Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatıldığımı Nasıl Farkettim(Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim)
bağrına taş bas güzelim,böyle şeylerde affetsen bile aklının bir köşesinde ömür boyunca şüphe seni kemirecek.Başka biriyle birlikte olsan bile artık tavırların erkeklere karşı değişti bir kere.Madem senleyken başkaşarıyla da yapabiliyor, o zaman aynı durumu bir de sensiz denesin.Görsün anyayı konyayı.O üzülsün.Ohh canına da değsin üzülme şekerciğim.Yat kalk Rabbimize şükret gerçek yüzünü sana gösterdi diye.
7 ay size göre uzun olabilir ama bu yaşadıklarınızı seneler sonrada öğrenebilirdiniz.Karşınızda sizi aldatan bir erkek var eskisi gibi güvenebilecek misiniz?Benim 6 yıla giden bi ilişkim var açıkçası sevgilimin böyle birşey yaptığını öğrensem 6 yıl falan gözüme gözükmez benim için ilişkide güven çok önemlidir hep bi şüpheyle yaşayamam ben:umursamaz:..
Önemli olan senin ne düşündüğün tabi ki.. Ama benim kaldıramayacağım birşey sadakatsizlik,aldatma.. Çok sevdiğim bi ablam hep derdi ; Erkeğe her zaman açık bir kapı bırakacaksın %100 güvenmeyeceksin diye eğer çok fazla güvenirsen ve karşılığında böyle birşey yaşarsan yıkılırsın çünkü..
canım bekarken bunları yaşayan sensin.. bir yüzük aldı diye duygu cepte diyen de sevgilin... bak tatlım eğer evli olsaydın demek için bir şans ver derdim ama başka kızlarla internet aracılığı ile görüşen erkekler evlendikten sonrada kopamıyor...şöyle anlatayım bu int.de kızlarla yada erkeklerle tanışmak çok kolay yani bu tarz tanışma yöntemleriyle çok falza kişiye ulaşılabiliyor.. dolayısıyla bu durum o kişide bağımlılık haline geliyor yeni kişiyle tanışma bağımlılığı ve hastalığı dolayısıyla senin düzeltmeye önlemeye gücün yetmeyeceği gibi her an aklında acaba??? soru işaretleriyle yaşayacağına "ben öğreneceğimi öğrendim diyip yüzüğünüde geri gönder"" emek dediğin nedir ki annenin sana verdiği emek kadar mı emek verdin yani diyeceğim şu ki senin üzüntün gelir ailei bulur ve kalbinden de vurur.. psikolojini sana değer vermeyen ciğersizler için yorma be güzelim
canım bekarken bunları yaşayan sensin.. bir yüzük aldı diye duygu cepte diyen de sevgilin... bak tatlım eğer evli olsaydın denemek için bir şans ver derdim ama başka kızlarla internet aracılığı ile görüşen erkekler evlendikten sonrada kopamıyor...şöyle anlatayım bu int.de kızlarla yada erkeklerle tanışmak çok kolay yani bu tarz tanışma yöntemleriyle çok falza kişiye ulaşılabiliyor.. dolayısıyla bu durum o kişide bağımlılık haline geliyor yeni kişiyle tanışma bağımlılığı ve hastalığı dolayısıyla senin düzeltmeye önlemeye gücün yetmeyeceği gibi her an aklında acaba??? soru işaretleriyle yaşayacağına "ben öğreneceğimi öğrendim diyip yüzüğünüde geri gönder"" emek dediğin nedir ki annenin sana verdiği emek kadar mı emek verdin yani diyeceğim şu ki senin üzüntün gelir aileni bulur ve kalbinden de vurur.. psikolojini sana değer vermeyen ciğersizler için yorma be güzelim..eğer sen ona yetseydin başka kızlarla konuşma ihtiyacı yenilik arama hissiyatı olmazdı emin ol...sen ona yetememişsin serbest bırak ve kendine yeteni bulsun...
7 aylık ilişki için verdiğim emekler ne olacak gibi bir mantıksızlığı kabul etmiyorum ben.hangi emek yılı bile dolmamış.ayrıca emekse size göre o adam bunu hak etmiyor.kadının gururu incinir böyle adamı ağzına dahi almaz.evliler çoluğunu çocuğunu bırakıyor neleri göğüslüyor.siz yılı bile dolmamış bir ilişkiden sanki yıllarınızı vermiş gibi konuşuyorsunuz.ayrılmak istemiyorsan o zaman sonuçlarına katlan.bile bile hatta evlen bu adamla.bir kaç yıl sonrada kocam beni aldatıyor ama seviyorum emeklerim var ben napim diye sor.değiştirin bu kafaları değiştirin.kendinize saygı duymayı öğrenin önce.
