Aldatılanlar.. nasıl insanlıktan çıkmışım..döndüm ben o kadınmıydım?

Aldatilmak kabullenilecek bir durum değil. Ama sosyal medya bile olsa oda aldatmadir.

Sizce bu aldatilmakmıdır. Ve sorunsuz yuvanizi böyle birşey için bozar misiniz. Ben bunu merak ediyorum

İkiside sizin cümleleriniz ve yoğun çelişki içeriyor

Hepinize , yazdıklarınıza , fikirlerinize tavsiyelerinize, kınamalarınıza , yermelerinize ,
Teşekkür ederim.

Eşiniz sosyal medyadan bir bayana , ulaşamayacağını bildiği halde (ki Japonya'da bukiz hiçbir şeyden haberi yok)
"çok güzelsin keşke zamanı geri cevirsem İngilizcemi ilerletseydim. Yazdi. Başkada hiçbir diyalog yada iletişim kurmamis , gorusmemiş,
Gönül bağı aşk yada fiziksel bir olay olmamış,.

Savunması "cahilligime ver bir anlık saçma bir şeydi " ciddi bile değildim öylesine yazmistim. Öyle birşey yapacak olsam tutup bir japona mı yazarım. Dedi.

Kıza İngilizce mesaj atp sordum . Kızın birseyden haberi yok adamın varlığından ruhu bile duymamış. Zaten sevgilisi var ve güzelsin lafını tek yazan bir benim eşim değilmiş.

Siz olsanız " güzelsin "lafı için evliliğinizi bitirmisiniz.ortada bir kız çocuğu var babasına çok düşkün. Ve eşiniz 27 yaşında. Henuz olgunlaşmamış.

Kliniğe yatma sebebim , ben bipolar hastasıyim dönem dönem ağırlasiyorum , artı o durumu atlatamadim. bazısına küçük bir durumda gelse ben ağır geçiriyorum depresyona girdiğimde .

Ailemin yanına dönüp geri gitmeyeceğim dediğimde 1 hafta sonra kızımı getirdiler. Ve bana sürekli nezaman evimize donecegimizi ve babasıyla parka gitmeyi ozlediginden bahsetti.
3 yaşında bir kız çocuğunu sırf babası bir japona çok güzelsin dedi diye ailesiz bırakamazdim. Terapiler gördük , oda yaptığından çok pişman.
Ve asla kasıtlı bilinçli birşey yapmadım cocukmusum diyor cahildim diyor.
Bunun dışında hiçbir şey gormedim sonrasında.

Haa güven duymuyorum ama kimseye de otur aldatildin suslen puslen adamın dizinden ayrılma diyemem.

Sizce bu aldatilmakmıdır. Ve sorunsuz yuvanizi böyle birşey için bozar misiniz. Ben bunu merak ediyorum

bu kadar tepki görünce olayı yumuşattığınızı görüyorum.
kocanızın gözü dışarda ve aldatılmışsınız.illa yatakta yakalamanız gerekmiyor, adamın yarısı yuvasının dışında araştırma içinde.eşiniz çok mu zengin?
bi de nedense aldatılan herkesin çocugu da babaya çok düşkün(!) oluyor. anne ben babamı sevmiyorum dese boşanacak mıydınız?kendinizi kandırıyorsunuz.çocugun arkasına sakamayın kendi güçsüzlüğünüzü.

İlk açıldığında yazılan mesaj ile son yazılan mesaj arasında çok çelişki yok mu ? Ben mi anlayamadım olayı ?
Misal, kıza Antalya videoları göndermiş , bana beni Antalya'ya yollarmisin diyor. Ama akrabasıyla.
Sordum neydi amacın, sen o gözle bakmışsın elin kızı nasıl gelsin manyakmi benim için buraya gelecek diyor. Artı gitmek istediği akrabasida böyle birşey yapacak olsa görüşmez bizimkiyle o derece.
Şuan olaya baktığımda tek gördüğüm , facenin yeni kurulması, o ara tüm erkekler bakıyorum yabancı kızları ekliyor falan, benimki de birine güzelsin yazmış. 5 -6 ay önce eklemiş facesine ve iletişim kuramadığı içinde İngilizcesi için ilerletmek istemiş zamanında onun pişmanlığını yaşıyor. Haa ben böyle yorumluyorum ama onun anlattığı , sadece güzelsin lafı dedim. Başka bir amacım , bir atağım olmadı. Sen kafanda kuruyorsun diyor.
Görünen sadece güzelsin mesajı,
Bense o an yaşadıklarımı anlattım , benim için ,sevdiğim adamın bir başkasını beğenmesi bile bana yetti , aldatildim dedim . Ama bunun için ayrılamadim. Bir şans verdim ancak eski beni kaybettim.
Şuan evlatlarım mutlu ,eşim eski eşim değil, daha olgun ve oturaklı . Diyemem benim başıma asla gelmez artık diye ama Allah beterinden korusun, ufak da olsa yaşadım ve bana ders oldu.
Eğer atlatılamaz bir durum olsaydı, 2 terapist 2 psikiyatri ve klinik psikologların dan bunun tavsiyesini alırdım.

