- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Yakın değiliz görüşmüyorum şahsen sevmem kızı çocuğun böyle olduğunu bilen biri ama gözardı ediyorSöyle arkadaşına seni ifşa etmesin ama dinimizde dogruyu bilip söylememek günah
Kızın ondan ayrılacağını düşünmüyorum 1 yıldır çıkıyorlar ve kız aşırı düşkün biri ve ileride götürmüşler ilişkiyi kızın üzülmesini istemiyorum çünkü ayrılmaz biliyorumsöylerdim.
Kızla samimiyetiniz yokmuş. Kız da çocuğun böyle biri olduğunu biliyor ama gözardı ediyor diyorsunuz. O zaman kıza bir şey söylemek size düşmez. Ancak kız doğrudan size sorarsa söylerdim o zaman.Yakın değiliz görüşmüyorum şahsen sevmem kızı çocuğun böyle olduğunu bilen biri ama gözardı ediyor
benim için fark etmez , ben söyliyim de benden çıksın o naparsa yapsın kendi hayatı.ilişkiye girmek hayatının anahtarını ş.refsizin tekine teslim etme sebebi değil ki.Kızın ondan ayrılacağını düşünmüyorum 1 yıldır çıkıyorlar ve kız aşırı düşkün biri ve ileride götürmüşler ilişkiyi kızın üzülmesini istemiyorum çünkü ayrılmaz biliyorum
Kız kendini köle niyetine kullandırıyor saf bı kız kendine güveni yok ama kıza köpek muamelesi yapıyor arkadaşları bile aralarında konusuyolarmis böyle bosverdim bende karismama kararı aldım çünkü çocuğun ona neler yaptığını biliyorbenim için fark etmez , ben söyliyim de benden çıksın o naparsa yapsın kendi hayatı.ilişkiye girmek hayatının anahtarını ş.refsizin tekine teslim etme sebebi değil ki.
Ayrılacağını bilsem söylerdim tüm iplerini teslim etmiş biri çocuk çok geniş aldatildigini farkedemiyorKızın huyunu biliyorsam söylerdim. Ama iftira atıyor kıskandı çekemiyor diye bir şey ortaya atıp sizi suçlayacak bir tipse gerek yok
HaklisinizKızla samimiyetiniz yokmuş. Kız da çocuğun böyle biri olduğunu biliyor ama gözardı ediyor diyorsunuz. O zaman kıza bir şey söylemek size düşmez. Ancak kız doğrudan size sorarsa söylerdim o zaman.
E söylediginde ne olsun istiyorsun yada ne olmasını bekliyorsun ayrılmayacagını bildigin halde söylede seni kötülesinler insanlara...Kızın ondan ayrılacağını düşünmüyorum 1 yıldır çıkıyorlar ve kız aşırı düşkün biri ve ileride götürmüşler ilişkiyi kızın üzülmesini istemiyorum çünkü ayrılmaz biliyorum
Kıza üzülüyorum galiba ondan takıldı kafama hemcinsime bu şekilde yapılması uzuyor beni ama galiba söylememek en iyisi yapacak biseyim yokE söylediginde ne olsun istiyorsun yada ne olmasını bekliyorsun ayrılmayacagını bildigin halde söylede seni kötülesinler insanlara...
Ne geregi varki?
İşte farkedince ayrılacak mı? Bence ayrılmayacak dediğinize göreAyrılacağını bilsem söylerdim tüm iplerini teslim etmiş biri çocuk çok geniş aldatildigini farkedemiyor
Yani genede aldatılmak iğrenç bişey daha önce başıma geldiği için kötü hissediyorum söyleyip soylememekle ilgili ama söylemenin lüzumu yok görüşmüyorum sonuçta büyük sonuçlar doğurabilir banaİşte farkedince ayrılacak mı? Bence ayrılmayacak dediğinize göre
Kendisine üzülmeyen insana sen hic üzülme cicegim bırak tencere kapak yuvarlansınlar...Kıza üzülüyorum galiba ondan takıldı kafama hemcinsime bu şekilde yapılması uzuyor beni ama galiba söylememek en iyisi yapacak biseyim yok
Haklisiniz umarım çok uzulmeden kurtulur ne diyimKendisine üzülmeyen insana sen hic üzülme cicegim bırak tencere kapak yuvarlansınlar...
Bende aldatıldım bir zamanlar ama bende çok samimi olmadığım birinden duysam pek inanmazdım sanki öyle geliyor şimdi düşününce. Bencede boşverinYani genede aldatılmak iğrenç bişey daha önce başıma geldiği için kötü hissediyorum söyleyip soylememekle ilgili ama söylemenin lüzumu yok görüşmüyorum sonuçta büyük sonuçlar doğurabilir bana