empati kur onun yaptiklarini yaptigini dusun ve sana yapilan haksizligi gör. Daha 7 ay olmus boyle bisiyle karsilasiyosun devam ettirsen simarip nasil olsa affeder dusuncesiyle tekrar yapacak iradesine hakim olamiyorsa sonradanda hic sahp olamaz . Emek verdim diyede dusunme yasandi bitti diyip sukret ins iyi insanllarla karsilasip mutlu olursun arkadasim
Belki de ilişkiniz ciddileşmeye başladığı zaman korktu? Bu aldatması için bir bahane değil tabi ki,zaten aldatma için bahane de olamaz.Memnun değilsen ayrılırsın bu kadar.Canım, bence affetme.Biliyorum bir yanın affetmek istiyordur ama ya evlenseydin de düzenini kurduktan sonra eşinin böyle bir huyunun olduğunu fark etseydin? Yüzük, bir şey ifade etmez, kafasında insan birine bağlı olmalı.lmaz:
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bana sorarsan aldatmanın gerçeği sanalı olmaz aldattın mı aldattın işte bu.ayrıca sanal da olsa bunu yapan gerçekte niye yapmasın demek ki aldatma potansiyeline sahip bu adam.ne kadar kısa sürede kurtulursan o kadar kardasın.onun tatlı sözlerine de aldanma sakın.gönder gitsin sanal aşkıyla(!) mutluluklar ona.sana dürüst adam mı yok güzelim
biraz cesaretli olmak lazım canım. ama kendi hayatına sen yön verceksin burdaki kimse senin hayatını bilemez, sadece tavsiyem eğer ayrılma konusundaki tek tereddütün yaşadığınız 7 ayı harcamamaksa, bosver gitisn 7 ay komık bi zaman inan...
şu anda son durum nedir bilmiyorum arkadaşım ama kendi kararlarına 3. kişiyi karıştırma derim çünkü 7aylık ilişkiyi sen yaşadın allah yardımcın olsun:teselli:
bence barışma 1 kez yapan adam hep yapar. sonra üzüleceğine burada bitir bence.hem devam edersen hep bu olay gelir aklına üzülürsün ve hep şüphe duyarsın, şüphe içinde yaşamakta çok can sıkıcıdır. herkes kendi yoluna bence.
bugün arkadaşı geldi yanıma eski nişanlım için çok üzgün ,çok pişman düşüncesizce bir hareket yaptı aldatmadı aslında seni dedi yine aklım kurcalandı ama ona öyle demedim tabi benim için bitmiştir nişanlıma da bitti asla olmaz diyorum hep yani ben çelişkilerimi hep içimde yaşıyorum kızlar
bugün arkadaşı geldi yanıma eski nişanlım için çok üzgün ,çok pişman düşüncesizce bir hareket yaptı aldatmadı aslında seni dedi yine aklım kurcalandı ama ona öyle demedim tabi benim için bitmiştir nişanlıma da bitti asla olmaz diyorum hep yani ben çelişkilerimi hep içimde yaşıyorum kızlar
"Kesinlikle affetme" demek çok kolay ve makul geliyor... Lakin ilişkiyi yaşayan kişi için başkasına çok kısa ve önemsiz gelen 7 ay çok dolu dolu geçmiş ve manalı olabilir. Kafanızı karıştırmak istemem ama "affetme" diyen bizlerin erkek arkadaş veya eşleri de belki en az sizinki kadar yakın bir başkasına... Siz yakalamışsınız, biz habersizce sürdürüyoruz belki... "Haberim olursa bitiririm ama!.." diyenler de çıkabilir... O zaman şöyle düşünelim, peki şimdilik yok ve size çok aşık ama belki yarın bir başkasına akacak yüreği? "O zaman biter." mi diyorsunuz? Fakat aşksız yaşamıyor insanoğlu, bir sonraki için de o risk daima var... Biz ilişkinizi ve muhatabı tanımıyoruz, belki "sıkı bir gözdağı ve terbiye" ile bizim beraberliklerimizden bile daha iyiye gidecek ilişkiniz... Belki ömrünüzce bizden daha mutlu olacaksınız... Bunlara bu kadar dikkat çememin sebebi sizin yaklaşımınız... Bir kişi de olsa olumlu tarafından baksa kanatlanıverecek kalbiniz... 7 ayı "peri masalı" gibi hissettiren de bu sevgi... Unutmayın, hayatta çok istediğiniz bir durum varsa başkaları tam tersini bile söylese, siz ışık görüyorsanız o ışığın peşinden gitmelisiniz... Aksi yol karanlıksa peşinde koşmadığınız ışık hüzmesi hayat boyu bir yerde kalır ve aydınlanmaz içiniz... Mutsuz da olacak olsanız deneyin gönlünüzden geçeni, aksi halde hep "acaba mutlu olur muydum?" diye düşüneceksiniz... Burda hissedeceğiniz mutsuzluk aklınızdan geçeni yapmamış olmanın mutsuzluğundan hafif gelecek gibi görünüyor... Hala içiniz rahat değilse dua edin bol bol... Doğruyu hissettirmesi için yalvarın Allah'a... Sonra ne yapmanızı söylerse içinizdeki ses onu dinleyin... Allah'a açılan hiçbir el kararsız, mutsuz dönmez... Mutluluklar diliyorum, hayırlısı olsun...