Aldatıldığımı Nasıl Farkettim(Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim)

yay canım. beni sevdiğini biliyorum aslında ama tabiki affı olmamalı dedikleri gibi.
erkeklerin %90 ı aldatıyor malesef piyango banada vurdu :KK43:

ben 9 senesini silenleri okudum burda..ne evlilikler bitirenler...
bir şey diyeyim sadece senin için değil herkes için geçerlidir;
eğer ağzınıza düşecek gibiyse ,ne yapıyorsanız alttan alıyorsa,etrafınızda deli divane olup bir dediğinizi iki etmiyorsa o adamdan derhal kurtulmak gerekir.anlayışlı kibar erkek numaraları vs...
çünkü böyle göründüğü gibi değildir..köprüyü geçene kadar ayıya dayıcıdır..bak burda bi sürü melekken imzayı attıktan canavarlaşan koca hikayeleri vardır..çünkü evlendin artık benim malımsın kafası işler...sonundada toz pembe bulutlardan betona çakılmak..hoşgeldiniz gerçek dünyaya...
yani sen birşey yaşamamışsın ki zaten yeni bir ilişki olduğu için herşey güllük gülistanlık.daha tanıma aşaması sözlenmekte çok acele olmuş.aşk sevgi emek bırak ne düşünüyorsun o düşünmedikten sonra?bundan sonra onsuz yaşayabileceğin mesajını vereceksin pek tabi kim ölmüş sende yaşarsın...

yay zaten çapkındır... hele erkeği.. koşarak uzaklaş. :ecrin_bebek:

aldatılmayı affetmek = tamam bitanem devam et

bizim için değil ama erkekler için anlamı tam olarak bu...

illai gerçekten pişman olan ve hatasını tekrar etmeyen eşlerde vardır ancak okadar azki :umursamaz:

bi düşün bence, aldatılmayı affetmeye değiyomu karşındaki ?

onu affedersen ,kendini asla affedemeyeceksin !

hımm,
bak arkadasım bir kez yapan bir daha yapar diye bir şey olduğuna inanmıyorum ben. ama bunun olabilmesi için karşı tarafın köpekler kadar pişman olması lazım..
ama benım anladığım sana yalvaran yakaran yok.. yanılıyor da olabilirim tabi..
her pişman olan bir daha aldatmaz da demiyorum bak..

bir daha yapacak diye bir şey yok..
bir daha yapmayacak diye bir şey yok...
hiç aldatmamşı sevgililerimiz bizi artık zaten aldatmayacak diye bişi yok

ama 3 durumu oranlarsak hiç aldatmamışların aldatma potansiyeli aldatmışlardan düşüktür...

Adam beni affet dememiş ki size zaten,belki benimle yaşayamadıklarını internette tanıştığı kızlarla yaşamak istemiştir affedeyim mi acaba diye düşünüyorsunuz..
Kendi kendinize gelin güvey olmaktan başka birşey değil bu.

Evli değilsin
Sadece sevgilisiniz
Ve şimdiden aldatmaya başlamış
Aldatmanın affı olmaz
Affedersen seni aldatmaya devam edecek
Güven bir kere yıkıldımı telafisi yoktur..
Boşverin gidin ..
Affetipte kendine yazık etme..

Benim anladığım bir şey varki arkadaşım siz affetmeye dünden hazırsınız sadece sizi cesaretlendirecek bir kaç yoruma ihtiyacınız var. Destek yanii...

Hani demişsiniz ya bağrıma taş mı basmam gerekiyor diye lütfen öyle bir taş varsa o adamın kafasında kırın, fazlasıyla hakediyor bunu çünki.kötükedihüso :mymeka:

valla güzelim aklını başına all
kendin de diyorsun ben o hattı bulmasaydım hala aldatılmaya devam edecektim diee
adam sana paşa paşada söylüyo seni aldattığını :eek:klava:
yalvaran yakaranda yok perişan olanda yok senin içinn
sen kalkmış affedebilmekten bahsediyorsun :dilcikar:
hayır affetsende bi ömür içinde bi kuşkuyla nasıl yaşayacaksın bunu hiç düşünmüyormusun
yol ver gitsinnn düşünmeye bile değmezz :umursamaz:

bu nedir ya internet ineternet ayrılıklar artık ben bile nefret ediorum ya..neti adam gibi kullanana kimse yokmu acaba ilişkiler ne hale gelio ...yazık valla..
Canım sevgilin seni ii aldatmışş ki dahada çıkar şimdiden böleyse gerisini bilemiorum..benimde basıma geldi itiraf etti saklamaddı ama ben sildim...bitti..
Kafamda heran teredütlerle yaşamayam sizde öle olursunuz..acaba acaba demekten guven saygı ve sevgi .çok önemliii...
Bence yenilmeyin ona karşı.....
Asklar sanal aleme yeniliooo yeni bi devir aldatmada...........

