• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilanlar Ve Aldatanlar Kulübü

Ya evet canımsın ama şunu bil o adamı hayatından çıkarınca daha mutlu olacaksın, şuan kendinle tersleşiyorsundur altatılmak özgüven eksikliği yaratır insan da. Ama sakın bunu böyle düşünme çünkğ seni altadan adamda özgüven eksikliği vardır sende değil. Psikolij destek almak yerine kendini işe yarar hissetmen daha öenmli bi işe girsen kendine baksan süslensen püslensen sonra para biriktirsen oğlunla kendin için yeniden bir hayat kursan emin ol senin birşeyciğin kalmaz.
Allah yanında olsun canım

tabbiki bu evde ben o yokmş gibi davranıyorum.oğlumla birşeyler Paylaşıyorum.kendime zaman ayırmaya çalışıyorum süsleniyorum.Kendime hediyeler alıyorum,ödüllendiriyorum kendimi buaradada birşeyler biriktirmeye çalışıyorum Tek sıkıntı çocuk için bir yuva ve iş, ya herkez tek bir kitap bulmuş aynı hikayeyi okuyor sanki.Hı evlimisiniz Çocuğunuzda daha çok küçükmüş problem olurmu 3 yıldırda ara vermişsiniz Kanunlar Çok değişti adapte olabilecekmisiniz.Sanki hepsi anlaşmış gibi Eşim olayın ezikliğini yaşıyoya Gecende bana iş önerdi madem sen çalışmak istiyosun buralarda küçük bir yer bulalım kozmetik tuhafiye yada hediyeli eşya gibi erkeklerin girmeyeceği bir yer olsun çocuklada ilgilenirsin diyor ben gurur yaptım göya bakarız dedim geçtim.ACABA AÇTIRSAMDA BORCUNUİŞ TUTARSA SEPETLESEMMİ diye düşündüm biara ne dersiniz ??

valla canımsın o seni düşündümü açtır tabi ya kendi paranı kendin kazan sakınonu düşünme. Bence hemen kabul et.
Ya bişi soracağım canım aleni bir şekilde mi aldatıyor seni. Yoksa gizlemeyemi çalışıyor.
Bu arada dikkatime çekti bak seni kıskanıyır sanırım bu adam erkeklerin falan giremeyeceği yer demiş ya bak işte insanın fikri ne ise zikride o olurmuş

aşkııım alalen aldatmıyo gizlemeye çalışıyo ben arkadaşndan duydum konuşurlerken.Şoke oldum 2,5 yııldır evliyız biz beraber işyarimizi işletiyoduk sonra evlilik hazırlıkları çocuk derken ben evde kaldım.ara ara ona muhasebeye yardımcı olurum giderim evrakları düzenlerim yaz geldiği aman bunda para olduğunda kuduruyo ama arkadaşlarının ağzına çok bakan bir tip ben şuraya gidelim diyeyim olmaz der sen de hemen kabl eder başkalarını mutlu etmeye bayılır.Benim yokluğumu fırsatbilen ve evli olan arkadaşlarıda buna gün içinde geliyorlar gel bu akşam şunu yapalım bunu yapalım diyolar buda hayır diyemiyo tabii gidiyo konuşmalarıda ben şahit oldummu yeminler billahlar sorma senin anlıcan bu adam önceden maaşlı bir işyeride çalışıyodu.Eğlenmeyi seviyo ama sınırlı gezip eğlene biliyordu.Şimdi işi olupta para kazanınca aileside arkadaşlarıda bunu dışlarken bu gözde oldu şimdi parası var ama evli bekar gibi yaşamak istiyor.Git geller yaşıyor.Kişilik problemi var onun ben bu özelliğini bu kadar değişeceğini bilmiyordum Bu arada fazla bencil ne beni nede çocuğu kaybetmeye dayanamıyor.Ama hayır demeyide bilmiyor böyle işte BEN BU ADAMI ANLAMIYORUM.Ben ailemi veya kişiliğimi zedeliyecek hiçbir işe kalkışmam eğlenirim gezerim ama dozunda Böyle işte arkaaşım

yaa valla ben üzüldüm şimdi:( Ama senin tek yapacağın bu adamı hayatından biran önce çıkarmak. Ona sınırlar koy bence ve şunu herzaman bilsin sen onu istediğin zaman bırakabilirsin. Erkekler bunu bilmeyince çok fazla bencil oluyorlar. Ama sen bunu hissettir yani anlasın ki bu kadın beni heran bırakabilir. O seni kullanıyor bence düşünce şu adamda ben herşeyi yapayım edeyim ama kadın evde beklesin. Bak kimsenin yuvası dağılsın istemem sana boşanda diyemem ama sen karar ver. Düşün böyle bir adam asla değişmez kişilik bozukluğu var, seni yıpratmasına izin verme. Ya aslında ne desk boş biliyor muusn herkes çektiğini bilir. Üzerine de fazla gelmek istemiyorum ama sana değer vermeyen sen hiç değer verme canımcım.

