Aldatıldığımı Nasıl Farkettim(Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim)

Ayy elbette yüzüne bile bakma yaa:eek:lmaz:

bekara karı boşamak kolay derler,başıma gelse naparım bilmem ama
bende affetme derim çünkü eğer ikinci kez bunu yaparsa sana bu kez senin yüzünden olur..
vereceğin karardan pişmanlık duyma,affetsende affetmesende arkasında dur..

Anlamıyorum bu erkekleri kızlar nedir dertleri çözmüş değilim herşeyimiz düzgün gidiyordu biz aynı üniversitede okuyoruz onun ailesi samsun da oturuyor bayramda samsun a gittik kaldık aynı şekilde oda bizde kaldı annem babam benimsediler onu benim ailem erkek arkadaş konusunda rahattır tanımak isterler bu yüzden ailelerimiz bile devreye girmişti yani neden derdi neydi değdi mi bilmiyorum şimdi ailem soruyor ne oldu diye aldattı bile diyemedim Allahından bulsuz ne diyim ki

canım benim yrn öbürgün aynı şeyi yaptığında bile bile affettin diyecek..belki aldatırken daha tedbirli olacak...ama sen madem kararını verdin kimse sana burda dil dökmesin..

yok canım karar vermiş değilim muhtemelen de kabullenemeyeceğim gibi geliyor.

Canım durumuna gerçekten üzüldüm ama güven ilişkinin en temel taşı ben senin yerinde olsam affedemezdim güvenemezdim bir daha ona sevgimi gösteremezdim hep içimde bi acaba olurdu tabi önemli olan senin kararın son durumunuz ne peki

sende onu aldat sonra ayrıl.
barışmış numarası yap ve intikamını al
bak sonra kendini nasılda için rahat hissedeceksin.:1closedeyes:
affetsem mi ki bu ilkti diye bir soru sormuşsun ben buna sadece gülümsedim:)
ne istediğini bilmeyen bi adamla ne işin olabilir ki
ona güzel bi ders vermen gerek :nazar:

intikam icin aldatiiginda peki vicdani ne kadar rahat olacak??karsisindakine karsi degil kendisine karsi..

yazmışken nasıl yapacağınıda anlatayım
şimdi sen bezgin moddasındır.yardımcı olayım
onunla barışmış numarası yapıyorsun,bir şan daha vereyim bakalım diyorsun.
sonra sen bir başkasını hayatına sokuyorsun,o kişiyle mesajlaşıyorsunuz
sonra mesaj onun yanında geliyor,sen hemen tedirgin oluyorsun,o mesajı okumak isteyecek sen,hayır telefonuma bakma diye numara yapıcaksın
sonra alıcak elinden aşk mesajınızı okuyacak
sonra aldatmak ne acıymış bunu öğrenecek
e ne demişler aldatan ne affedilir nede arkadasından karalar bağlanır
[COLOR="Red"aldatan aldatılır][/COLOR]
barışıp aldatmadan terketme,ona hayatının dersini ver...

emdev arkadas...bence iyi bir fikir deyil...aldatan insanin seviyesine düsmek güzel bir duygu deyil...ondan ne farkim olacak ozaman...igrendigim ters buldugum birseyi kendimede bulastiriyorum..yazik olmazmi ..bu piskoljiyi dahada cok kötü yönde etkiler...

intikam icin aldatiiginda peki vicdani ne kadar rahat olacak??karsisindakine karsi degil kendisine karsi..
oturu üstüne profiterol bile yerim
vicdan beni bu olayda bağlamaz
başkasına hayat dersi veriyorum,vicdanımın bana teşekkür etmesi benimle gurur duyması gerek :):nazar:

