• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım, affetmeli miyim?

Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Benim Kemal'immmmm yapmaz. Yapmazdı aslında yanlışlıkla oldu

Sizi anlıyor, hak veriyor, yaşadığınız şoku hissediyorum. Affet veya affetme diyemem ama aldatıldığın zaman ateşten bir ok yutuyorsun için yanıyor yanıyor şişiyor ama patlamıyor. Acı birşey. Affettiğiniz zaman bu ateş sönecekse-ki sönmez aksine daha da alevlenir o okun ucunu karşı tarafa saplamaya çalışırsın konuştukça suçlu olursun suçlu oldukça saldırganlaşırsın bu bir paradokstur- affedin. Aksi halde bırakın bu içinize düşen alev yana yana sönsün kötü bir anı kalsın. Evlat acısının alevi bile zamanla sönüyor aşk nedir ki. Güven malesef tek kullanımlık bir bilettir. Bu potansiyelle yaşayabilir misiniz? Cevabı sizde.

Affedeceğimi size düşündürten nedir..? Ayrıldım kendisinden, şu an telafi etmeye çalışıyor ve bu telafisine nasıl karşılık vereceğimi bilemiyorum. Emin olun affetmeyi yediremiyorum en azından bu süreçte değil. Aklımda net bir şey olsa inanın sormazdım 🙏🏼
Saklamadı, sadece cinsellik amaçlı buluşmuşlar, duygusal bir şey yok, hemen gelip anlattı aptal yerine koymadı diyerek olayı yumuşatmaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Savunmaya geçiyorsunuz bence affetmeyin diyenlere karşı, o sebeple affedebileceğinizi düşündüm. Ayrıca o kadınla konuşmanız bile garip geldi bana, ne söylemesini bekliyordunuz ki? Ben muhatap almazdım öyle birini. Bir anlık görüşme de değil numaralar da alındıysa devamı gelecek bir olaydır.

Bunu sindirmek asla kolay değil. Gözlerim ağlamaktan şişti ne yapıp ne edeceğim diye düşünmekten deli oldum. Düzgün tavsiyeler bekledim ama zaten berbat hissederken gelen cevaplar kendimi iğrenç birisiymişim gibi hissettirdi. Beni anladığınız için yargılamayıp yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Bu dedikleriniz sayesinde az çok kararım netleşti
Kendine zaman tanı, önce bir şoku atlat, acını yaşa. Kendini asla suçlama, bir anlık olabilir evet ama belki simdi olmasi senin için hayırli olan. Gercekten çok daha kotu durumlar olabiliyor, kucağında bebeğiyle aldatılmak cok daha yıpratıcı, inan mukayese edilemez. Çok zor, çok acı ama inan geciyor. Allah sevdiklerinin, ailenin canını korusun. Ölüm olmadıktan sonra inan ne kadar zor olsa da, hikaye. Bugünlerini unutup hayata karisacaksin. Belki öyle bir aşk yaşayacaksın ki, bu neymiş diyeceksin. Birçok arkadaş çok net konusmus ama yaşamayan bilemez. Buyuk lokma ye, buyuk söz konuşma diye boşuna dememişler. Zaten yeteri kadar kırılmışken, kimsenin ahkam kesmesine de takilma canim, kendine zaman ver.

Sizi anlıyor, hak veriyor, yaşadığınız şoku hissediyorum. Affet veya affetme diyemem ama aldatıldığın zaman ateşten bir ok yutuyorsun için yanıyor yanıyor şişiyor ama patlamıyor. Acı birşey. Affettiğiniz zaman bu ateş sönecekse-ki sönmez aksine daha da alevlenir o okun ucunu karşı tarafa saplamaya çalışırsın konuştukça suçlu olursun suçlu oldukça saldırganlaşırsın bu bir paradokstur- affedin. Aksi halde bırakın bu içinize düşen alev yana yana sönsün kötü bir anı kalsın. Evlat acısının alevi bile zamanla sönüyor aşk nedir ki. Güven malesef tek kullanımlık bir bilettir. Bu potansiyelle yaşayabilir misiniz? Cevabı sizde.
Haklısınız, cevabım şu an kesin. İyi ki sormuş ve böyle güzel bir tavsiye almışım. Kalbinizden öpüyorum teşekkür ederim

Siz ona güvenirken o altına başka kadınları alıyordu hanımefendi. Siz evde uyuyor sanıyorken milletle el ele dolaşıyordu, siz iş yerinde diye düşünüyorken prezervatifini esnetmeye çalışıyordu.
Şu tasviri okurken ben burada acı çektim resmen🥺🥺
Ama doğruya doğru. Aldatan yine aldatır,itiraf etmesi ihanet ettiği gercegini değiştirmez

