Aldatilanlar Ve Aldatanlar Kulübü

esimle 11 yildir beraberiz 8 yillikda evli sanirim aldatilmadim hissetmedim bunu basima boyle bir durum gelse yaa dusuncesi bile hos degil cocuk olmasa suratina bakma ee cocugun icin mecbur bakican zor bir durum

sevgili pamuk kaç yaşında olduğunu sorabilir miyim?senin için henüz erken tabiiki aldatılmaz ve aldatmazsın.sana abla tavsiyesi güzelim sakın büyük konuşma erkek milletine güvenilmemeli bence :teytey:

Bir zamanlar "aldatılmış" biri olarak ben de katıldım aranıza:)
Ama her zaman ALDATILAN olmayacağız inşallah.
bi sefer için aldatılanlar kulubu:)

kadinin kadina yaptigini kimse yapmaz aldatdigi kiside kadin altilanda

Son düzenleyen: Moderatör:
canım üzülmeaynı durumu ben yaşıyorum ruh gibiyim etrafımda konuşucak insan bile bulamıyorum sen bana göre çok iyi durumdasın eğer konuşmak istersen msn )eklersen dertleşiriz benim çok ihtiyacım var buna eğer sende kabul edersen kader arkadaşı olabiliriz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende aldatıldım ..aynı okulda okuyoruz onunla.erkek arkadasımın biraz benden sogudugunu düşünüodum we onun yanına istanbula gitmeye karar wermiştim.ona haber werdim gidecegimi beni karsılarsın dimi dedim evet ama arkadasım olarak dedi bende bunu kendime yediremedim yüzyüze konuşmak için 12 saat yol gittim we onun yanına wardıgımda telefonla konuşuyodu çok yılışık bi şekilde anladımki aldatılmıştım .eski sewgilisiyle barışmak üzerelermiş..aramızda bi problem yoktu ama ailesinin ona baskı yaptıgını sözlendirmek istediğini söylüodu bende o yüzden onun yanına gitmeyi hatta ona destek olmayı istemiştim.ama sonucu çok agır oldu.bir gün kaldım orda we ben orda oldugum sürece hep kızın yanındaydı.3 yıl çıkmışlardı daha önce ama 2 yıl ayrı kalmışlar we benim erkek arkadasım oraya gidince onu sevdiğini anlamış.ben ordayken barışamadıklarını eski sorunları çözemediklerini we bana sürekli onu hep sewecegini söyledi..su anda bu olayı hala üstümden atamıyorum intikam almak istiyorum ama bunu nası yapacagımı bilemiyorum sanırım ben onun kadar kötü olupda intikam filanda alamam

kadınları uzen yıpratan zarar veren gen ebır kadın bunu anlamıyorum ıste bır kadın nasıl bır kadına nasıl bu acıları yasata bılır

bır kadının yuvasını yıkan gen ekadın bunu anlamıyorum ıste bır kadın hemcınsıne nasıl bu kotulugu yapar erkeklerden cok kadınlar yıkıyor yuvaları

yazılanların çogunu okudum erkeklere hak ettiğinden fazla deger vermiyormusunuz biz kadınlar onlara hak ettiğinden fazla deger verdiğimiz sürece daha çok aldatılırız...... nasılsa beni hertürlü kabul ediyor der ve aldatmaya devam eder

aldatıldım dünyam yıkıldı evliydim ve bir kız çocuğum vardı,bocaladım olmadı terkettim.sonra araya büyükler girdi,kendi çok sözler verdi asla birdaha olmayacak dedi.inanmadım ama inanmış göründüm. kızım için ne iyiyse doğru odur dedim.ve bu evlilik devam etti hala ediyor.evliliğimin yedinci yılında aldatıldım.şu an onbeş seneyi devirdik.ama dönüp arkama baktığımda o zamanlar beni yaralamasına izin vermediğim şeylerin şimdilerde nasıl acıttığı.bu olaydan sonra felsefem giyim tarzım halim tavrım erkeklere bakış açım inanılmaz değişti.oldum bir afet kendime tam tersi olmsı gerekirken güvenim artı.çünkü ben bir eksikliğim yüzünden aldatılmadım.basit heyecanlar peşinde ne oldum delisi olan bir adamın aptal psikolojisi yüzünden aldatıldım.şimdi aramızda yedi yaş var otuzyedi yaşındayım.harika hissediyorum kendimi.artık başkaları endişelensin ne olup biteceği hakkında.ama geçirdiğim o zor zamanların acısı hala içimde beni o acılar ayakta tutuyor belkide.yıllardır diken üstündeyim.bize değil kendilerine yapıyorlar farkında değiller.aslında en doğrusu boşanmak.ama diyorsun yeni alacağın adam farklımı olcak.bari çocuğum mutlu olsun.ömür geldi geçiyor.bir nefes bile nasıl kıymetli.ama yıllar boğazımda bir düğümle geldi geçiyor.deliliğe vuruyom çoğunlukla.daha kolaylaşıyor ozaman.:teytey::teytey::teytey:

Bu topiğ ilk kez gördüm.Maalesef bende aldatıldım,diğer topiklerde yer yer anlatmışımdır.
Evliliğimin sekizinci yılında başıma geldi,şok kelimesi az gelir.Yıkıldım,içim yandı,acıdı çok acı bir olay.
Bir kıza aşık olmuştu, bitti sanıyorken ara ara bu mücadele yakına kadar sürdü.Bir kadının yaşayabieceği en ağır travma diyorum.En ağırı da böyle konuşulurken hep bayanların suçlanması.
Arkadaşlar,bir erkek karakterinde varsa, aldatacaksa,istersen çok güzel ol,ister çok becerikli ol,bütün artıların olsun farketmez.Bizim hiç bir nedenimiz yoktu.Ama erkeklerin mayası bozuk.
Bu yıl evliliğimizde on beş yılı bitirdik.Bu süreçte kaç kez ciddi olarak ayrılmaya kalktım.Olmadı.
Ha unttum mu hayır asla,
Affettim mi, hayır affetmiş gibi oluyoruz ama hiç bi aldatılan kadın unutmaz ve affetmez.
Bir dönem kafayı yemek üzereydim,neden ,neden ,neden diye.
Psikolojik yardım aldım.Ya bu konu olunca içim çok yaralı uzatıp gidiyorum,yeter sanırım.

slm canım galiba yani bence senin konun daha zor çünkü ilk aşk h,ç unutulmuyo her zaman aklında oluyo allah kolaylık versin umarım seni ondan daha çok sever
:1hug:

benım sevgılımde benı aldattı ama ne kdar sevsemde yuzune bakmadım ona o acıyı hıssettırmedım buda ona umrumda olmadıgı dusuncesını uyandırdı ve cok koydu...

bende asla başıma gelmez diyenlerdendim kocamdan asla ummazdım ve başıma geldi nasıl bir duygu olduğunu tarif edemem hayatla bağlantım kopmuş durumda şuan tek amacım var onu bulmak izmirde yaşayıp yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa sevinirim hayatta başka bir hedefim kalmadı artık sadece hesaplaşma için yaşıyorum

Ben aldatmadım ve sanırım aldatılmadım ama sanırım sonuçda bilemezsiniz bunu son hadde gelmeden anlayamazsınız. Asla aldatılmamda diyemiyorum, kocama güvensemde insanlara hayata güvenmiyorum. Yarın ne olur bilinmez ama bildiğim vede yakonlarımda gördüğüm kadarıyla aldatma olayı her iki tarafdada olsa yinede evliliğe en büyük darbe o şekilde geliyo ve sonrasında bişeyler eksilmiş oluyo. Toparlamak çok zor hatta imkansız bana göre. Çok pskolojik problemler yaşıyor kadınlar. şutarafagitti

Son düzenleme:
♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

valaa arkadasım benım esımde aynen su anlattıkların var okuyunca tutamadım kendımı yazayım dedım belkı uzun zamn oldu bunu yazalı ama benı aldattıgını dusunmedım am bunlar bu eglenmeyı sevmesı onun bunun aklına uyması benı endıselendırıo ya bı gun olursa????:çok üzgünüm:

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var 10 yıllık evliyim bundan sekiz ay önce aldatıldığımı öğrendim ama o güne kadar eşimle ciddi kavga bile etmemiştik tabiki yıkıldım antidepresanlarla ayakta durmaya çalıştım ama nafile çıkamadım işin içinden şimdi hayatı hem kendime hemde o na işkence haline getirdim vazgeçemiyorum çok seviyorum ama çok büyük bir hata yaptım onun gibi olmasada başka biri ile yakınlaşmam oldu ne yapacağımı bilmiyorum bu yaşadıklarımı ailem dahil hiç kimseeyle paylaşmadım çok çaresizim

aldatıldım ve sevgilimi kopramadım kabullenemedim ama sanırım o hala eskiyi uutamamış aklında kalmış bi küs bi barış ayları geçirdik ama şimdi ayrıldık sanırım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…