Adam dengesiz işte Adam git gez eğlen sende b akşam eve gelme diyo ben sana güveniyorum diyor.Ben kadın olduğumu hissetmek istiyorum .evliysem bir aile olmak istiyorum Bir gün öyle bir gün böyle bu neya.benim yerimde biri olsa bu adamı aldatır be bende allah korkusu var.Vicdan var ve bana çok ters .böyleleri hak ediyo sonrada kadın fahişe oluyo niye acaba

Yok canım kötülüğe kötülükle karşılık vermek çok anlamsız kendine saygısızlık etmiş olursun. Sonra daha çok bunalıma girersin. Üzülme seni çok iyi anlıyorum ve bura da bulanan kadınlar da eminimki seni anlıyorlar.

aşkııım alalen aldatmıyo gizlemeye çalışıyo ben arkadaşndan duydum konuşurlerken.Şoke oldum 2,5 yııldır evliyız biz beraber işyarimizi işletiyoduk sonra evlilik hazırlıkları çocuk derken ben evde kaldım.ara ara ona muhasebeye yardımcı olurum giderim evrakları düzenlerim yaz geldiği aman bunda para olduğunda kuduruyo ama arkadaşlarının ağzına çok bakan bir tip ben şuraya gidelim diyeyim olmaz der sen de hemen kabl eder başkalarını mutlu etmeye bayılır.Benim yokluğumu fırsatbilen ve evli olan arkadaşlarıda buna gün içinde geliyorlar gel bu akşam şunu yapalım bunu yapalım diyolar buda hayır diyemiyo tabii gidiyo konuşmalarıda ben şahit oldummu yeminler billahlar sorma senin anlıcan bu adam önceden maaşlı bir işyeride çalışıyodu.Eğlenmeyi seviyo ama sınırlı gezip eğlene biliyordu.Şimdi işi olupta para kazanınca aileside arkadaşlarıda bunu dışlarken bu gözde oldu şimdi parası var ama evli bekar gibi yaşamak istiyor.Git geller yaşıyor.Kişilik problemi var onun ben bu özelliğini bu kadar değişeceğini bilmiyordum Bu arada fazla bencil ne beni nede çocuğu kaybetmeye dayanamıyor.Ama hayır demeyide bilmiyor böyle işte BEN BU ADAMI ANLAMIYORUM.Ben ailemi veya kişiliğimi zedeliyecek hiçbir işe kalkışmam eğlenirim gezerim ama dozunda Böyle işte arkaaşım

gerek yok süpersin sen....canım benimm...
canım ne demek arkadaşının ağzına bakıo sen nesin kölesimi?psikiyatri desteğii alıyorum demişsin sen bu adamı hayatından çıkart psikiyatri desteğine gerek kalmaz.çünkü ozaman şimdi kiminle kimin koynunda derdin olmaz.sen şans verdikçede bu olayın sonu gelmez.sana yazık canım.artı nsl bi adam bu ya.kusura bakma ama.

hiç aldatmadım ama aldatıldım mı hiç bilmiyorum aldatılıyorsamda bilmek istemem çnkü bir kadın için büyük bir felakettir bunu bilmek..eşini bir başkasıyla paylaşmak kadar kötüsüde yoktur üstelik..ama birgün sahit olursam( allh korusun) sonunu düşünemiyorum..

Bu fazla bencil bir adam.Küçük dağları ben yarattım edasında dolaşıyo.Allah bir gün çarpacak ve ben sadece tebessüm edip gececem önünden köylü zihniyeti evde çocuk doğursun otursun diyo ben bunu hazmedemem şu işimi ve maddiyatı bir güvence altına alim sonra o beni izlicek ve allah kimseye yaşatmasın ve açık bir kapıyıda eksik etmesin.Ben çok büyük konuştum şimdide bir bir yaşıyorum.Neyseki çok büyük dersler aldım.