Kimseye katlanin demiyorum , yanlış anlaşılmasın. Siz bu durumda olsanız evladınizi yuvasiz bırakrmiydiniz

Aldatılan kadın illa boşansın demem özel iliskilerin dinamikleri sonsuz farklıdır çünkü. Ama affedip barışacaksanız da keşke sizin ruhsal yaralarınızı iyileştirecek bir şekilde yolda olsaydı. Şu an ruhsal yaralarınıza bir de estetik yaraları ekliyor ve hala bütün varlığınızla kocanızı Elde tutmaya çalışıyorsunuz. Keşke aile terapisi yerine kendiniz terapiye girip eşiniz olmadan bir varlık olmayı kendinizi tek başınıza sevmeyi öğrenseydiniz. Şu an özenilecek değil acınacak bir haldesiniz üzgünüm

Hepinize , yazdıklarınıza , fikirlerinize tavsiyelerinize, kınamalarınıza , yermelerinize ,
Teşekkür ederim.

Eşiniz sosyal medyadan bir bayana , ulaşamayacağını bildiği halde (ki Japonya'da bukiz hiçbir şeyden haberi yok)
"çok güzelsin keşke zamanı geri cevirsem İngilizcemi ilerletseydim. Yazdi. Başkada hiçbir diyalog yada iletişim kurmamis , gorusmemiş,

Savunması "cahilligime ver bir anlık saçma bir şeydi " ciddi bile değildim öylesine yazmistim. Öyle birşey yapacak olsam tutup bir japona mı yazarım. Dedi.

Kıza İngilizce mesaj atp sordum . Kızın birseyden haberi yok adamın varlığından ruhu bile duymamış. Zaten sevgilisi var ve güzelsin lafını tek yazan bir benim eşim değilmiş.

Siz olsanız " güzelsin "lafı için evliliğinizi bitirmisiniz.ortada bir kız çocuğu var babasına çok düşkün. Ve eşiniz 27 yaşında. Henuz olgunlaşmamış.

Kliniğe yatma sebebim , ben bipolar hastasıyim dönem dönem ağırlasiyorum , artı o durumu atlatamadim. bazısına küçük bir durumda gelse ben ağır geçiriyorum depresyona girdiğimde .

Ailemin yanına dönüp geri gitmeyeceğim dediğimde 1 hafta sonra kızımı getirdiler. Ve bana sürekli nezaman evimize donecegimizi ve babasıyla parka gitmeyi ozlediginden bahsetti.
3 yaşında bir kız çocuğunu sırf babası bir japona çok güzelsin dedi diye ailesiz bırakamazdim. Terapiler gördük , oda yaptığından çok pişman.

Haa güven duymuyorum ama kimseye de otur aldatildin suslen puslen adamın dizinden ayrılma diyemem.

e az önce adam sanki bunu ZAMANI GERİ ÇEVİRSEM VE EŞİMDEN ÖNCE SENİ TANISAM dedi gibi lanse ettirip kendinize estetiklerle sonlanan bir başarı hikayesi olarak yazmıştınız.

anlamıyorum madem bu kadar önemsizdi neden buraya aşırı bir drammış gibi kliniklere bu yüzden gitmişsiniz gibi yazdınız sonrasında babalar adamı dövdü, madem önemliydi neden ayrılmadınız?

herneyse valla bi sürü işim var daha buraya uzun uzun yorum yazıyorum bana da bravo.

İlk açıldığında yazılan mesaj ile son yazılan mesaj arasında çok çelişki yok mu ? Ben mi anlayamadım olayı ?

Gelen yorumlardan sonra bu aldatılmak mıdır diye sormuş bir de.Değilse sevgili konu sahibi neden konu başlığı aldatılmak ?
Kendinizi kandırmayın.Evliliğime bir şans daha verdim deyin buradaki kimse size bir şey demez zaten.Ama evliliğime şans verdim,bakın kocama güzel görünmek için de estetik oldum dünya kadar bakım yapıyorum yeri geldiğinde kaybetme korkusu yaşatıyorum ben güçlüyüm deyince eğreti duruyor özür dilerim.Çünkü eşiniz güvenilecek biri değil.Bunu da en iyi siz biliyorsunuz.Siz hala onun ilgisini kazandığınız için kendinizi kazanmış ve güçlü sanıyorsunuz ama o adamın ilgisini kazansanız ne kazanmasanız ne ? İstediğinizi yapın ama kendiniz için yapın.

