Aldatıldığımı Nasıl Farkettim(Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim)

kızlar bizim bağlarımız artık tamamen koptu ben mutlu görünmeye çalıştım umursamaz olmaya çalıştım oda hemen unutmuşsun beni dönmüşsün eskiye dedi ozaman bende aramıcam we sormayacağım dedi 2 gündür görüşmüyoruz sanırım o yakaladığım kızla ilişkisini sürdürüyordur hala birkaç olumlu yorum gelmiş ama şu an arayıp sormadığı iin bir işe yaramayacak :KK43: :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
off bu erkekler ne adi varlıklar yaaa
inan sıkmaya değmez o tatlı canını

daha basta bunu yapan sonra neler yapmazkı...kabalasır üsytüne üstlük...
emek dıyıpte gerı adım atarsan sonradan verdıgın emeklerede yazık olacak...bırak degecek bır kişiye deger ver... o kişi haketmıyor...boylelerıne deger verırsen ne oldum ..ben neymişin bea"der"bırde kendıyle gurur duyar"

eğer affdersen devamı gelir..peki ya yakalamadıklarında varsa...zor şeyler canım ya

haklısınız kızlar Allah a havale ediyorum ne diyim

sen en ıyısını yapmıssın...senı aldatmıŞ daha ne olcak..
Tabııkı ÜzÜlceksın ama herŞeyı yakalamıssın ŞÜkret daha Önce yuzunu gÖrdÜn..
Kmbılır daha ne kdar kandırcatı senı...
Daha ıılerı Çıkar ınŞ ve ben bunlar ıÇınmı ÜzÜlmÜŞÜm dıceksın..
Sadece zaman lazım zamana bırak ve gayet hep ıyı gÖzÜk..
O kendını yesın dursun..

şok oldum ya aynıları bndede oldu soudu snra mail buldm interntten bi kızla görüşüomuş bnde şok olmştm :sinifsinif: bizde 8 aydır çkıorz hala dha çkıorz....afettm

ucuz adamdan kurtulmuşsun işte...yoluna bak. Telefonunu sen ordayken bile kapamak yerine sesini kısmış, kızdan korkusundan mı tamamen kapamamış, yoksa senden korkmayışından mı..yüzsüzün tekiymiş.

daha iyileri çıkar karşına inşallah canım üzülme.

cnm avatarında ne yapman gerektiği görülüyor zaten

kızlar bizim bağlarımız artık tamamen koptu ben mutlu görünmeye çalıştım umursamaz olmaya çalıştım oda hemen unutmuşsun beni dönmüşsün eskiye dedi ozaman bende aramıcam we sormayacağım dedi 2 gündür görüşmüyoruz sanırım o yakaladığım kızla ilişkisini sürdürüyordur hala birkaç olumlu yorum gelmiş ama şu an arayıp sormadığı iin bir işe yaramayacak :KK43: :KK43:
meraba canım, öncellikle böyle birşey yaşadığın için üzüldüm ama bunu bir an önce öğrendiğin için de sevindim.Ya bu adamla evlenseydin ve seni o zaman aldatsaydı napicaktın o zaman? bir de ciddi olduğundan bahsediyorsun.Allah korumuş.Biliyorum şu an senin için çok zordur, alışmak sevmekten daha da zor,insan ilgiye,hergün birinin seni arayıp sormasına alışıyor,bence sırf bu nedenle onun hala seni aramasını istiyorsun.Yoksa bu kişiye karşı saygın kaldığını zannetmiyorum,kalmasın da zaten..7 ay çok kısa süre daha canım cicim ayları denilecek kadar kısa ve seni hemen aldatmış. Arasa bile telini açma bence hiçbir şekilde sana ulaşmasına izin verme,eğer konuşursan seni ikna etmeye çalışacaktır ve kafan daha da çok karışacaktır. Bu alışkanlıktan onunla konuşarak kurtulamazsın,bırak seni etkisi altına almaya çalışmasın yine. Sabırlı ol canım, herkes unutulur..ılerde daha iyileriyle tanışacaksın..Affetsen bile şunu da sakın unutma huylu huyundan vazgeçmez..daha çok üzülmeni istemem..geçmiş olsun.

