Aldatilanlar Ve Aldatanlar Kulübü

bu erkekler niye böyle ya..yazdıklarınızı okuyunca hırslandım valla bende aldatılmış bir kadın olarak sizlerle aynı şeyleri hissediyorum.ve başımıza ne geldiyse büyük konuşmaktan geldi.eminim hepimiz dersimizi aldık..

bide bekar arkadaşlar (veya evli) lütfen yargısız infaz yapmayın.yani benim başıma gelse asarım keserim şöle böle demeyin.insan yaşamayınca anlamıyormuş böle şeyleri.büyük konuşmayın yani.dilerim hiçbir kadın aldatılmak duygusunu yaşamaz.çünkü bu ölüm acısından sonra yaşanabilecek en büyük acı bence (kendi adıma)

şimdi kızacaksınız bana ama tek gecelik ilişki belki affedilebilir (cezasını vermek kaydıyla tabiiki) ya benim yaşadıklarım ??? en yakın arkadaşımla birlikte oldu eşim.ve ben hala onu silebilmiş değilim.kızıyorum kendime ama zaman en iyi ilaç bunuda biliyorum.

nolur arkadaşlar..herkes yaşadığını biliyo..biz kadınlara düşen her durumda güçlü olabilmek..

hepinizi öpüyorum..

birgüll janım benimm...
açıkcası ben hiç aldatılmadım(yada bilmiyorum)aldatmadım.çünkü böle bir durumda çeker giderim.eşimde bunu çok iyi bilio.asla böyle şeylere gelemiorum.inanki bu büyük konuşmak değil.şartlarda önemli tabii...burda yazılanları okuyunca bile kendime yapılmışcasına sinirleniyorum.klava:
birde yazıları okudukça hemcinslerimizden nefret ediyorum..erkeklerde suçlu ama ama hemcinslerimizde az değil.özellikle evine eşine bağlı erkekleri tavlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.tabi erkeklerde saf olduğu için....
benim komşumun başınada geldi ve bugün boşanıyorlar.oğlu kadınla konuşmuş.kadının cevabı çok ilginç....başımda bir erkek bulunsunda kim olursa olsun...yuhdedim...klava:

bunun da mı kulubu var :1shok: ben sizden korktum :1shok: evlenmeyeceğim :1shok::1shok:

Ya arkadaşım yaaa bak durumuna çok üzüldüm haklsın aslında gerçekten herkes yaşadığını bilir. Ah şu mecburiyetler olmasaaaa.
Umarım hep mutlu olursun
hayatın insanlara neler göstereceği belli olmuyor büyük konuşmamalı gerçektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nolur arkadaşlar..herkes yaşadığını biliyo..biz kadınlara düşen her

Ya böle kadınlar damı var canımsın ya kadınlar bu kadar güçsüz olamaz olmamalı

Merhaba kızlar..
Bende aldatıldım..Aldatmadım ama aldatıldım...Ben 2 tanesini yakaladım...(2 side ayrı kişilerde...)
Bu olanlar yüzündenhep kendime yüklendim..Acaba bendemiyi yanlışlar nerde yanlış yaptım..Der dururdum ama şöyle birazda düşününce temiz saf sevgimi aşkımı veren ben masum olmaktan başka ne olabilirim ki..Suclu olamamki ben.
Gelelim konuya...Beni bir internetten tanışdığı bayanla aldattı..İçeri hiç önemli değil ama bir şekilde yakaladım..Sezgilerim çokkuvvetlidir..Bir insandan sezmem yeter..Bu her konuda geçerlidir...
Takip ettim msnesini kızla konuştum..Bizzat ama benden ayrıldıktan sonra kızla olmuş..Benle tekrar başlayınca kızla bir hafta daha sürdürmüş..Bir hafta yada yarım saaat olsa ne fark ederki..Sonucta aldatılma söz konusu
Öğrendim anında oda msneye geldi ve başladım.Laflarımı tek tek sölemeye..Bana verdiğin değer bumuydu senin gibi insana sevgimi verdiğim için lanet olsun dedim...Aadam sanmıştım snei sen adam değilmişin dedim.(şuan pek aklıma gelmiyor ama ona sözlerimi igneli bir fıcı gibi batırdım.Canımın yanışını ona her igneli fıcı batırdıgımda dahada alevleniyordu..durduramıyordum kendimi)
Yalvarmalar dur bi sakin ol dinle demeler...Ama tabi ben dinlermiyim o bir laf söylüyorsa ben 10 hatta 20 laf söylüyordum:1closedeyes:
Psikopata baglamıştım kendimi:Roflol:
En sonunda artık kusmam bitti..Defol git layıgını bul benden değil allahından bul..Sana ben bir tane vururum yere düşersin..Ama yüce rabbim sana 2 vurur feleğini şaşırır tepe taklak olursun dedim...Hemen herşeyimden sildim..telefonunu mesajalrını msnesini...Ondan ona dair hiç bir şeyi görmek duymak istemiyordum...
Ama en çok canımı yakan benim geçmişimde ALDATILDIĞIMI? ve bu yüzden bir kez daha kaldıramıcağımdan 2 yılkimseyle birlikte olmadığımı? biliyordu...Buna rağmen bana onu yapması beni epeyce hırpalamıştı...
İyi kötü o günleri o acı dolu saaatleri saniyeleri atlattım ama nasıl atlattığımı? bi ben birde allah birde yaşıyanlar bilir...O günden sonra baya aradı yalvardı ablasını araya koydu ama nafileydi...Onla bir hafta oldum birlikte senleykende ama doğru düzgün konuşmadığım cünkü sen vardın içimde sen diyip yalvarmaları aglamaları oldu ama nafile...
Bir ara herşeyi bırakıp ailesinin hatrına bir kez daha denedim...Her konuştugumda o an geldi aklıma...Eskisinden dahada üstüme düşer oldu..Her saniye dakika benleydi...Ben nedersem onu yapıyordu...Ama ben o anın izlerini silmiş gibi görüksemde içimde hep bir yerlerdeydi..Ha bir daha aldatıcağını hiç sanmıyordum..Ama o an öyle saptandıki içime...Yapamıcağımı söyledim zorda olsa ayrıldım..Halen arar tekrar olalım diye ama bendeki eski benlik yokki olayım...
İşte benim hikayemde böyle...
Allahım kimseye o acıyı o üzüntüyü o kırıklığı yaşatmasın...Düşmanıma bile yaşatma bu ızdırabı diye günlerce allahıma dualar eşliğinde yalvardığımı? bilirim...
Dicek cok söz varda öyle düğümleniyorki boğazımda şuan düğümü bozmaya gücüm yok...

