Aldatilanlar Ve Aldatanlar Kulübü

canım çok güzel resim
bu arada hepsi blöf müş
eşim evden gitmedin ben senden ayrılmam dedi
şimdilik böyle devam ediyo herkez kendi hayatını yaşıyo amaaan ben oğlumla tek aşkımla mutluyum allah büyüktür bakalım neler olacak

bu arada marmariste arkadaşımla konuştum hamileymiş ama kocasından kocası subay seyire çıkıyodu o boşlukta çcuğu kapmış kendi turizimci yani otelde çalışıyodu eee adamdda deli gibi seviyodu karısını
hayat işteeeee

bademcim ben yeni üyeyim bende 22 yıl sonra bu acıyı ölesiye yaşadım seni çok iyi anlıyorum ve 1 yıldır hala yutamadım ancak benimki devam etmiyo olayı bana unutturmak için çok çaba sarfediyo ondan hiç beklemediğim görmediğim kadar ilgili sevecen ama bana işliyomu hayır kırıklar asla kapanmıyo her dokunuşu jilet yarası gibi varlığı heran insanın canını yakıyo onu sürekli gördükçe nasıl unutulacak bilmiyorum allah sana bana bizim gibilere sabır versin diğer kadınlarada bu acıyı asla yaşatmasın inşallah

Aldatan insan karaktersizin önde gidenidir. Genellemelere karşıyım ama erkekler gerçekten çok aptalllar , cin olmadan adam çarpma eğilimleri çok yüksek. Bilmiyorlar ki attıkları her adımdan nasılsa haberimiz oluyor. Bana kalırsa onlardaki bu aldatma eğilimi iki yüzlülüklerinin göstergesinden başka birşey değil. Namusa önem verdiklerini söylerler gidip fahişelerle yatarlar. Aile önemlidir derler karısıyla çocuğunun arasına üç kuruş etmeyen insanları sokarlar. Karılarının gösterişli , dekolte giyinmesini istemezler , dekolteli bayan görünce yanında kim olursa olsun aldırış etmeden ağızlarının suyu akar dipleri düşer. Bu kadar çelişkili düşüncelere sahip birine kalkta inan şimdi! Bu kadar iki yüzlü düşüncelere sahip bünyeye kalkta güven şimdi! Nasıl olacaksa!
Arkadaşım ben yerinde olmuş olsam (büyük konuşmak istemem asla) , eve geçer otururum , iş bulunca boşanma davamı da açarım bi güzel , evi de alırım ondan şayet kendi evinse çatır çatır , defolsun gitsin genlevde mi kalıcak artık yoksa onu baştan çıkaran absürd arkadaşlarında mı kalıcak ne hali varsa görsün. Çocuğum kopuk bir aile ortamında büyüyeceğine , benle olsun benle büyüsün daha iyi. Etrafta baba olmak için yanıp tutuşan erkekler var , seninkinin yaptığı da babalıksa pes diyorum olmaz olsun. Başımda bi erkek olsun da ne olursa olsun lafları boş artık , stresten başka bişey yaratmaz bu tipler.
Umarım herşey yoluna girer ve mutlu olursun canım.
Kadınlar güçlü ve akıllı yaratıklardır , şu duygusallığımız olmasa bu kadar üzülmesek bak neler olurdu hayatta. Dünya kaç bucak görürlerdi o zaman erkekler işte!

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
-Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.

ilginizi çeker mi bilmem ama schopenhauer da demiş ki:

her şeyden önce, aşkta, erkeğin, yapısı gereği vefasızlığa; kadının ise vefalı bir davranış tarzına eğilimli olduğunu söyleyelim. erkeğin aşkı, doygunluğa erdiği andan sonra, gözle görülebilecek biçimde azalır; önüne çıkan her kadın, elde ettiği kadından daha çekici hale gelir ona; çeşitliliği arzulamaya başlar. kadının aşkı ise doygunluğa erdiği andan sonra artmaya başlar. bu, doğanın amacının, türün sürdürülmesi ve elden geldiğince çoğaltılması olmasının bir sonucudur. erkek, bir yılda, yüzden fazla çocuğu kolaylıkla yapabilir; oysa kadın, ne kadar erkekle sevişirse sevişsin, yılda ancak bir çocuk yapabilir. (bir batında birden fazla çocuk dünyaya getrime durumunu saymazsak.) işte bundan ötürü, erkeğin gözü her zaman başka kadınlardadır; oysa kadın, bir erkeğe iyice bağlanır. çünkü doğa onu, kendisi farkına varmaksızın, gelecekte doğacak çocuğunun besleyicisi ve koruyucusunu elde tutacak biçimde davrandırmaktadır. bu bakımdan, evlilik hayatında erkeğin gösterdiği sadakat yapay, kadınınki ise doğal ve kadının kocasını aldatması, hem sonuçları bakımından nesnel olarak hem de doğaya aykırı bulunmasından dolayı öznel olarak, erkeğin aldatmasından daha güç bağışlanan bir suç olarak görülmüştür.

alıntıdır.

