Aldatılanlar.. nasıl insanlıktan çıkmışım..döndüm ben o kadınmıydım?

Siz yabancı bir erkeğe bunu yazsaydınız. Eşinizin tepkisi ne olurdu? Aldatmadan saymaz mıydı? Böyle erkeklerden nefret ediyorum. Onlara taviz veren kadınlar bitmedikçe bunlar da bitmeyecek. Bir daha bir şey yakalamayın dikkat edin. Bu sefer mesaj mı olur başka bir şey mi olur bilemem yani.

Konuyu silmişsin de Allahtan alıntılayan olmuş, ellerine sağlık onların. Konu silmek yasak bu arada.

Eşin konusuna gelince de madem şimdiki sen mutlusun niye açtın bu konuyu? Mutlu değilsen eğer neden mutluyum yazdın? Garip.

S selyfurtado gecenlerde bi konu açmıştım aldatıldıktan sonra degiştim, bencilleştim, aşkı tanımlama şeklim degişti, eskisi gibi aşık olamıyorum, hissedemiyorum, baglanamıyorum ve dönüstügüm bu yeni kadın beni çok mutsuz ediyo, kendime çok kızıyorum diye.

Ama şu konuyu okuduktan sonra nasıl mutlu oldum anlatamam.

Ben en azından kötü bi insanın ve kötü bi tecrübenin beni getirdiği yanlış ve saçmasapan noktayı bu denli benimseyecek kadar şirazemden çıkmamışım, öz farkındalıgımı kaybedip hayatımdaki butun mutlulukları bana tabiri caizse yalandan köpek olan bi adam ve parayla degistirmemisim, kendime mutluyum diye yalanlar söylememisim, beni bu hale getiren adamdan daha aşagıda bi insana dönüsmemisim.

Kendime kızmayı bi tık bıraktım, aferin kızım ölmemissin daha dedim kendime ne yalan soyleyeyim. Baskasının dramına bakıp kendi haline sükretmeye de sonuna kadar karsı bi insanım halbuki ama bu kadar sağlıksız bi durumu boyle ballandıra ballandıra anlatan, bu carpık hikayeye iki cocugu da dahil eden bi insana denk gelince insan kendini tutamıyomuş sukrediyomus demek.

Niye sizin konunuz üzerinden oturdum kendimi pohpohladım di mi simdi? Pohpohlamadım iste aslında. Aynı asla denemez benzer olaylar yasayan ve fazlasıyla sarsılan, yer yer sacmalayan bi insan olarak sizinle empati yapabildigimi ve buna ragmen sizi yanlıs buldugumu soylemek istedim.

Kınamıyorum yanlış anlamayın, yaşadıklarının insanı nereye getirecegi belli olmuyo. "İnsanım, insana dair olan hicbir sey bana yabancı degildir" der Terentius. Sizin bu haliniz de tamamen yabancı ve anlasılmaz degil.

Bencil, duygusuz, maddiyatçı, sığ kadınlara prim verdiniz madem alın size alası diyecek bi noktaya gelebilir her insan. Ama bunu mutluluk diye ne kendinize ne bize pazarlamayın olur mu? Bu konuyu acan kadın dibine kadar mutsuz cunku ve bu olayların en basına dönmek, bunların hicbirini yapmamıs yaşamamış olmak istiyo.

S selyfurtado gecenlerde bi konu açmıştım aldatıldıktan sonra degiştim, bencilleştim, aşkı tanımlama şeklim degişti, eskisi gibi aşık olamıyorum, hissedemiyorum, baglanamıyorum ve dönüstügüm bu yeni kadın beni çok mutsuz ediyo, kendime çok kızıyorum diye.

Ama şu konuyu okuduktan sonra nasıl mutlu oldum anlatamam.

Ben en azından kötü bi insanın ve kötü bi tecrübenin beni getirdiği yanlış ve saçmasapan noktayı bu denli benimseyecek kadar şirazemden çıkmamışım, öz farkındalıgımı kaybedip hayatımdaki butun mutlulukları bana tabiri caizse yalandan köpek olan bi adam ve parayla degistirmemisim, kendime mutluyum diye yalanlar söylememisim, beni bu hale getiren adamdan daha aşagıda bi insana dönüsmemisim.