Saklamadı, sadece cinsellik amaçlı buluşmuşlar, duygusal bir şey yok, hemen gelip anlattı aptal yerine koymadı diyerek olayı yumuşatmaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Savunmaya geçiyorsunuz bence affetmeyin diyenlere karşı, o sebeple affedebileceğinizi düşündüm. Ayrıca o kadınla konuşmanız bile garip geldi bana, ne söylemesini bekliyordunuz ki? Ben muhatap almazdım öyle birini. Bir anlık görüşme de değil numaralar da alındıysa devamı gelecek bir olaydır.
Olanları anlatıyorum, yumuşatma gibi gelmiş olabilir ama yaşanılan her aldatma bir noktada aynı olsa bile hepsi birbirinden farklı. Belki anlattığım şey farklı gelmiştir bu yüzden yumuşatma olarak anlamışsınızdır, sadece olanı anlattım olay bundan ibaret. Evet aramam belki mantıklı olmadı ama o an mantıklı düşünmek söz konusu değildi

Haklısınız, cevabım şu an kesin. İyi ki sormuş ve böyle güzel bir tavsiye almışım. Kalbinizden öpüyorum teşekkür ederim
Zamanla geçecek. Naçizane tavsiyem iletişim kanallarını tamamen kesin heryerden engelleyin, başka numaradan ararsa anladığınız an silin msjı. Yumuşak kalbinizi yakalamasına izin vermeyin.

Bu arada konuya inanmadim. Çünkü bu sabah adam size aldattığını ıtıraf etti, bir panikle üyelik açtınız
Olabilir
Ama sizin üyelik gece 2'de açılmış. İçinize mi doğdu BDVlik olacağınız😇😇
Olaya gelince o da saçma geldi. Madem son saniye ucak bileti alip haftaici haftaici sana gelebilecek rahat bir işe ve bol paraya sahip, seni arzuladiginda-iliskiniz bu noktaya gelmeden bilet alıp senin yanına gelseymis.
Konunun doğru olduğunu düşünürsek de, Eğer kendini aldatilmaya layık bir kız gibi görüyorsan kabul et, yoksa yol ver gitsin .

Eğer düzgün bir akılla düşünebilseydim kalkıp böyle bir soru sormazdım. Kendisi 4 yıllık sevgilim, asla yapmazdı böyle bir şey. Bir şansı daha hak edip etmediği kafamı kurcalıyor
Aaa hak ediyor etmez olur mu hiç nolmuş yani aldattıysa? İnsanlık hali canımm hemen affedin yoksa kaparlar sevgilinizi, eh kolay bulunmaz aldatıp söyleyen adam gibi adam da :işsiz:

Kendine zaman tanı, önce bir şoku atlat, acını yaşa. Kendini asla suçlama, bir anlık olabilir evet ama belki simdi olmasi senin için hayırli olan. Gercekten çok daha kotu durumlar olabiliyor, kucağında bebeğiyle aldatılmak cok daha yıpratıcı, inan mukayese edilemez. Çok zor, çok acı ama inan geciyor. Allah sevdiklerinin, ailenin canını korusun. Ölüm olmadıktan sonra inan ne kadar zor olsa da, hikaye. Bugünlerini unutup hayata karisacaksin. Belki öyle bir aşk yaşayacaksın ki, bu neymiş diyeceksin. Birçok arkadaş çok net konusmus ama yaşamayan bilemez. Buyuk lokma ye, buyuk söz konuşma diye boşuna dememişler. Zaten yeteri kadar kırılmışken, kimsenin ahkam kesmesine de takilma canim, kendine zaman ver.
İnanılmaz tatlısınız. Hayatımda asla asla demedim. Belki bu birçoğuna yanlış gelecek fakat yarın öbür gün o noktada olup olmayacağımızı bilemeyiz. Bu yüzden asla demekten korkarım. Bu dediğiniz şeyler bana umut verdi, belki daha güzel bir şey yaşayacağım evet. Bu kadar kötü yorum üzerine gelen bu tatlı yorumlar güç oldu bana inanın. Sayenizde her şey daha net

Bu arada konuya inanmadim. Çünkü bu sabah adam size aldattığını ıtıraf etti, bir panikle üyelik açtınız
Olabilir
Ama sizin üyelik gece 2'de açılmış. İçinize mi doğdu BDVlik olacağınız😇😇
Olaya gelince o da saçma geldi. Madem son saniye ucak bileti alip haftaici haftaici sana gelebilecek rahat bir işe ve bol paraya sahip, seni arzuladiginda-iliskiniz bu noktaya gelmeden bilet alıp senin yanına gelseymis.
Konunun doğru olduğunu düşünürsek de, Eğer kendini aldatilmaya layık bir kız gibi görüyorsan kabul et, yoksa yol ver gitsin .
Üyeliği açmamla bu konunun bir ilgisi yok. Onaylanma süreci mevcut zaten. İki konuyu karıştırmayın

