Aldatıldığımı öğrendim...

yaşadıklarınız zor seyler ama bastan affederek ona ıkıncı kez sizi üzme hakkını vermıssınız

Biraz kendinize saygınız olsun yahu...Anlaşılan çocuğunuz yok birde bu adamdan çocuğunuz olursa o şartlarda nasıl sağlıklı bireyler yetiştirebilirsiniz ki? Lütfen bayanlar artık sizin kıymetinizi bilen adamlarla birlikte olun...

Valla kardeş ne desek boş gibi. Üç ay anne evinde kalıp dön diyeyim bari. Dayak, hakaret, aldatma. Başka ne olması lazım kendinizin bir insan olduğunuzu hatırlayıp bu herifin k.çına tekmeyi koymak için?

İyice burnunu sürttürün, kendinizi geri çekin, devamlı pişman olsun
Bu arada takibi de elden bırakmayın
Gerçekten pişman mı değil mi anlayabilmeniz iç
in

Bu adam psikolojik sorunları olan bir ruh hastası. Çok afedersiniz eşiniz sonuçta ama sanki iki farklı kişilik barındırıyor ve yakalandığında çocuk gibi ağlamalar, nasıl kıydım ben sana, sana bunu nasıl yaptım. Bana çok tanıdık geldi, martta aldatıldığımı öğrendim, sen benim karımsın, ölseydim de bunları yapmasaydımlar, ağlamalar ama beni 4 ay boyunca evde bırakıp bırakıp giderken her türlü hakareti, aşağılamayı yapmayı çok iyi biliyordu. Yakalanınca pişman olan insan yaptığına değil, yakalandığına pişmandır. Kurtulun bu adamdan, zira ben de 1 ay içinde boşanarak kurtuldum çok şükür.

Annesiyle olan iletişimindeki bozukluğu yeni okudum. Çok tehlikeli bir durum bu. Anneyle güvenli bağlanmayı sağlayamayan ve güveni öğrenemeyen bir insan kesinlikle narsist ve bencildir. Kendisi merkezde olup, etrafındakileri sürekli periferde tutar. Kendi davranışlarının sonucundan etrafındaki insanların nasıl etkileneceğiyle ilgilenmez. Derin bir kişilik bozukluğu. Tedavi olması gerek bir an önce. Ki kişilik bozukluğunun tedavisi daha zordur. Benim ex eşime de çok söyledim aldatıldığımı öğrendiğimde, sende psikolojik sorunlar var tedavi ol diye. Hayır dedi, o böyle mutluysa yapacak pek de bir şey yok. Eşinizin bu durumdan rahatsız olup, tedavi olmayı istemesi iyi en azından.

bu durum gerçekten çok üzücü ama sana tavsiyem artık geçmişe bakma kendine yeni bir sayfa aç çok daha mutlu olursun

Merhaba ,
ben bayagı aldatıldıgım halde affeden olmayı tercıh ettim...
ne oldu tekrar yaptı ... Ne yapacagın konusunda fıkır verebılecek belkı en son kişiyim (çünkü ben bile ne yapmam gerektiğini çok iyi bildiğim halde daha nasıl yapacağımı bılmıyorum ..) ama tekrarlama ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatmak istedım ...

Boşanmak için gereken en önemlı sebepler: Aldatma ve şiddet..İkisine de sans vermeye gerek yok kı zaten bırıne sans vermıs dönmussunuz..Bence cocuk yapmadan ayrılıp kurtulun.Kimse degersızlerle vakıt kaybetmemelı.Tum kadınlar kendı degerını bılmelı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…