Bir KALP kaç ihanete aldatılmaya maruz kalır...Ben bulamadım...

arkadaşlar bende evden ayrıldım 10 gündüür evde yokum.Aramalar telefon açmalar kıskanmalar bu neya hayatabak hep mücadele hep problem stress nedir buya neden insanlar dürüst saygılı olmaz sorun ve problem yaratmaya bayılır piskopat ve sadistlik asıl benlikleri olmuşşş ahhhh erkekler bütün güzellikleri ve masumiyeti bozmaya bayılırlar...........

Canım ne yaptın?Ayrılmayamı karar verdin?Moralini hiç bozma.Senin için en doğru olana karar ver ve uygula.1no2:Aman yalanlarına kanmayasın.Kimsenin seni üzmesine izin verme.Kararlı ol ,bol şans.a.s.

teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için gerçekten sizler karşılıksız çıkar beklemeyen gerçek dostlarsınız .Sağolun vallahi şimdi çok duygulandım.Hiç ne yapim çocuğumuda aldım evden ayrıldım boşanma davası açtım oda şimdi eve gel diyo çocukla sağda solda perişan olma diyo hertürlü masrafınızı ben karşılıcam benim çocuğum ve karımı kimseye ezdirmem ben evden ayrılırım diyo her türlü başımın çaresine bakarım sen çocukla perişan olma diyor .Çocuğuda hasta ettimya oda çok mız mız evini arıyo öyle işte perişanlık ne olsun
gel ciddi ciddi bu meseleyi konuşalım diyor.klava:klava:

Bence bu çok mantıklı,ama tabi bende gelirim nasıl olsa diye düşünüyor olabilir.Sen şu anda nerde kalıyorsun?Önemli olan senin ne düşündüğün.Konuşmak tabiki en doğrusu.Ne yapmak istediğine karar verip öyle konuşmalısın.Bol şans.Bizi habersiz bırakma.:1hug:

canlarım benim ben teyzemde kuzenlerde akrabalarda kaldım baya dolaştım soranada bayii toplantıları fuar var ona gitti dedim.Onlarla uğraşamam şimdi olumlu olumsuz yorum yapmasınlar .böyle durumlarda akıl veren çok olur ve yanlış yönlendirende bende kimseden etkilenmeyeyim diye söylemedim.Biz konuştuk baya pişman işleri çok kötüymüşş çeki yazılmış bunalımdaydım kendimi iyi hissetmek için kahvede gır gır geçiyodum sizide kaybedince yanlış olduğunu anladım diyo çok pişman ağlıyo falan falan sonuçta eve geldim kendisi ayrılcak evden boşanma demem diyo haklısında ama siz perişan olmayın diyo ben sorumluluğu kaldıramadım beceremedim bunun bedelini oğlumla sen ödememelisin diyor.Siz eve geçin ben çıkarım dedi şimdi evde ilk günüm bakalım blöfmü yapıyo gerçekten öylemi davrancak mubarek kandil günü allah yardımcımız olsun Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar

Himmm
Bak Pişaman Olmuş. Daha Beter Olsun Diyeceğim Ama Dilim Varmiyor. Sakin Ezdirme Kendini Canimin Içi

Yaaa,böyle işte para varken orda burda yerler.Para bitincede evdeki akıllarına gelir.Ne diyeyim Allah onlara yardım etsin aslında.Biz bi şekilde çözümü buluyoruz.Ama ya onlar?Bu kafayla nereye kadar anlamak mümkün değil.

dağçiçeği ve gerek yok sağolun bu zor günlerimde bana destek olduğunuz için teşekkürler.Eğerki birşeyler dank edecekse allah daha beter etsin verende allah alanda biz sadece sınavdayız.Dilerim alahtan sınavdan hayırlsıyla geçeriz

Arkadaşım,bayramın sana sağlık,mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…