- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
marhaba arkadaşlar eşimle 2 buçuk yıldır birlikteyiz ve bende sürekli aldatılma korkusu var bugünlerde yine aynı şeyi hissediyorum ama kaygılarım yüzünden fazla mı kuruyorum yoksa hislerimde haklımıyım bilmiyorum neyse konuya geçeyim 2 gün önce eşimin facebookunda bir mesaj okudum mesaj şu şekildeydi: hasan nerdesin pınarla buluşacağız tuzlaya otele gideceği gizemi ara ayhanla buluşacakmış de sende al gel.. evet mesaj buydu ayhan benim eşim oluyor pınar ve derya kuzen eşim daha önce pınarın arkadaşının sevgilisi olduğunu söylemişti neyse mesajı görünce sinirlerime hakim olamadım tabiki eşime sorduğumda arkadaşım yazmış benim haberim yok dedi öyle olsa neden telefondan yazmayayımfalan dedi benim yanımda pınarı aramasını istedim aradı kız telefonu efendim abi diye açtı neyse uzatmayayım o akşam beni ikna etmek için pınarı bize davet etti sonrasında herşey normaldi ama içimde çok kötü hisler var eşim bana bu kötülüğü yapmış olabilirmi yada bir kadın sevgilisinin evine gelip sevgili değilmiş gibi davranabilirmi lütfen yardım edin kafam çok karışık