[ohhhhhhhhhhh ne alaaa beee yap yap af dile...
bıde sen aldat bakalım adın neye cıkçak??tepkısı ne olcakkk
haddını bılsın herkez ya..ne işi var nette kı kızlarla yuh yane..
aklından bıle gecrme afftmeyı..
arsız bunlar bı kere afferdersın ders alır dersın 2.cıye yıne yapar sen afftmıstın afftmeseydın der ceker gıder al sana 7 ay daha olur..,
salla gıtsın gecıoo zaten her acııııııı:eek:lmaz:

Kızlar yeni bir gelişme oldu her birinizin yorumlarını defalarca okudum her acaba dediğimde bu sayfayı açtım okudum tekrar güçlendim ama dün gece belki 50 tane msj attı af diledi ona karşı güçlü durdum asla dedim beni arama dedim ama acaba tekrar denesem mi dedim kendi kendime şimdi bu yorumuda okuyunca beni topa tutacaksınız bu kadar yazdık bi kulağından girip diğerinden çıktı mı diyeceksiniz ama herkesin bi şansı olmalıdır belki de bana kızmayın sonuçta yanyana gelmediği görmediği bir insan sanal alemde 2 gün konuşulmuş tahmin ediyorum ki oda anlamıştır biz nasıl netten adam çıkmaz diyorsak oda doğru düzgün kız çıkmayacağını 1 yanlış bu kadar doğruyu götürmemeli yanlış mı düşünüyorum kızlar ben bu konuda sizlerden daha güçsüzüm herhalde ama şöyle de düşünün başıma böyle birşey gelmeden önce bende hep derdim asla affedemem ama yaşayınca insan daha farklı bakmak istiyor :KK43:

Duygu benimde eski sevgilim
Netten bazı kızlarla konuşmuş
Tabi öğrendim çook sonra
Kırıldım , uzun süre hiç birşey yapmadım..
Düşündüm kendi kendime
Ben ona karşı hiç böyle birşey yapmadım
Benim yapmadığım hatta tasvip etmediğim birşeyi o bana neden yapıyorduki
Diye uzun uzun düşündüm
O da çok yalvardı
Ama sadece SANAL dedi..
Ona göre sanaldı ama bana göre beni kandırmaktı
O adam beni kandırmıştı
Değil bir şansı benim sevgilim olmayı bile haketmiyordu..
Bittirdim herşeyi..
ıyikide bitirmişim , affetseydim
Kendimi hiç affetmezdim
Böyle bir durumu hazmettiğim için..

duygu senin hayatın sadeece yorum yaparız...
ama yarın birgun gene buraya başlık acarsanda şaşırmayız sevgilisi varmış die..mutluluklar..

Kızlar yeni bir gelişme oldu her birinizin yorumlarını defalarca okudum her acaba dediğimde bu sayfayı açtım okudum tekrar güçlendim ama dün gece belki 50 tane msj attı af diledi ona karşı güçlü durdum asla dedim beni arama dedim ama acaba tekrar denesem mi dedim kendi kendime şimdi bu yorumuda okuyunca beni topa tutacaksınız bu kadar yazdık bi kulağından girip diğerinden çıktı mı diyeceksiniz ama herkesin bi şansı olmalıdır belki de bana kızmayın sonuçta yanyana gelmediği görmediği bir insan sanal alemde 2 gün konuşulmuş tahmin ediyorum ki oda anlamıştır biz nasıl netten adam çıkmaz diyorsak oda doğru düzgün kız çıkmayacağını 1 yanlış bu kadar doğruyu götürmemeli yanlış mı düşünüyorum kızlar ben bu konuda sizlerden daha güçsüzüm herhalde ama şöyle de düşünün başıma böyle birşey gelmeden önce bende hep derdim asla affedemem ama yaşayınca insan daha farklı bakmak istiyor :KK43:
Peki tam tersi düşünün bir bakalım.
Siz internetten tanıştığınız bir erkekle görüşüyor olsaydınız,sevgiliniz nasıl bir tepki verirdi ?
Affetmek istiyorsunuz,sevgilinizin aldatma potansiyeli olan biri olduğuna değil pişman olduğuna inanmak istiyorsunuz.
En kötüsüde güçsüz olduğunuzu kabul ediyorsunuz,bence sorun kendinizi bu şekilde düşünmeniz zaten.
Güçsüzüm diyorsanız,yaşayacaklarınızı şimdiden kabul ediyorsunuz anlamına gelir bu.
Böyle devam ederseniz hep canınız yanar,üzülürsünüz..

millet 20 senelik kocasını boşuyor bu yüzden ! sen 7 aylık ilişkine verdiğin emekten söz ediyosun!
senin gururundan önemliyle boyfriendin buyur devam et...:hulya:
ayrıca alışmış totoda don durmaz...

yazdıklarınız çok mantıklı affetmemem gerekiyor anladım ki yinede onunla yaşadığım herşey çok güzeldi silip atması unutması zor olucak malesef. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ve okadar kötü bir duyguymuş ki Allah düşmanımın başına wermesin kızlar

X