Aldatıldığını bildiğiniz birine , aldatıldığını söyler miydiniz?

Esimin arkadasi vardi erkek. Sevgilisi bu arkadasini aldatti ve herkes susarken esim dayanamadi. Bak bu kiz soyle soyle yapti herkes de sahit dedi.

Erkek bunu bile bile napti etti kizla devam etti. Ve simdi esime küs ha defolsun o ayri ama insanlara iyilik et denize at.

Bende aldatıldım bir zamanlar ama bende çok samimi olmadığım birinden duysam pek inanmazdım sanki öyle geliyor şimdi düşününce. Bencede boşverin
Aldatılmak iğrenç birşeydir evet boşverdim kendi düşünsün o kadar kız arkadaşıyla buluşmasına izin veriyor eski sevgilisini bile takip eden biriydi onunla çıkarken bunları kabullenip devam etti onun problemi ki ben gururuma yediremezdim bu kadar gurursuz olunmamali

Cidden mi inanmıyorum ahahah haketmiş bazıları öyle aldatılsa bile devam edecek kadar gurursuzlar ne kadar iğrenç birşey hiç mi gurur yok ya arkadaşına küsmüş bide ayıp o insandan dost olmazmış zaten

Ben şahsen söylemiyorum. Üzücü ama öyle. Sonda kabak benim başıma patlıyor. Dönüp dolaşıp beni buluyorlar. Kıskanç birisi oluyorsun güyaaaaah. Sana değil de başucunda ki insana inanıyorla. Onca kanıta rağmen.

Aynen katılıyorum

Sonuç olarak kendileri haklı çıkmayı başarıyor aşk okadar kötü birşey ki kız her hatasını görmezden geliyor ama nereye kadar gidecek senin kendine saygın olmazsa o cocugun sana niye olsun sen kendini kullandirtirsan seni sevmeye başlaması aksine sıkılır nasılsa affediyor nasılsa istediğimi yapıyor diyor kızın hali içler cidden ama kendi istedi vazgeçerim diyip duruyodu gördük kölesi oldu.

Söylemezdim. Gözümle görüp ispatım olmadığı hickimse icin varsayimda bulunmam. Aldatildigini söylemem icinde kızla cok cok yakın olmam lazım. Öteki türlü kizin karakterini bilemezsin. Belki iftiraci konumuna düşersin,kız ayrılmaz vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…