Kendime kızmayı bi tık bıraktım, aferin kızım ölmemissin daha dedim kendime ne yalan soyleyeyim. Baskasının dramına bakıp kendi haline sükretmeye de sonuna kadar karsı bi insanım halbuki ama bu kadar sağlıksız bi durumu boyle ballandıra ballandıra anlatan, bu carpık hikayeye iki cocugu da dahil eden bi insana denk gelince insan kendini tutamıyomuş sukrediyomus demek.

Niye sizin konunuz üzerinden oturdum kendimi pohpohladım di mi simdi? Pohpohlamadım iste aslında. Aynı asla denemez benzer olaylar yasayan ve fazlasıyla sarsılan, yer yer sacmalayan bi insan olarak sizinle empati yapabildigimi ve buna ragmen sizi yanlıs buldugumu soylemek istedim.

Kınamıyorum yanlış anlamayın, yaşadıklarının insanı nereye getirecegi belli olmuyo. "İnsanım, insana dair olan hicbir sey bana yabancı degildir" der Terentius. Sizin bu haliniz de tamamen yabancı ve anlasılmaz degil.

Bencil, duygusuz, maddiyatçı, sığ kadınlara prim verdiniz madem alın size alası diyecek bi noktaya gelebilir her insan. Ama bunu mutluluk diye ne kendinize ne bize pazarlamayın olur mu? Bu konuyu acan kadın dibine kadar mutsuz cunku ve bu olayların en basına dönmek, bunların hicbirini yapmamıs yaşamamış olmak istiyo.
Teşekkür ederim. Ben bipolar hastasıyım , sağlıklı düşünerek bir yaşam sürmek size nasıl zor ise böyle durumlarda bana 10 kat daha zor. Kadın kadının dostu değil düşmanı oluyor o yüzden sanalda yazdım ama gerçekte kimseye bunları anlatmazdim. Çünkü ne beni ne hastalığımi nede yaşadıklarımi idrak edemez ler.

Ablacıgım sen yanlış anlamışsın meseleyi.
Dünyayı baştan keşfettim sanıyorsun ama zaten bunu yapan kadınlarla dolu ortalık.
Aldattı ama bunları yaptım ve kendime bağladım gibi bir şey olmuyor. Baştan da yapsan olmazdı.
Adam karaktersiz. Belki yeniden aldatmaz, belki sen özgüveni Yüksek ve arzulanan bir kadın falan oldun ama bu adamın nasıl biri olduğu gerçeğini değiştirmedi. Sen sadece dize getirmiş oldun..

Şöyle düşün, dünyanın bin türlü hali var,
Kanser oldun, kemoterapi, saçların döküldü, önce iğne ipliğe döndün, ardından kortizonlu ilaçlarla şişmeye başlasın. 6 ayda çöktün.
Adam ne yapacak dersin?
Karaktersizliğin gereğini büyük ihtimalle...
neyse bilemedim, örnek olsun diye yazdın sanırım. Evet aldatılıp boşanma ihtimali olmayan kadınlar var. Neden olmasın? Bu da bir fikir.

Ablacıgım sen yanlış anlamışsın meseleyi.
Dünyayı baştan keşfettim sanıyorsun ama zaten bunu yapan kadınlarla dolu ortalık.
Aldattı ama bunları yaptım ve kendime bağladım gibi bir şey olmuyor. Baştan da yapsan olmazdı.
Adam karaktersiz. Belki yeniden aldatmaz, belki sen özgüveni Yüksek ve arzulanan bir kadın falan oldun ama bu adamın nasıl biri olduğu gerçeğini değiştirmedi. Sen sadece dize getirmiş oldun..

Şöyle düşün, dünyanın bin türlü hali var,
Kanser oldun, kemoterapi, saçların döküldü, önce iğne ipliğe döndün, ardından kortizonlu ilaçlarla şişmeye başlasın. 6 ayda çöktün.
Adam ne yapacak dersin?
Karaktersizliğin gereğini büyük ihtimalle...
neyse bilemedim, örnek olsun diye yazdın sanırım. Evet aldatılıp boşanma ihtimali olmayan kadınlar var. Neden olmasın? Bu da bir fikir.

