Aldatıldığını arkadaşıma söylemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şekilde hem konudan hemde kişilerden uzak dururdum ben olsam..

Size söylemesinin ve mesajı gördüğünüzü düşünerek söylemesinin mantıklı bir açıklaması yok gibi geldi bana. Nedeni önceki mesajda yazmıştım.
Keşke mantıklı bir açıklaması olsa da böyle bir durum yaşamasaydık zaten. Ben de birkaç üstte mesajda acaba resim attı onu mu gördüğümü düşündüğünü söyledim. Sizce yani tüm bunlar gerçek değil mi? Bunu mu kast ettiniz

Gerçek olmasa da arkadaşının eşiyle ilgili bir şeyi ortaya atmaz. Manyak falanda olabilir tabi. Arkadaşının ilişkiyi öğrenmesini manyaklığından da istiyor olabilir.
Biz normal insan aklıyla düşünüyoruz ama bu tarz ilişkileri yaşayan, evli birine kafayı takan insanların yapacaklarını, aklından geçenleri tahmin edemeyebiliriz.

hiç karışma zaten önünde sonunda ortaya çıkar

Memlekette ne manyaklar var bir görseniz şaşarsınız. Ayşe'nin sürekli konu sahibini varlığını iddia ettiği ilişkiye tanık olduğuna ikna çabası da normal değil. Konu sahibinin adamın bir hareket olduğuna dair bir en ufak görgüsü yok. Sadece Ayşe'nin iddiaları var. Şu halde Diğer diğer kadına gidip bu konu hakkında konuşmak sadece Ayşe'ye maşa olmak olur. Eğer dediğim gibi adamdan bir hareket yoksa da büyük günah olur. Konu sahibinin gördüğü birşey olsaydı tabiki söylesin derdim ama sadece bir iddiayı ortaya döken kişi olmak mantıklı değil.

Bence adam Ayşe'yi kullandı ve şutladı şu an konuşmuyor ama Ayşe intikam almak istiyor.

Kadın ya süzme salak ya da sizi kullanmaya çalışıyor. Diyelim mesajı gördünüz o kişinin ecenin eşi olduğunu nerden bilecektiniz ki? Telefona ecenin eşi diye mi kaydetmiş? Bence gidin söyleyin diye yapmış

Ben bildiğimi söylerim.
Bugün ona yarın bana.
Ben aldatılsam bilmek isterim.

Ben söylerdim sanırım ama kanıt bulur Ece’ye gizliden fotoğraf olarak atardım. Gerisi onu ilgilendirir.

Hic karisma bence, senlik bir durum yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…