Bin nasihat bir nusubete bedeldir derler. Bende zamanın da çok büyük konuştuk çevrem çok söyledi ama dinlemedim evlendim:) Sanırım biraz çevreyi dinlemek ve büyük konuşmamak gerek:) amann canım kararlı konuşmaya başladın sen umarım hep böyle kararlı olursun. Allah yolunu açık eylesin:)

senağlama kocam beni aldattı arkadaşlar.Sindirmem hazmetmem çok zor oldu.Şimdi psikiyatri tedavisi alıyorum 1,5 yaşndada oğlum var adam içmekten alemden eve gelmiyo.Ramazanda bilekendime çok azık ettim.Hiç kimseye değerinden fazlasını vermiceksin............CADIARZU

kardeşim allah kolaylık versin hiç kimin kimsen yokmu senin sahip çıkacak ne diye daha fazla bekliyon

ıkrarcımm ben kocamı seviyorum yaaa bir fahişeye değişemem oğlumn babası bakınca o gözündeki pırıltıyı söndüremem.ben kopuk aileden eldim oğlumadabunu yaşatamam

CANIM BENİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE ALDATILMIŞTIM EŞİM TARAFINDAN ŞUAN AYRIYIM 2YIL ÖNCE BOŞANDIM.BENİMDE 1 OĞLUM VAR.
AMA İNAN BANA NE KADAR KABULLENİRSEN VE KENDİNİ EŞİNE NEKADAR ÇARESİZ GÖSTERİRSEN BUTÜR OLAYLARIN SONU GELMEZ BENCE AFFETME
YADA AFFEDECEKSEN BİLE MUTLAKA ONU CEZALANDIR.SENİ KAYBETMEKTEN KORKSUN İNAN BANA HİÇ BİRŞEY SENDEN DAHA ÖNEMLİ OLAMAZ.BÖYLE GİDERSE PSİKOLOJİNİ BOZARSIN VE OĞLUNADA YARDIMCI OLAMAZSIN CANIM BENİM.ONLAR BİŞEKİLDE BÜYÜYORLAR İNAN BANA.EVİNİ VE OĞLUNU SEVEN BİR ERKEK BÖYLE İŞLERE KALKIŞMAZ.ONU CEZALANDIRMALISIN NEKADAR SEVERSEN SEV BUNU SANA YAPMASINA İZİN VERME BİTANEM.EĞER SENİ ÜZDÜYSEM ÖZÜR DİLERİM SEVĞİYLE KAL.

Merhaba arkadaşım,ben gene geldim.Canım sıkılıyo böyle aldatmak,aldatılmak gibi şeylere.İhanet işte sonuçta.Ne evlilikler yaşadık.Genede kendimize saygımızdan ödün vermedik.Onlarsa ne kadar rahat oluyorlar.Hani elimizin kiri hesabı.Oysa en kötüsü değil mi yuvalarını kaybetmek.Bunu kaybetmeden akıl edebilseler,bizimde etrafımız huzurlu insanlarla dolu olurdu.Ama olmuyorsada yapılacak birşey yok.Sonuçta ayrılmakta bir çözüm,bazen en doğru çözüm.İnşallah ekonomik sorunlarını çözersin ve kendin için en sağlıklı kararı verirsin.Bol şans.Herkese bol bol öpücük.:1hug::1hug:

Elbette kadınlar da aldatır ama bu kadar kadının arasında bunu itiraf etmek kolay değildir. Kendi adıma söyleyeyim, evet aldatmadım. Aklımdan bile geçmedi.

Kocama o kadar kızdığım hatta yanlış bir evlilik yaptığımı düşündüğüm zor dönemlerimde bile onu aldatmayı hiç düşünmedim. Aldatmak kişinin karakteriyle ilgili. Olmuyorsa,yürümüyorsa, kanayan yarayı keser atarım. Aldatarak yaramı büyütmem ve haklıyken haksız duruma düşmem!
Katılıyoruma.s
Allah göstermesin hiçbirimize:1no2:

Bende hiç aldaymadım yawww:)
Ama aklımdan geçirdim:)

Ya kıslar evliyim boşanmak üzereyim şu halde bile kimseyle beraber olamam etik açısından uygun değil. Ayrıca ayrı evlerde ayşamaktayız...

Back