Daha kötü durumda olanlar var. Çekmek zorunda değiller ancak çareleri yoksa en azından fedakarlık yapmayı bıraksınlar. Beni örnek alsınlar demiyorum. Ama ben kendi rahatsızlığımla baş edemezken 23 yaşımda bir kız çocuğuyla tek başıma yaşama tutunamazdim.

Başta söylediklerinizin bilinciyle kendimi olanlara ve olabileceklere karşı güçlendirdim sanirim

Hepinize , yazdıklarınıza , fikirlerinize tavsiyelerinize, kınamalarınıza , yermelerinize ,
Teşekkür ederim.

Eşiniz sosyal medyadan bir bayana , ulaşamayacağını bildiği halde (ki Japonya'da bukiz hiçbir şeyden haberi yok)
"çok güzelsin keşke zamanı geri cevirsem İngilizcemi ilerletseydim. Yazdi. Başkada hiçbir diyalog yada iletişim kurmamis , gorusmemiş,
Gönül bağı aşk yada fiziksel bir olay olmamış,.

Savunması "cahilligime ver bir anlık saçma bir şeydi " ciddi bile değildim öylesine yazmistim. Öyle birşey yapacak olsam tutup bir japona mı yazarım. Dedi.

Kıza İngilizce mesaj atp sordum . Kızın birseyden haberi yok adamın varlığından ruhu bile duymamış. Zaten sevgilisi var ve güzelsin lafını tek yazan bir benim eşim değilmiş.

Siz olsanız " güzelsin "lafı için evliliğinizi bitirmisiniz.ortada bir kız çocuğu var babasına çok düşkün. Ve eşiniz 27 yaşında. Henuz olgunlaşmamış.

Kliniğe yatma sebebim , ben bipolar hastasıyim dönem dönem ağırlasiyorum , artı o durumu atlatamadim. bazısına küçük bir durumda gelse ben ağır geçiriyorum depresyona girdiğimde .

Ailemin yanına dönüp geri gitmeyeceğim dediğimde 1 hafta sonra kızımı getirdiler. Ve bana sürekli nezaman evimize donecegimizi ve babasıyla parka gitmeyi ozlediginden bahsetti.
3 yaşında bir kız çocuğunu sırf babası bir japona çok güzelsin dedi diye ailesiz bırakamazdim. Terapiler gördük , oda yaptığından çok pişman.
Ve asla kasıtlı bilinçli birşey yapmadım cocukmusum diyor cahildim diyor.
Bunun dışında hiçbir şey gormedim sonrasında.

Haa güven duymuyorum ama kimseye de otur aldatildin suslen puslen adamın dizinden ayrılma diyemem.

Sizce bu aldatilmakmıdır. Ve sorunsuz yuvanizi böyle birşey için bozar misiniz. Ben bunu merak ediyorum
Sevgili konu sahibi madem bu aldatılmak olmuyor neden kliniklere yatıp çift terapisi görecek kadar kendinizi üzdünüz. Bipolar olmanızı atak dönemlerinizi savunacaksanız şuna da o dönemdesiniz sanırım. Çünkü konuyu silmişsiniz, konu başlığı aldatılanlar ( yani kendinizi de o durumda görüyorsunuz) bu açıklamanızda da ta Japonya’daki kıza sadece güzel demiş diyorsunuz. Biraz geri adım atmışsınız sanırım gelen yorumlar sonrası. Antalya olayına girmiyorum bile adamın niyeti ortada. Bunları yumuşatmanıza gerek yok bence sonuçta eş sizin evlilik sizin. Boşanmadıysanız da sizin kararınız ama evet eşiniz sizi aldatmış imkanı olsa belki daha da yaparmış.

Erkekleri aldatmaya yöneltecek bir yazı olmuş. :KK70:
Bu değişimi boşanıp yapacaktın abla,öyle güzelleşip üstüne adamdan çocuk yapınca olmuyor. :KK70: Keşke daha önce aldatsaymış adam sizi, içinden öyle geçmiştir eminimki. :KK70:

Daha kötü durumda olanlar var. Çekmek zorunda değiller ancak çareleri yoksa en azından fedakarlık yapmayı bıraksınlar. Beni örnek alsınlar demiyorum. Ama ben kendi rahatsızlığımla baş edemezken 23 yaşımda bir kız çocuğuyla tek başıma yaşama tutunamazdim.

