aşkııım alalen aldatmıyo gizlemeye çalışıyo ben arkadaşndan duydum konuşurlerken.Şoke oldum 2,5 yııldır evliyız biz beraber işyarimizi işletiyoduk sonra evlilik hazırlıkları çocuk derken ben evde kaldım.ara ara ona muhasebeye yardımcı olurum giderim evrakları düzenlerim yaz geldiği aman bunda para olduğunda kuduruyo ama arkadaşlarının ağzına çok bakan bir tip ben şuraya gidelim diyeyim olmaz der sen de hemen kabl eder başkalarını mutlu etmeye bayılır.Benim yokluğumu fırsatbilen ve evli olan arkadaşlarıda buna gün içinde geliyorlar gel bu akşam şunu yapalım bunu yapalım diyolar buda hayır diyemiyo tabii gidiyo konuşmalarıda ben şahit oldummu yeminler billahlar sorma senin anlıcan bu adam önceden maaşlı bir işyeride çalışıyodu.Eğlenmeyi seviyo ama sınırlı gezip eğlene biliyordu.Şimdi işi olupta para kazanınca aileside arkadaşlarıda bunu dışlarken bu gözde oldu şimdi parası var ama evli bekar gibi yaşamak istiyor.Git geller yaşıyor.Kişilik problemi var onun ben bu özelliğini bu kadar değişeceğini bilmiyordum Bu arada fazla bencil ne beni nede çocuğu kaybetmeye dayanamıyor.Ama hayır demeyide bilmiyor böyle işte BEN BU ADAMI ANLAMIYORUM.Ben ailemi veya kişiliğimi zedeliyecek hiçbir işe kalkışmam eğlenirim gezerim ama dozunda Böyle işte arkaaşım
senağlama kocam beni aldattı arkadaşlar.Sindirmem hazmetmem çok zor oldu.Şimdi psikiyatri tedavisi alıyorum 1,5 yaşndada oğlum var adam içmekten alemden eve gelmiyo.Ramazanda bilekendime çok azık ettim.Hiç kimseye değerinden fazlasını vermiceksin............CADIARZU
ıkrarcımm ben kocamı seviyorum yaaa bir fahişeye değişemem oğlumn babası bakınca o gözündeki pırıltıyı söndüremem.ben kopuk aileden eldim oğlumadabunu yaşatamam
Katılıyoruma.sElbette kadınlar da aldatır ama bu kadar kadının arasında bunu itiraf etmek kolay değildir. Kendi adıma söyleyeyim, evet aldatmadım. Aklımdan bile geçmedi.
Kocama o kadar kızdığım hatta yanlış bir evlilik yaptığımı düşündüğüm zor dönemlerimde bile onu aldatmayı hiç düşünmedim. Aldatmak kişinin karakteriyle ilgili. Olmuyorsa,yürümüyorsa, kanayan yarayı keser atarım. Aldatarak yaramı büyütmem ve haklıyken haksız duruma düşmem!
Allahım yaa,nereye gitsem senin bu mesaj:Roflol50 mesajı doldurmam lazıımm sorry arkadaşlarrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?