• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildigimi ogrendim

Papatyakokusu11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
7
16
3
29
4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?

4 yıllık evliyim ve bir evlâdım var 5 gün önce eşimin beni aldattığını öğrendim dünyam basima yıkıldı ertesi gün ablasını getirdi onun yanında konuştu evliliğimi kurtarmalı çocuğum için bir şans vermeli miyim yoksa bosanmalimiyim ben çalışmıyorum ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum kendi ayaklarım üzerinde durmadığım için kendime çok ofkeliyim. Eşim ağlayıp özür diliyor affetmemibekleyeceğini söylüyor ama güven duygusu bittiyse yeniden olurmu bilmiyorum. Üstelik aldattığı basit kadın da evli ve çocuğu var. Kendimi küçük düşürüp ona yazmadım görüşmedim ama bir yanimda tüm şehre rezil etmeyi istiyor. Kalbim öyle kırıldı ki asla yapmaz dediğim konduramadigim insan yaptı bunu. Yıkıldım.. çocuğum daha cok küçük onun için bir şans versem yuvam düzelir mi bilmiyorum kendimce bir arayış içindeyim. Bekara koca boşaması kolay derler lütfen başından böyle bir olay geçen aldatılanlar aldatilip affedenler yazsın.. bir umut var mıdır?

barış bence parasıyla meslek kursuna git kendini geliştir sonra güven olmuyor denedim olmuyo de boşan. oynicaksın yani.. şuan ekstra para gelen biryerin yok..

barış bence parasıyla meslek kursuna git kendini geliştir sonra güven olmuyor denedim olmuyo de boşan. oynicaksın yani.. şuan ekstra para gelen biryerin yok..
Katılıyorum, ama biraz burnunu sürterek bunu yap hemen affetme sonra kendine bir hayat kur ayrıl zaten artık güvenemezsin

Aynı iş yerindelerdi eşim isten çıktıktan 1 hafta sonra öğrendim cinsellik yok diye kurana el bastı yeminler ediyor ama inandım mi sorguluyorum hala . Ama görüşme var haliyle ben mesajları yakaladım.
Tek diyeceğim mesajların kopyasını alsaydınız bari . 6 Ay kullanma hakkınız var bilginiz olsun yinede . Allah kalbinize ferahlık versin . Birde güvenipte bu adamdan bir çocuk daha yapmayın derim mümkünse bir işiniz ayaklarınız üzerinde duracak desteğiniz olsun . Hakkınızda hayırlısı olsun

Affetmedim. Boşandım. Asla unutmayacaksınız. Burnunuzdan gelecek. En can alıcı nokta ise yine yapacak ve yine yapacak.

Onunde iki secenek var ya bosanacaksin yada bosanmayip o adama ve kadina dunyayi zehir edeceksin.ben olsam kadini rezil ederdim tabi kocam olacak kisiyide.biraz intikamci olun oyle oturup guvenim kiridi diyip sineye cekmeyin.allahin adaleti var ama bu dunyada da biraz aci ceksinler.

Kaç kez aldatıldım bilmiyorum sayısını yani. Ama şimdiki aklım olsa ilk defasında bosanirdim çocuğum da yok tu o zaman ama şimdi çocuğum var sadece onun için umursamıyorum takip etmiyorum ama eskisi gibi gözü kapalı yaşamıyorum istediğimi yiyorum. İçiyorum aldıriyorum oğlum büyüdüğünde Bi yoluna bakacağım artık

Ilk önce Cok gecmis olsun Rabbim icini ferahlatsin ve aramiza hosgeldin (Aldatilmis kadinlar) bende yaklasik 5-6 ay önce aldatildigimi ögrendim (benim üstelik üc evladim var) O yüzden seni suan cok iyi anliyorum. Yerinde olsam ilk etapta cocugumu alip ailemin yanina giderdim ve orada sakin kafayla düsünürdüm.

Back