Aldatılanlar.. nasıl insanlıktan çıkmışım..döndüm ben o kadınmıydım?

Yok cezalarida çekti :KK66: babasından dayak yedi.
Benim babamdan tehdit aldı.
Kliniklere yattım aylarca salya sümük ağladı bahçesinde doktorlar ona yasak koydu , tam 10 kilo verdi o süreçte 1 ayda.

Sosyal hayatı bitti. Fedakar ben gitti zalımsın hayat demeye başladı o_O
Diyorum ya onu huzursuz kendimi mutlu etme derdindeyim :KK66:
Ha sen boşanmadın mi??? Ben bosandın sanıyordum

Ben aldatıldım ve boşandım 2 tane çocuğum var evet çok değiştim çünkü ona karşı ne merhamet ne vicdan duygusu taşımıyorum aslında ben o değilim .Şimdi eski eşim seatlle şimdi başkası gibisin lütfen kendin gibi olur musun benimle eski sen gibi konuşur musun diyor ?Bu kasti birşey değil evet yıprandım ve bu süreç beni bambaşka bir kadına dönüştürdü bu estetik ve daha farklı bir görünümle değilde hayata ve insanlara bakış açımla ilgili oldu

Yok cezalarida çekti :KK66: babasından dayak yedi.
Benim babamdan tehdit aldı.
Kliniklere yattım aylarca salya sümük ağladı bahçesinde doktorlar ona yasak koydu , tam 10 kilo verdi o süreçte 1 ayda.

Sosyal hayatı bitti. Fedakar ben gitti zalımsın hayat demeye başladı o_O
Diyorum ya onu huzursuz kendimi mutlu etme derdindeyim :KK66:
Sonuç? Hala eşinizin ilgisiyle mutlusunuz. Peşinizden koştuğu için özgüveniniz tavan. Tekrar aynı hatayı yaparsa? Hangi klinik kurtaracak sizi? Bu kadar çabadan sonra? Evet bu bi çaba. Estetikler bakımlar güçlü gözükme çabası vs. Hala eşiniz odaklı yaşamanız cilve taktiklerinizden belli malesef.
Aldatılmışsınız ve affetmeyi tercih etmişsiNiz. Saygı duyarım. İllaki herkes boşanacak diye bir şey yok. Ama boşanmadım güçlüyüm umursamıyorumu da inanmıyorum. Umursamayan insan boşanırdı. Bir daha adını anmazdı.
Mutlu olmanıza sevindim, ama bu mutluluğunuz eşinize endeksli olmasın artık.

Bunun övünülecek yanı ne peki?

Hırsının kurbanı olmuş. Kocası başka kadını tercih ettiği için başta gurur yapmış ama 2. çocuk neden diye soruyor insan. intikam aldığı adam, eşi değil ki.
Boşanarak da mükemmel kadın olabilirdi.

İşte midesizlik diyince duyar kasanlar oluyor ben anlamadım bu işi, bu kadar hırs kurbanı olur mu bir insan,kendini mutlu sanıyor ama aslında değil .

Bana da biraz saçma geldi yazı, adam sebi sevmesin başka kadına hallensin, başka kadını arzulasın,seninde boşanacak karekterin olmayınca kendince acısını çıkarttığınu sanmışsın. Boşanmadın diye kınamıyorum, bu senin bileceğin iş. Ama o adamın yüzde yüz sadık olacağına inanmam. İçi kaynıyordur eminim.

İşte midesizlik diyince duyar kasanlar oluyor ben anlamadım bu işi, bu kadar hırs kurbanı olur mu bir insan,kendini mutlu sanıyor ama aslında değil .
"Kocamı köpeğe çevirdim hahahaha çok mutluyum"

Bu cümle mutluluk mu barındırıyor intikam mı?

Sonuçta aldatıldı planlı, programlı.
Affetti, olabilir.
Ancak hala mutlu değil intikam alsa da.
Çünkü geçmiş mıh gibi aklının köşesinde duruyor bence.

Ne yaşadınız bilemem ama, bir ay evvel buna benzer birşey yaşadım öğrendim. Ben boşanıyorum. Kararım bu yönde. Işleri kötü gidiyor, zamanında çekilen kredi yüzünden maaşıma haciz bilr gelebilir fakat ben asla taviz vermiyorum. Gerekirse ek iş yaparım en kötü gider bir yerde çalışırım ekstra ama yine de bunu kabul edemem. Benim tavrım tepkim kararım bu yönde . Size saygı duyuyorum ama ben kabul etmedim etmeyeceğim. Vaktimi kendimi nasıl daha güzel yaparim diye harcayamam bu süreci oğlum ve ben nasıl en hasarsız atlatiriz onun derdindeyim. Oğlumla sinemaya, sirke, etkinliklere gidiyorum. Kimseye güzel veya çirkin oldugumu ispat etmek gibi derdim yok. Daha doğrusu enerjimi buna veremem. Kendimi biliyorum. Ben boşanıyorum arkadasim. Sizin için de hayırlısı olsun

Boşanmamak da boşanmak gibi bir tercih kimse yargılamasın.
Madem hala evlisiniz ve bu halinizle de mutlusunuz, şeytan azapta gerek hak verdim beb size..

