapan bir daha yapabiliyor. Herkes ayni midir bilemem ama evli ve cocukluyken aldatilmanin su andan cok daha can yakıcı olabildiğini tecrübe ettik, yaşadık. Acını yasa ama sabret derim.
Bunu sindirmek asla kolay değil. Gözlerim ağlamaktan şişti ne yapıp ne edeceğim diye düşünmekten deli oldum. Düzgün tavsiyeler bekledim ama zaten berbat hissederken gelen cevaplar kendimi iğrenç birisiymişim gibi hissettirdi. Beni anladığınız için yargılamayıp yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Bu dedikleriniz sayesinde az çok kararım netleşti

Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Hayır hak etmiyor kurcalamasın kafanızı. Niye apar topar gelip itiraf etti sizce?

Hastalık bile bulaşabilir bu şekilde takılan insanlardan, affetmeyin derim ama affedeceğinize eminim. İlla affedecekseniz de test yaptırmasını isteyin.
Affedeceğimi size düşündürten nedir..? Ayrıldım kendisinden, şu an telafi etmeye çalışıyor ve bu telafisine nasıl karşılık vereceğimi bilemiyorum. Emin olun affetmeyi yediremiyorum en azından bu süreçte değil. Aklımda net bir şey olsa inanın sormazdım 🙏🏼

Back