- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- Konu Sahibi selyfurtado
Misal, kıza Antalya videoları göndermiş , bana beni Antalya'ya yollarmisin diyor. Ama akrabasıyla.
Sordum neydi amacın, sen o gözle bakmışsın elin kızı nasıl gelsin manyakmi benim için buraya gelecek diyor. Artı gitmek istediği akrabasida böyle birşey yapacak olsa görüşmez bizimkiyle o derece.
Şuan olaya baktığımda tek gördüğüm , facenin yeni kurulması, o ara tüm erkekler bakıyorum yabancı kızları ekliyor falan, benimki de birine güzelsin yazmış. 5 -6 ay önce eklemiş facesine ve iletişim kuramadığı içinde İngilizcesi için ilerletmek istemiş zamanında onun pişmanlığını yaşıyor. Haa ben böyle yorumluyorum ama onun anlattığı , sadece güzelsin lafı dedim. Başka bir amacım , bir atağım olmadı. Sen kafanda kuruyorsun diyor.
Görünen sadece güzelsin mesajı,
Bense o an yaşadıklarımı anlattım , benim için ,sevdiğim adamın bir başkasını beğenmesi bile bana yetti , aldatildim dedim . Ama bunun için ayrılamadim. Bir şans verdim ancak eski beni kaybettim.
Şuan evlatlarım mutlu ,eşim eski eşim değil, daha olgun ve oturaklı . Diyemem benim başıma asla gelmez artık diye ama Allah beterinden korusun, ufak da olsa yaşadım ve bana ders oldu.
Eğer atlatılamaz bir durum olsaydı, 2 terapist 2 psikiyatri ve klinik psikologların dan bunun tavsiyesini alırdım.
Kimseye katlanin demiyorum , yanlış anlaşılmasın. Siz bu durumda olsanız evladınizi yuvasiz bırakrmiydiniz
madem bu kadar basitti neden babası dövdü adamı??
neden senin babandan bile tehdit aldı?
şaka mısın neden soracak kıza antaya videoları atıyor, orası cok güzl sen de gesene diyor, sonrasında kendi gidip onunla orada buuşup takılma niyetinde. bayagı planlı programlı yani adam kafasında bu kaçamağı kurmuş yolunu yapıyormuş.5-6 ay ne yazışmışlar madem? bak yazışmak..karşılıklı yani...
Adam "ZAMANI GERİ ÇEVİRSEM.." demiş.. e daha ne desin? Basbayağ netten ilişki yaşamış adam.sen yakalamışsın sadece..
şu aşağıdakileri ninem yazmadı mesela;
"5-6 aydır bir japon kıza yazıyor. Çok güzelsin söylesin böylesin ," ZAMANI GERİ ÇEVİRSEM... "
DANNN biri beni vurdu . Zamanı geri ÇEVİRSEM... Hanıma Antalya tanıtım videoları gönderiyor, banada "aşkım beni arkadaşlarla Antalya'ya yollarmisin sen"
adam
tabii ki sana manyak mı niye gelsin diye çevirecek, ama görüyoruz 2 gündür tanıdıgı adama kıta değiştirip giden kızlar yok mu ya da daha komiği bulgaristandan gelen cevapsız çağrıyı geri arayıp, bulgar hatun fotosu görünce varını yoğunu veren adamlar?
akrabasıyla gideceğine nasıl bu kadar eminsin? hem belki akraba da o kafada..nerden biliyorsun milletin içini görüşmez bizimkiyle falan..
hanımefendi kendinizi kandırın böyle mutluysanız.. ama bizlere de aynı muameleyi yapmayın