Aldatıldığımı öğrendim...

Siz yazdıklarımla fazla ilgileniyorsunuz nedense ama sorum size değildi, ayrıca ne amaçla sorduğum da kimseyi ilgilendirmez hey allahım ya, bazen şaşıyorum size her şeye bıdı bıdı bazılarınız hakikaten çekilmiyor.

Bosanmaya gucun varsa bosan derim belki sozunu tutacak şiddet bir daha olmayacak (tabi oncekileri unutabilirsen)boyle yururdu ama bir de aldatma girdi isin icine.o bunu surekli yapar vazgececegini sanmiyorum sen bilirsin yine de

Bosanmaya gucun varsa bosan derim belki sozunu tutacak şiddet bir daha olmayacak (tabi oncekileri unutabilirsen)boyle yururdu ama bir de aldatma girdi isin icine.o bunu surekli yapar vazgececegini sanmiyorum sen bilirsin yine de

Bir defa söz verdikten sonra bana en ufak bir şiddet uygulamadı ve sözünde durdu. Yani 2 yıldır şiddet yok. Fakat bu aldatılma işi bambaşka birşey. Herşeyden önce derin bir nefes alıp kendime biraz zaman tanıyacağım. Belki bir tatil. Acele etmeye gerek yok kaybedeceğim fazla bir şey kalmadı zaten.

Burası bir forum.
Herkesin yazma hakkı var istediği her konuda.
Eğer yorumunuzun dokunulmaz olmasını istiyorsanız bunu yöneticilere söyleyin.Bunun dışında isteyen herkesin yorumlarınızı alıntılama,cevap verme hakkı var.

Size de dememiştim ama siz de atlayın.

Size de dememiştim ama siz de atlayın.

Atlamak ?

Bana demediğinizi anlamam pek de zor değil hanımefendi ben o mesajı arkadaşa yazdığınız mesaj için yazdım.Hani bazılarımız bıdı bıdı ( ! ) çekilmiyormuş ya ben de diyorum ki burası forum o arkadaşların yaptığı yanlış bir şey değil yani,kimseyi suçlamayın.

Neyse daha fazla tartışmaya dönmesin konu.

Arkadaşınız benim sorduğum soruya atlamasın o halde ben ona sormadım bunun da farkına varmış olmalısınız, soruyu muhatabıma sordum cevabımı aldım arkadaşınız sorduğum ve cevabı verilmiş olan soruya neden muhalefet oluyor siz de uzatıyorsunuz?

Ben de size onu diyorum ya işte ''ben bu yorumu sana yazmadım'' diye bir şey yok,burası genel olarak herkese açık kişiye özel yazmak istiyorsanız özel mesaj atın,buraya attığınız yoruma muhalefet edilince ''neden muhalefet ediliyor size yazmadım'' diye bir şey yok.Tartışmak istemiyorsanız da istemiyorum dersiniz ya da alıntılamazsınız bu kadar basit.

Bak benim yazdiklarimi destekler seyler yazmissin
Elbette yaptıklarının arkasinda bu var deyip.masum gorulemez sonucta aklı fikri olan yetiskin bir insan
Ama bence son bir sans daha verin icinizden geliyorsa, onda da sorunlarin üstünü örtmek yerine bir uzmandan yardım alın once bir psikologa gidin esinizin sorunlarini asmasi icin yaninda olun, zamanla.eksik kalan seyler olursa da cift terapistine danışın

Hayır yani bize sorma amacınız nedir?
Eninde sonunda affediyorsunuz.
Yine affeder hayatınıza devam edersiniz. Bir sonraki taşa takılana kadar.

Ben bu sekılde bır evlılık yurutmezdım en basından su ana kadar gelen surec ıcın konusuyorum

bence aileniz sizi yeterince iyi eğitememiş, baksanıza öz saygı sıfır sıfır sıfır, her şey okumayla parayla olmuyor işte.

Suratından kanlar geliyormuş ya , babana söyle de surattan nasıl kan gelirmiş bir göstersin ona

Kendini aileni o kadar güzel anlatmissinki ilk basta sonununu okuyunca uzldum kendine yazık etme derim kurtul bi an once

Kesinlikle ayrılmalısınız...
Zaten içinizde bazı şeyler kopmuş bu cinsel hayatınıza da yansımış..
Şimdi bu durumdan sonra da hiç içinizden gelmeyecek ve ozaman eşiniz bu ihtiyacını dışarıda yaptığı zamanda size diyecek ki, bana kadınlık yapmadın ki bende aldattım...
Daha cok yıpranacaksınız...
Çocuğunuzda yokken, genç yaşınızda acabalarla güvensizlikle giden bir evliliğe mahkum etmeyin kendinizi....

Hayatına iki pencereden bak. Biri bu Ada'mla evlendiğin süreç diğeri bekarlığın. Nerde olmak isterdin karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…