haklısın normalde gizleyebilirdi ama pişmanlıgı ve sevdiginden dolayı kapına kadar gelmiş bu bile hassas erkek oldugunu gösterir. ancak şöyle bir durum var ki erkegimiz depresif ve aklı karısan tiplerden ki asla güvenilmez. ilerdede aynı şekilde bunalıma girip kendini soyutlayıp aldatıp sonra yanında ağlamayacagının garantisi yok ki. zaten bi kez affettin bundan sonrada affedebilirsin diye bu devran bböyle devam eder. maalesef karakterinde varsa tekrarlaması çok yüksek ihtimal. dahada devam edip ileride çok daha büyük çöküş yaşamamak için baştan kesin. pişmanlık duymayın ileride yaşayacagınız durumu düşünüp şükredin. sonucta sizde aynı durumdasınız siz onun yanında değilken oda aynı zmnda sizin yanınızdadeğildi siz neden aldatmadınız onun ayrıcalıgı ne? hadi güle güle kardeşim o boşlukta mutluluklar sanaa:KK16:

benim yeni başladığım bir iş yüzünden ayrı şehirlerde ikamet etmeye başladık. Çok meşgulüm ve eskisi gibi birbirimize vakit ayıramaz olduk. Kendisi bu sabah uçak bileti alarak hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve dün gece beni aldattığını söyledi. Ağladı çok özür diledi, sebep olarak ise “hiçbir anlamı yoktu, öylesine bir şeydi, yalnız kaldım ve sana ihtiyacım olan hiçbir zaman yanımda değildin, çok yalnızdım” gibi cümleler söyledi. Orada yıkıldım, senelerimizi verdiğimiz bir ilişki, hayatımın aşkı. Ben de aynısını yapabilirdim ama yapmadım dedim. Bitirdim ve beni aramamasını söyledim. Kafam çok karışık kızlar, kimse böyle bir şey yaptığına inanamıyor asla öyle birisi değildi çünkü. Beni aptal yerine de koyabilirdi, onun yerine bilet alıp hemen yanıma gelerek itiraf etti. Bu en azından acaba şans versem mi diye düşündürüyor. Şu an telafi etmeye çalışıyor uğraşıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerek, görüşleriniz neler… 1 şansı daha hak ediyor mu?

Şans vermek demek "bir daha aldatırsan seni tekrar affedebilirim" demek. Bunun kararını siz vereceksiniz

haklısın normalde gizleyebilirdi ama pişmanlıgı ve sevdiginden dolayı kapına kadar gelmiş bu bile hassas erkek oldugunu gösterir. ancak şöyle bir durum var ki erkegimiz depresif ve aklı karısan tiplerden ki asla güvenilmez. ilerdede aynı şekilde bunalıma girip kendini soyutlayıp aldatıp sonra yanında ağlamayacagının garantisi yok ki. zaten bi kez affettin bundan sonrada affedebilirsin diye bu devran bböyle devam eder. maalesef karakterinde varsa tekrarlaması çok yüksek ihtimal. dahada devam edip ileride çok daha büyük çöküş yaşamamak için baştan kesin. pişmanlık duymayın ileride yaşayacagınız durumu düşünüp şükredin. sonucta sizde aynı durumdasınız siz onun yanında değilken oda aynı zmnda sizin yanınızdadeğildi siz neden aldatmadınız onun ayrıcalıgı ne? hadi güle güle kardeşim o boşlukta mutluluklar sanaa:KK16:
Evet affetmeyeceğim. İyi ki sormuşum diyorum teşekkür ederim cevabınız için. Bahsetmeye çalıştığım şey oydu, gizlememesi en azından bi nebze beni sakinleştirdi, anladığınız için sağolun

Hayır aldattığı kişiyle o gün tanışmışlar, tanışma amaçları tamamen takılmak ve cinsellikmiş zaten. kendisine ulaştım, bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi
Şu tasviri okurken ben burada acı çektim resmen🥺🥺
Ama doğruya doğru. Aldatan yine aldatır,itiraf etmesi ihanet ettiği gercegini değiştirmez
Acı çekiyorsunuz ama işte konu sahibi suçlu kadınmış gibi kadını arayıp özür bekliyor. Çünkü sevgilisi itiraf etmiş... Ne diyeyim diyecek bi şey bile yok cidden şu an.

Üyeliği açmamla bu konunun bir ilgisi yok. Onaylanma süreci mevcut zaten. İki konuyu karıştırmayın
Onaylanma süresi bir saniye bile değil. Açtığın gibi giriyorsun siteye. Artık bir onaylanma süresi bile olsa bu kaç saat olacaktır ki🤷 yani bu kadar yoğun çalışıyorsun, erken kalkıp ise gidiyorsun, sevgiline bile vakit ayiramiyorsun ama gece 2.50'de bir anda kkda üyelik alıyorsun
Sabahına da sevgilin geliyor,aldattım seni diyor
Bir de yeni ise basladin, iznin yok bir şeyin yok. Ne yaptın sevgilin gelince işten izin mi aldın 'manitam supriz yapti' diye . Adam senin ögle molani bekledi o zaman mi 'aldattim seni' dedi? Ki bu bile fecaat. Ağla zirla seni onca insana rezil etmiş demektir.
Bari akşam soyleseydi😅
Ne bileyim, konu baştan aşağı saçma. Aldattığının sabahı yataktan kalkıp yanina gelip itiraf etmesi de en saçma kismi

Back