Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şu an evliyim nianlıyken aldatmıştı beni eşim düğüne bikaç gün var die affettim ama arkasını bırakmadın keşke bıraksaydım aldattığı kızla 1,5 yıl çıkmışlar benden 1 ay öncede isteye bile gitmişler ama kızın ailesi aleviymiş ve babası ben kızımı suniye vermem demiş ve öğrendiğime görede birbirlerini çok sevmişler bazen aklının onda kaldığını düşünüyorum ama evlendiğimizden beri beni aldatmadığı %100 o yüzden o kızı unutmasını sağlamaya çalışıyorum:sm_confused:
valaa arkadasım benım esımde aynen su anlattıkların var okuyunca tutamadım kendımı yazayım dedım belkı uzun zamn oldu bunu yazalı ama benı aldattıgını dusunmedım am bunlar bu eglenmeyı sevmesı onun bunun aklına uyması benı endıselendırıo ya bı gun olursa????:çok üzgünüm:aşkııım alalen aldatmıyo gizlemeye çalışıyo ben arkadaşndan duydum konuşurlerken.Şoke oldum 2,5 yııldır evliyız biz beraber işyarimizi işletiyoduk sonra evlilik hazırlıkları çocuk derken ben evde kaldım.ara ara ona muhasebeye yardımcı olurum giderim evrakları düzenlerim yaz geldiği aman bunda para olduğunda kuduruyo ama arkadaşlarının ağzına çok bakan bir tip ben şuraya gidelim diyeyim olmaz der sen de hemen kabl eder başkalarını mutlu etmeye bayılır.Benim yokluğumu fırsatbilen ve evli olan arkadaşlarıda buna gün içinde geliyorlar gel bu akşam şunu yapalım bunu yapalım diyolar buda hayır diyemiyo tabii gidiyo konuşmalarıda ben şahit oldummu yeminler billahlar sorma senin anlıcan bu adam önceden maaşlı bir işyeride çalışıyodu.Eğlenmeyi seviyo ama sınırlı gezip eğlene biliyordu.Şimdi işi olupta para kazanınca aileside arkadaşlarıda bunu dışlarken bu gözde oldu şimdi parası var ama evli bekar gibi yaşamak istiyor.Git geller yaşıyor.Kişilik problemi var onun ben bu özelliğini bu kadar değişeceğini bilmiyordum Bu arada fazla bencil ne beni nede çocuğu kaybetmeye dayanamıyor.Ama hayır demeyide bilmiyor böyle işte BEN BU ADAMI ANLAMIYORUM.Ben ailemi veya kişiliğimi zedeliyecek hiçbir işe kalkışmam eğlenirim gezerim ama dozunda Böyle işte arkaaşım