"Kesinlikle affetme" demek çok kolay ve makul geliyor... Lakin ilişkiyi yaşayan kişi için başkasına çok kısa ve önemsiz gelen 7 ay çok dolu dolu geçmiş ve manalı olabilir. Kafanızı karıştırmak istemem ama "affetme" diyen bizlerin erkek arkadaş veya eşleri de belki en az sizinki kadar yakın bir başkasına... Siz yakalamışsınız, biz habersizce sürdürüyoruz belki... "Haberim olursa bitiririm ama!.." diyenler de çıkabilir... O zaman şöyle düşünelim, peki şimdilik yok ve size çok aşık ama belki yarın bir başkasına akacak yüreği? "O zaman biter." mi diyorsunuz? Fakat aşksız yaşamıyor insanoğlu, bir sonraki için de o risk daima var... Biz ilişkinizi ve muhatabı tanımıyoruz, belki "sıkı bir gözdağı ve terbiye" ile bizim beraberliklerimizden bile daha iyiye gidecek ilişkiniz... Belki ömrünüzce bizden daha mutlu olacaksınız... Bunlara bu kadar dikkat çememin sebebi sizin yaklaşımınız... Bir kişi de olsa olumlu tarafından baksa kanatlanıverecek kalbiniz... 7 ayı "peri masalı" gibi hissettiren de bu sevgi... Unutmayın, hayatta çok istediğiniz bir durum varsa başkaları tam tersini bile söylese, siz ışık görüyorsanız o ışığın peşinden gitmelisiniz... Aksi yol karanlıksa peşinde koşmadığınız ışık hüzmesi hayat boyu bir yerde kalır ve aydınlanmaz içiniz... Mutsuz da olacak olsanız deneyin gönlünüzden geçeni, aksi halde hep "acaba mutlu olur muydum?" diye düşüneceksiniz... Burda hissedeceğiniz mutsuzluk aklınızdan geçeni yapmamış olmanın mutsuzluğundan hafif gelecek gibi görünüyor... Hala içiniz rahat değilse dua edin bol bol... Doğruyu hissettirmesi için yalvarın Allah'a... Sonra ne yapmanızı söylerse içinizdeki ses onu dinleyin... Allah'a açılan hiçbir el kararsız, mutsuz dönmez... Mutluluklar diliyorum, hayırlısı olsun...

çok güzel yazmışsın sana katılıyorum ama bu arkadaşın yaşadığı durum için katılamayacağım, çünkü daha öğrenci ve yolun çok başında, affetmesi için çok kuvvetli nedenleri yok..eminim hayat karşısına daha doğru insanları daha doğru zamanlarda çıkarıcaktır..hani evli olursun,aynı evi paylaşırsın,çocuğun vardır,yaşını başını almışsındır, o zaman durup bir düşünürsün.ama bir yanlışı en başından görüyorsan ona bulaşmamak en iyisidir..sonra insanın bile bile kendini yanlışa sokması da kötüdür..Bir de şöyle birşey var yani insan affedeyim diyor ama ihanet gerçekten affedilir mi,unutulabilir mi, yoksa hayat boyu acaba yine beni aldatıyor mu diye insanın içini mi kemirir öyle değil mi?

üzme canm kendini.zamana bırak. okadar çok pişman olduğu bi insan umursamadığın için ben de aramıycam diye kestirip atmaz.daha çok yıkılır senin bu tavırlarından dolayı.belli ki çok seviyorsun, bırak umursamamaya çalış. biraz zaman geçsin üstünden seni kaybettiğinin farkına varsın.sonra bakalım hala tepkisi aynı olacak mı.

çok üzüldüm yaa ama anladığım kadarıyla çok da tınlamamış yani ben gerçekten sevsem ve böule bi hata yapsam ayaklarına kapanır yalvarır ağlarım bi hata yaptım ne olur affet derim ama erkek arkadaşın bunu yapmadığına göre öyle seni kaybettiğine pekde pişman değil gibi. Bırak arkadaşım kafasına dank etsin eğer hemen affedersen zaten bi daha yapma olasılığı çok yüksek biraz korksun gerçektende seni seviyosa eminim kıymetini ve yaptığı hatayı farkedip geri döncektir affet diye.

Sakın affetme! ...sakın affetme! .....sakın affetme! ......sakın affetme!... sakın affetme!........
Eğer affedersen MUTLAKA yaşatacak tekrar...Hem ilişkiniz devam ederken sana saygı da duymayacak!
Ne emeğinden bahsediyorsun? 7 aylık bir ilişki demişsin...5-10 hatta daha fazlası da bitip gidiyor...Kadınlar çok şeyden taviz veriyor,ama asla onurlarından-gururlarından taviz vermemeliler...Zararın neresinden dönsen kardır...Bu insandan sana hayır yok...

gitmesi daha iyi olmus senin icin..herseyde bir hayir vardir..uzulmee

bence de üzülme, kimse aşkından ölmez.yine yapacak, yine yapsa iyi gün gelecek diğer kız için seni bırakacak.bilemezsin başına neler geleceğini.boş ver.

X