emdev arkadas...bence iyi bir fikir deyil...aldatan insanin seviyesine düsmek güzel bir duygu deyil...ondan ne farkim olacak ozaman...igrendigim ters buldugum birseyi kendimede bulastiriyorum..yazik olmazmi ..bu piskoljiyi dahada cok kötü yönde etkiler...
yoo onun seviyesine düşmüyorum aksine ona seviyesini ve neyi hakkettiğini göstermiş oluyorum.
sonrada birdaha konuşmamak üzere hayatından çıkarması lazım tabi.
affetme umudu varsa bunları yapıcak yürekte olmaz.
bazen ruhu şeytana satmak gerekebilir.
ne için, kimin için vicdan?,
değer mi ki değmiyor...başka türlü affetti diyelim,ömrü billah mutsuz olucak ve aldatan yine aldatmaya devam edicek.
ama aldatan aldatılanın yaşadığı acıyı yaşarsa,elleri titrer birdaha zor aldatır.
ya da yüreği ve ahlakı genişse,oh dünya aldatıyorum ve aldatıldım olsun varsın ben yine aldatmaya ve aldatılmaya devam der yaşar.
ama biraz olsun şahsiyet varsa 1.şıktakini uygular aldatan şahıs.
benim fikirlerim genelde tabu ve kalıpsal değildir.
kimsenin yapamacağı şeyleri yapmayı severim,ve insanlara ders vermek pahasına kendi hayatımıda riske atarım hiç önemli değil benim için...
ama yapabilcek yada yapamayacak veya bu fikrin kötü olduğu düşüncesini savunan arkadaşlarada saygım sonsuz.herkez fikrini beyan etmiş bende yapacağım birşeyi yazdım.
herkezin olaylara bakış açısı tepkisi ve nihai sonucu farklıdır.benimkide bu...
beni aldatını aldatmadan ve çektiğim acıyı ona yaşatmadan hayatından çıkmam...elimden kaçarı kurtuluşu olmaz.
olay bu noktadan sonra başlar,çok yalvarırsa yaşadığı acının farkında davranırsa,ozaman belki geri dönerim.hem aldatılmış hemde aldatmış olarak:)
ama sadece aldatılmış olarak geri dönmem.ozaman derki ,ha bu beni aldatmıyor buna kesin güvenim sonsuz,ben aldatmaya devam ederim deme hakkınıda elinden almış oluyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
emdev haklisin aslinda...ama en güzel verilecek ders o aldatan herifden daha kaliteli,dürüst biriyle evlenmek...ben en güzel dersi verdim beni aldatana..

Son düzenleme:
emdev haklisin aslinda...ama en güzel verilecek ders o aldatan herifden daha kaliteli,dürüst biriyle evlenmek...ben en güzel dersi verdim beni aldatan herife..
evet bu en güzel yol
ama şimdi bu aldatılan arkadaş şu an öyle acı çekiyorki biliyorum bunu bende yaşadım
bu acı tarifsiz.geri dönsem mi diye bile soruyor bize,bunu sormak ta çok acı.
bende arkadaşa diyorum ki bu acısını aldatan insana geri dönerek dindiremez.
şimdi hiç gücü yok bu arkadaşın,beyni dinlenme aşamasında ve çok bezgindir.
hiçbişey yapamayacak haldedir.
eğer başa çıkmak istiyorsa,dediğimi yapmak isteyebilir.yada gerçekten yapamayadabilir.
herkez böyle yapsın demiyorum,ben çok hırslıyımdır,öfkemle başa çıkamam bazen
ama pişman değilim,beni o hale soktuysa o insana dersini veririm
bunun üstüne ağlamam
hakettiğini buldu derim.
arkadaş içinden ne geliyorsa onu yapmalısın.ama bil ki hiçbirşey yapmadan geri dönersen acıların en büyüğünü damla damla yaşarsın.en sonunda taşarsın.

emdev dedigin ne kadar aykiri gelse de bugun bu konuyu yeniden gordugumde ayni dedigini dusundum, belki aldatmam ama sirf ona aci cektirmek icin aldattigimi soylerim. inanmasi icin de elimden geleni yaparim yani.
bu herkese uyar mi uymaz mi bilmem, ama neticede benim cektigimi mutlaka cektiririm karsimdakine. kolay affedebilen bir insan degilim.

ya cok zor yasaması ve katlanılması ama eger cok sewıyorsan we benım gıbı 5 yıl cıktıktan sonra aldatıldıysan susup kabullenoyorsun ha noluyo ınsanlara ozellıkle kadınlara guvenemıyorsun.........
:teselli:

Sizi aldatan biri size ne kadar değer veriyor olabilir ki,aynısını sizden görünce aynı şekilde kalbi yansın..
Arkadaş sevgilisinden bunun intikamını alsa,sevgilisinin buna üzülmesi sadece ego zedelenmesinden dolayı olacaktır,kızı yitirdiğinden dolayı değil
Böyle adamlar için intikam almaya bile değmez,vakit kaybedersiniz
Hayat çok kısa,böyle ufak hesaplarla zehir etmeyin yaşantınızı
Sevginin emeğinin karşılığını alamadığında eyvallah demeyi bil yeter,önündeki günlere bak sen
Hiç kimse vazgeçilmez değildir

peki ya zaman gecti diyelimm..geri donus yaptinn.kesin bitti derken. o zaman ne olacakbenneyaptımki

yapan yine yaparrr bu daa böyle bir hayat dersiydi deyipp bas tekmeyiii!!!:mymeka:
ildrde daha çok pişmann olma derim!!

X