birgüll janım benimm...
açıkcası ben hiç aldatılmadım(yada bilmiyorum)aldatmadım.çünkü böle bir durumda çeker giderim.eşimde bunu çok iyi bilio.asla böyle şeylere gelemiorum.inanki bu büyük konuşmak değil.şartlarda önemli tabii...burda yazılanları okuyunca bile kendime yapılmışcasına sinirleniyorum.klava:
birde yazıları okudukça hemcinslerimizden nefret ediyorum..erkeklerde suçlu ama ama hemcinslerimizde az değil.özellikle evine eşine bağlı erkekleri tavlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.tabi erkeklerde saf olduğu için....
benim komşumun başınada geldi ve bugün boşanıyorlar.oğlu kadınla konuşmuş.kadının cevabı çok ilginç....başımda bir erkek bulunsunda kim olursa olsun...yuhdedim...klava:
arkadaşlar bende evden ayrıldım 10 gündüür evde yokum.Aramalar telefon açmalar kıskanmalar bu neya hayatabak hep mücadele hep problem stress nedir buya neden insanlar dürüst saygılı olmaz sorun ve problem yaratmaya bayılır piskopat ve sadistlik asıl benlikleri olmuşşş ahhhh erkekler bütün güzellikleri ve masumiyeti bozmaya bayılırlar...........
teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için gerçekten sizler karşılıksız çıkar beklemeyen gerçek dostlarsınız .Sağolun vallahi şimdi çok duygulandım.Hiç ne yapim çocuğumuda aldım evden ayrıldım boşanma davası açtım oda şimdi eve gel diyo çocukla sağda solda perişan olma diyo hertürlü masrafınızı ben karşılıcam benim çocuğum ve karımı kimseye ezdirmem ben evden ayrılırım diyo her türlü başımın çaresine bakarım sen çocukla perişan olma diyor .Çocuğuda hasta ettimya oda çok mız mız evini arıyo öyle işte perişanlık ne olsun
gel ciddi ciddi bu meseleyi konuşalım diyor.klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?