- 24 Ekim 2024
- 23
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi varmisinyokmusun
Hanımlar aylardır kafamı kurcalayan birşeyler var kadınlar hisseder diyorlar ama bilmiyorum aldatıldığımı nasıl anlarım acaba eşim artık eskisi gibi cinsellik olarak benle beraber olmuyor ayda 1-2 defa oda benim istememle oluyor onun dışında telefon konuşmalarını benden gizliyor benim yanımda konuşmuyor mesajları siliyor geçmişi siliyor çok taktığım için arada bi telefonunu kurcalıyorum aklıma gelecek her yere bakıyorum ama hiçbirşey yok eşim işten Eve evden işe gider inşaatta çalıştığı için anlıyorum az çok işe gidip gitmediğini çok yorgun oluyor gelir gelmez uyuya kalıyor bazen işe gitmediği zamanlar akşama kadar evde uyuyor bide ama hep birşeyler gizlediği için içimde şüphe var acaba aldatıyorum diye huyu suyuda değişti hiç bi iltifat güzel söz öpmek sarılmak hiçbirşey yok çok kez sordum çok yüzüne vurdum konuyu kapatıp durdu abartıyormuşum ama bi insan geceleri neden telefonunu uçak moduna alır neden gündüz uyurken telefonunu kapatır onuda sordum gece uyurken bebeğim uyanır diye uçak moduna alıyormuş bende sessize al nolucak dedim gündüzde telefonun bozuk olduğunu kendi kendine kapandığını söylüyor herşeye bi lafı var çıkdırmak üzereyim birşey varsa da insan hiç mi fire vermez ben kanıt olmayana kadar ne desem de bi bahanesi olucak gibi