Niye insanlar çocuğu sadece seks ürünü olarak görüyor? Böyle bir evliliğe siz bile katlanamıyorken, siz bile kliniklerde yatacak kadar kötü oluyorken neden böyle bir kötülüğü yaptınız?
Tamam boşanmamış olabilirsiniz, kendinize daha iyi bakıp adamı kendinize aşık etmiş, ondan intikam almış olabilirsiniz. Herkesin tercihi başkadır saygılıyım ama anlamıyorsunuz o çocuklar bir gelecek, onlar hayat demek. Psikolojik rahatsızlıkların temelinde ya genetik yatkınlık ya da çocuklukta yaşanan travmalar sebep oluyor.
Ne diyeyim umarım o çocuklar eşinizin pisliğine, sizin kininize bulaşmadan yetişirler.

Bu da kendini haklı ve iyi hissetmenin bir yolu.Kendinizi kandırarak psikolojinizi korumaya

çalışıyorsunuz.Bir nevi savunma şekli.

Üzgünüm ama sadece züğürt tesellisi sizinki

Bir de acı ama gerçek hiçbir erkek evli kaldığı kadına kadın evrim geçirse de aşık kalmaz.her akşam aynı yatağa uatıyorsay bi süre sonra aşk bitiyor. Kendinizi kandırmayın

Aldatılan kadınlara tekrar aldatılma ihtimalinin çok yüksek olduğunu, boşanmadığında adamın daha çok yüz bulacağını söylediğimiz için "boşanmadan da mutlu olunuyor" mesajı vermeye çalıştıysanız söyleyeyim o sizin genişliğiniz. Maddi manevi sömürse de adamı ödüllendirir gibi boşanmayıp üzerine estetikle kendi olmaktan çıkıp adamın istediği gibi bir kadına dönüşmeyecek çok gururlu kadınlar var.

Psikolojik olarak yasamak istemediğiniz hayatı yaşamaya mecbur olduğunuzdan yıkılmışsınız. Burada bu yazınız ;güç gösterisi -ölmedim bakın ayaktayım dan öteye geçmiyor.
Bir söz vardır. İnandığı gibi yaşamayan Yaşadığına inanmaya başlar. Başka sözüm yok.
Ha birde Kimse mutlu olduğunda gelip buraya yazmaz .mutsuzum diyemediğiniz için " neyapayım elimden bu geliyor hadi beni elinden gelenin en iyisini yapmışsın diyerek tatmin edin." İçsözünüzle yazmışsınız.

Hepinize , yazdıklarınıza , fikirlerinize tavsiyelerinize, kınamalarınıza , yermelerinize ,
Teşekkür ederim.

Eşiniz sosyal medyadan bir bayana , ulaşamayacağını bildiği halde (ki Japonya'da bukiz hiçbir şeyden haberi yok)
"çok güzelsin keşke zamanı geri cevirsem İngilizcemi ilerletseydim. Yazdi. Başkada hiçbir diyalog yada iletişim kurmamis , gorusmemiş,
Gönül bağı aşk yada fiziksel bir olay olmamış,.

Savunması "cahilligime ver bir anlık saçma bir şeydi " ciddi bile değildim öylesine yazmistim. Öyle birşey yapacak olsam tutup bir japona mı yazarım. Dedi.

Kıza İngilizce mesaj atp sordum . Kızın birseyden haberi yok adamın varlığından ruhu bile duymamış. Zaten sevgilisi var ve güzelsin lafını tek yazan bir benim eşim değilmiş.

Siz olsanız " güzelsin "lafı için evliliğinizi bitirmisiniz.ortada bir kız çocuğu var babasına çok düşkün. Ve eşiniz 27 yaşında. Henuz olgunlaşmamış.

Kliniğe yatma sebebim , ben bipolar hastasıyim dönem dönem ağırlasiyorum , artı o durumu atlatamadim. bazısına küçük bir durumda gelse ben ağır geçiriyorum depresyona girdiğimde .

Ailemin yanına dönüp geri gitmeyeceğim dediğimde 1 hafta sonra kızımı getirdiler. Ve bana sürekli nezaman evimize donecegimizi ve babasıyla parka gitmeyi ozlediginden bahsetti.
3 yaşında bir kız çocuğunu sırf babası bir japona çok güzelsin dedi diye ailesiz bırakamazdim. Terapiler gördük , oda yaptığından çok pişman.
Ve asla kasıtlı bilinçli birşey yapmadım cocukmusum diyor cahildim diyor.
Bunun dışında hiçbir şey gormedim sonrasında.

Haa güven duymuyorum ama kimseye de otur aldatildin suslen puslen adamın dizinden ayrılma diyemem.

Sizce bu aldatilmakmıdır. Ve sorunsuz yuvanizi böyle birşey için bozar misiniz. Ben bunu merak ediyorum

Yani simdi aldatıldıysak önce kliniklere yatalım sonra estetik merkezlerinden çıkmayalım hemde 2.cocugu yapalım? ama kendi benliğimizden hicbisey kalmasın öyle mi?
Ben almiyim,
Karakterimle kişiliğimle dağ gibi çekip gitmesini bilmek isterim..

X