SÖZÜN BİTTİĞİ YERE GELDİK..

hiç düşündünüz mü kızlar
bir erkek eşini kimle aldatıyor
yine bir bayanla peki bir bayan
bir bayana neden acı çektiriyor
birbirimize saygımız yok kendi
kendimizin gözünde değerimiz yok
aldatmalara karşı biz çıkabiliriz.

Hiç aldatmadım ve aldatılmadım ama bu çok kötü bi durum aldatan aldanır kendisi kaybeder.Yaa ben anlamıyorum bu aldatan erkek olsun bayan olsun niye aldatırlar.Bnce de karektere bağlı bişey bu....

aldatıldım,iki yıl boyunca gözümün içine baka baka yalanlarınla.Unuttum mu hayır,affettım mı ? asla.Ama cocuklar için yalandan bir beraberlik devam etmek zorunda.........

Hiç aldatmadım ve aldatılmadım ama bu çok kötü bi durum aldatan aldanır kendisi kaybeder.Yaa ben anlamıyorum bu aldatan erkek olsun bayan olsun niye aldatırlar.Bnce de karektere bağlı bişey bu....

Aynen katılıyorum sana hiç anlamadım ben aldatanıda aldatılanıda ve hiç onaylamıyorum. Kepazelikten başka bir şey değil insanların birbirlerine yaptıkları. Dürüst ol kardeşim açık ol. Niye aldatıyorsun açık açık konuş başka biri varsa......... Ama yaşım 47 ne aldattım ne aldatıldım. Bir şansmıdır bilemiyorum. Diyeceksiniz ki burda

ne işin var öyleyse, takıldım işte dikkatimi çekti.

bende aldatmadım ben sevdiğim insanı aldatmam allah izin vermesin şeytanın şerrinden korusun eşimi boşverelim yaparsa kendinden utansın

beni lisedeki erkek arkadaşım kuzenimle aldattı kızlar
onu cok sevmiştim ama asla affetmedim ben evlenene kadar ki 10 yıl gecti lisenin üstünden affet diye yalvardı ama yapamadım
neyse bence dogru olanı yaptım eşim bana asla böyle birşey yapmaz ve ben iyi ki onunla evliyim

merhaba erkekler aldatır ama yatmadıkça bişi yapmadıklarını savunurlar her zaman aldatılanlara sabırlar diliyorum başta kendime

ben bu kulubu ilk defa gördüm a.s.

bende eskiden yani ben genckene aldatılmıştım ve buna tepki olarak erkekleri çokta aldatmıştım :çok üzgünüm:

ama şimdi aşığım nişanlıyım asla böyle bişey yapmam ve karşıdanda beklemem çünkü ölümüne nişanlıyızzzzzzz Şeniz :asigim:

valla cocuk olduktan sonra esım benı aldatsa yerıdır yınede aldatmadıgını dusunuyorum daha dogrusu aldatmamak ıcın dırenıyor ne kadar dırenır bılemıyorum :)))))kafamçokkarıştı

ben şu an evliyim nianlıyken aldatmıştı beni eşim düğüne bikaç gün var die affettim ama arkasını bırakmadın keşke bıraksaydım aldattığı kızla 1,5 yıl çıkmışlar benden 1 ay öncede isteye bile gitmişler ama kızın ailesi aleviymiş ve babası ben kızımı suniye vermem demiş ve öğrendiğime görede birbirlerini çok sevmişler bazen aklının onda kaldığını düşünüyorum ama evlendiğimizden beri beni aldatmadığı %100 o yüzden o kızı unutmasını sağlamaya çalışıyorum:sm_confused:

yazdıklarını okuyunca annemim bi lafı vardır o aklıma geldi
"kadının kadına yaptığını kimse kimseya yapmaz"senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…