Başta söylediklerinizin bilinciyle kendimi olanlara ve olabileceklere karşı güçlendirdim sanirim

Siz iyiseniz, mutluysanız, adamın hayatınızda olması size batmıyorsa, kim ne diyebilir.
Benim tasvip ettiğim yada birine yap diyeceğim bir yol asla olamaz
Ama dediğiniz gibi şartlar farklı.
23 yaşında, psikolojik rahatsızlığı olan bekar bir anne olmak istenecek bir şey değil.

Ben başka bir yol seçerdim yinede.

Evli kalmak zorundaysam, yatırımı güzelliğime değil, psikolojik sağlığıma ve ileride kendime para kazandıracak eğitim yada işe yaptırırdım.
Cinsel birliktelik yaşamazdım. Hele bir çocuk daha asla düşünmezdim.
Tek çocukla baş edemediğim hayata kendimi iki çocukla sokmazdım. Çünkü bir daha yaşarsanız artık iki çocuk sorumluluğu ile hareket etmek zorundasınız.
Kocanız biraz para kaybetti sadece. Sizin kaybettiklerinize teraziye koyduğunuzda siz ne görüyorsunuz?

Siz iyiseniz, mutluysanız, adamın hayatınızda olması size batmıyorsa, kim ne diyebilir.
Benim tasvip ettiğim yada birine yap diyeceğim bir yol asla olamaz
Ama dediğiniz gibi şartlar farklı.
23 yaşında, psikolojik rahatsızlığı olan bekar bir anne olmak istenecek bir şey değil.

Ben başka bir yol seçerdim yinede.

Evli kalmak zorundaysam, yatırımı güzelliğime değil, psikolojik sağlığıma ve ileride kendime para kazandıracak eğitim yada işe yaptırırdım.
Cinsel birliktelik yaşamazdım. Hele bir çocuk daha asla düşünmezdim.
Tek çocukla baş edemediğim hayata kendimi iki çocukla sokmazdım. Çünkü bir daha yaşarsanız artık iki çocuk sorumluluğu ile hareket etmek zorundasınız.
Kocanız biraz para kaybetti sadece. Sizin kaybettiklerinize teraziye koyduğunuzda siz ne görüyorsunuz?

Ben kendimi o zamanla şu zamanın kıyasini yaparak telkin ediyorum. Her insan hata yapabilir. Eğer bunu bilerek kendini olgunlastirma yoluna girdiyse ve hem bana rahatsızlığım konusunda destek oluyorsa , pişmanlığını derinden hissediyorsam şuan iyiki ayrılmamışim diyorum. Ben bizi tanıyan ailece görüşen insanlara bu durumu anlatsam inanmazlar.
Eşim asla o konuyu açtırmiyor , çocuklarından utandigini kendisini öyle biri olarak tanimalarini istemediğini söylüyor. Ben 27 yaşındaki ben değilim cahildim diyor.
Şuanda mutluyuz ailece, tek derdimiz çocukların yetiştirilmesi ve evde muhabbet sohbet var. Daha ne diyebilirim şuan iyiki ayrılmamışim diyorum.
Ama benim gibi çaresiz kalıp , yuvasında huzursuz yaşamak zorunda kalan da olabilir.
Herkes farklı yaşıyor imtihanını kimseye örnek olamam kimseyi de örnek alamam. Size iyi gelen bana kötü gelebilir benim için yanlış bı seçim olabilir. Kusura bakmayın hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim

Bu şey gibi olmuş hani kadınlar depresyondayken uzun saçlarını kısacık kestirip ya kendini öyle mutlu olacak gibi hisseder onun gibi olmuş.tabii sizinki bir level atlamış hali.nasıl mutluysanız öyle yapın.öyle ya da böyle

Kimseyi kınamam korkarım.. ama benim yapabileceğim, sindirebileceğim bi durum değil. Siz maddi yönden intikam alıyosunuz o da yatakta alıyo belki intikamını bilinç altında. Adam gayet memnundur halinden..

X