Aldatıldığımı öğrendim...

Tam da böyle zamanlarda "siz yapsaydınız o afferder miydi" sorusuna bayılıyorum. Ayrıca kazık kadar olmuş adam aldatmanın sadece tensel temasla olmadığını idrak edemeyecek vasıfta mı? Karar sizin ne olursa olsun affettiğiniz şeyin çok ciddi birşey olduğunu,size defalarca el kaldırmış aciz bir insanla aynı çatı altında yaşamaya devam edeceğinizi sakın unutmayın

Olabilir belkide bunu yazmasaydın şimdi dini yorumlar olunca konu kapanır

Suçlayacak bir şey aramayın,suçlu belli burada.

Offf bu bir hafta icinde açılan kaçıncı aldatma hikayesi inanın artık sayamadim

Size gelince, esinizin psikolojik sorunlari var bence, yapip yapip özür dilemek/ağlayıp sizlamakla hatalar silinmiyor ama ona göre silinmis oluyor
Tedaviye ihtiyacı var gibi düşündüm
Hatta okurken aklıma şu da geldi, hani küçük çocuklar yaramazlik yapar sonra kendini affettirmek icin annesinin pesinden ayrilmaz ya, eşiniz de öyle gibi
Annesiyle sorunu mu var nedir?
Eşinize bir cift terapisine gitmeyi affetme şartı olarak koyun ve bu iş kökünden çözülecek diye resti çekin
Terapiste de herseyi burada anlattiginiz gibi anlatın, zaten uzman biri gerekli tedaviyi uygular

Zaten kendisi bunu teklif etti. İçimde sanki başka bir karakter de var tedavi olup psikoloğa gitmek istiyorum içimde ciddi sorunlarım var ve artık kaldıramadığını söyledi. Kötü ve ilgisiz dönemler geçirmiş ailesi tarafımdan. Annesinde biraz akli dengesizlik var ve eşimle herzaman uğraşmış. Aile içinde sorun ve devamlı huzursuzluk mevcutmuş. Annesinide hiç sevmez ve daima başka annelere özenir hatta bu konuda çok yaralı olduğunu dile getirirdi. Şevkat nedir bilmedim benim annem bana sadece ve sadece üzüntü verdi derdi..

Valla bu ara sadece aldatma ağırlıklı oldu nereye gidiyo bu insanlık çocuk yokmuş en güzeli çok sanslisin seni döven aldatan adama niye katlanacaksin ki işin var gücün var ailen arkanda geçmişe neden bakacaksin yürü git daha iyileri çıkar karşına inşallah bundan sonrası dahada kötüye gider duzelmez bence secim senin hakkinda hayirlisi

Kayananın yaptığı muskadan ziyade yaptığı çocuk bir yuva bozucu.

Ayrıca cinsel hayatınızın kötü oluşu sanki aldatmasinin gerekçesi olabilirmiş gibi bahsetmişsiniz; umarım kendinizi suçlama yanlışına düşmemişsinizdir o konuda. Beni döven biriyle ben ilişkiye giremezdim, tecavüze uğruyor gibi hissederdim.

Evet önceden çok agresifti ama o huyunu düzeltip bambaşka bi insan olabildi.. Fazla duygusal bakıyorum olaya...

Kendimi asla suçlamadım ve o konuda oda suçlamadı. Kesinlikle bana yaşattıklarından dolayı içimden gelmiyordu onunla olmak

Kendi hissettiklerinden cok adamin sozlerini paylastigina gore.
Ne yaoicagini zaten biliyorsun.
Eger duygularini ve hislerini yazsaydin.
Daha ne bekliyorsun derdimde.
Sonucun belli zaten

Ben yüzünde kanlar içinde olan kısımda kalakaldım......valla istiyosan devam et ama adamın içi bozuk ,düZelmezz

Buraya bin tane çekme bu adamı diye mesaj yazılsa da sen devam edeceksin.
Kan gelecek kadar seni dövdükten sonra dahi affetmişsin. Devam edeceksin. Yine affedeceksin.

Ağlama, yalvarma olunca sevdiğine falan mı inanıyorsun acaba?
Aciz, sorunlu, hasta bir şey bu insan.
Ayrıca madem affediyorsun yatak kısmında niye uzak kalıyorsun? Sindiremiyorsan af da etme yani.
Affedeyim ama cinsellikte uzak kalayım denirse yine problem problem...
Ya sineye çekip devam edin güzelce ya da hiç kabul etmeyin. Süründürmek bu başka şey değil.

Şiddetin yanında aldatma nedir ki, bilemiyorum gerçekten.
Affetmeye meyilli olduğunuzu düşünüyorum, umarım daha fazla üzülmezsiniz.
Eğer devam edecekseniz uzman desteği almanız iyi olur.

Sakin evini terketme canim.Bosanmak oyle kolay mi ? Esini o kadina mi birakicaksin ? Bekara kari bosamasi kolay.Erkekler iste cocuk gibidir ama senden vazgecmez....

Yazdim gittiii.

Yüzümden kan boşaldı ifadesinden sonrası yok benim için.

Eşiniz olacak şahıs evlenene kadar içindeki canavarı saklayarak en başında aldatmış sizi zaten... Bunu yaptıktan sonra başka kadınla aynı yatakta yakalasınız ne fark eder. Kişiliği en ağır ihanet.

Yapmanız gereken şeyi çok uzun zaman önce yapmaktan vazgeçmişsiniz. Bir şey düzelmeyecek, boşamayacaksanız sorular nafile.

Duygularıma ve düşüncelerime tercüman oldun...
Şimdi affetsen bile çocuk olduktan sonra tekrarlarsa bu durum ne yapacaksın. Çok mükemmel giden ilişkilerde bile çocuk özellikle erkeği uzaklastirabiliyor. O zaman da çocuğum var diye tereddüt edeceksin. Affetsen bile uzun bir süre çocuk yapma bence. Zaten bundan sonra içinde hep bir şüpheyle yaşarsın af

Surekli affetmissin. Sen boyle affettikce hatalar katlanir. O adam dusunur. Bu kadin beni her hatamda affediyor . ne yaparsam yapayim yine affedicek. Su zamana kadar iyi bile daynmissin.Bence hemen olay yerinden uzaklas !!

pekı sadece merak ettıgımden soruyorum
aılen sana harıka bı yasam muazzam bı huzur kalıtelı bı egıtım verırken;
dövulmenın sövülmenın hıc bı canlıya aıt olmadıgını asla boyle yasamaman gerektıgını soylemedıler mı?
aılenın yanına gıtmıssın esın sozde guya pısman olmus gelmıs
aılen o adamın agzının payını verıp haydı yoluna sana emanet edecek kızımız yok dıyemedıler mı?

hadı sen rahat buyudun senın yerıne aılen dusundu sen dusunme yetını kaybettın dıyelım...
aılen ne dıyor bu ıse
ben dayak yesem aılem asla ama asla benı ıstesemde esımle bırakmaz alırlar yanlarına,
kı sımartılmadım ...

kendıne saygı duy lutfen
dayak var sıddetın her turlusu var ıhanet var daha napım dıye soruyorsun

allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…