Tepkiyi anlıyorum, kimse aldatılan birinin kabul Edip hele birde al bak mükemmel aile hayatı diye hediye sunmasını istemez kocasına. Böyle bir örnekte olunmaz , ben ufakta olsa yaşadım ve üzerimdeki ölü toprağını attım sayesinde.
Ama kimse yaşamadığı şeyin tavsiyesinde kolayca bulunmasın ve eleştirmesin. Dört dörtlük benim kocam diyenleri görüyorum beterin beteri var.

Hatasız kim var, yapmam banada yapılmaz demeyin insanın başına gelmeden ne yapılır neden yapılır bilmiyor. Çaresiz değilim ufak bir çeşidini yaşadım ve çözümünü rahatsızlığımdan ötürü böyle buldum.

Hep aldatilip boşanabilen ayrı hayat kurabilen bayan arkadaşları örnek gördük ve imrenildi.
Benim yapmak zorunda kaldığım ornek gorulmesin. Sadece yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim. Belki manevi destek bekledim. Belki içimi dökmek istedim. Şuan dışarıdan maşallah nekadar iyiler denilen imrenilen bir hayatım var. Ama buranın dışında kimseye bu yaşadığımı anlatamıyorum . Anlattığımda amaaan oda neki canım sende diyor. Siz anlarsınız önyargısız diye düşündüm

Ne yaşadınız bilemem ama, bir ay evvel buna benzer birşey yaşadım öğrendim. Ben boşanıyorum. Kararım bu yönde. Işleri kötü gidiyor, zamanında çekilen kredi yüzünden maaşıma haciz bilr gelebilir fakat ben asla taviz vermiyorum. Gerekirse ek iş yaparım en kötü gider bir yerde çalışırım ekstra ama yine de bunu kabul edemem. Benim tavrım tepkim kararım bu yönde . Size saygı duyuyorum ama ben kabul etmedim etmeyeceğim. Vaktimi kendimi nasıl daha güzel yaparim diye harcayamam bu süreci oğlum ve ben nasıl en hasarsız atlatiriz onun derdindeyim. Oğlumla sinemaya, sirke, etkinliklere gidiyorum. Kimseye güzel veya çirkin oldugumu ispat etmek gibi derdim yok. Daha doğrusu enerjimi buna veremem. Kendimi biliyorum. Ben boşanıyorum arkadasim. Sizin için de hayırlısı olsun
Oğlunuz kaç yaşında. Allah yardımcınız olsun bu Arada

Aldatılan kadın illa boşansın demem özel iliskilerin dinamikleri sonsuz farklıdır çünkü. Ama affedip barışacaksanız da keşke sizin ruhsal yaralarınızı iyileştirecek bir şekilde yolda olsaydı. Şu an ruhsal yaralarınıza bir de estetik yaraları ekliyor ve hala bütün varlığınızla kocanızı Elde tutmaya çalışıyorsunuz. Keşke aile terapisi yerine kendiniz terapiye girip eşiniz olmadan bir varlık olmayı kendinizi tek başınıza sevmeyi öğrenseydiniz. Şu an özenilecek değil acınacak bir haldesiniz üzgünüm

Bireysel terapi alıyorum zaten , ben bipolar hastasıyım. Bakımlarımin eşimle alakası yok eskiden de isteğim vardı ancak parasına acirdim şuanda fedakarlık yapmıyorum sadece olay bu. Yani hayatımın odak noktası o değil artık bahsettiğim buydu

Tepkiyi anlıyorum, kimse aldatılan birinin kabul Edip hele birde al bak mükemmel aile hayatı diye hediye sunmasını istemez kocasına. Böyle bir örnekte olunmaz , ben ufakta olsa yaşadım ve üzerimdeki ölü toprağını attım sayesinde.
Ama kimse yaşamadığı şeyin tavsiyesinde kolayca bulunmasın ve eleştirmesin. Dört dörtlük benim kocam diyenleri görüyorum beterin beteri var.

Hatasız kim var, yapmam banada yapılmaz demeyin insanın başına gelmeden ne yapılır neden yapılır bilmiyor. Çaresiz değilim ufak bir çeşidini yaşadım ve çözümünü rahatsızlığımdan ötürü böyle buldum.

Hep aldatilip boşanabilen ayrı hayat kurabilen bayan arkadaşları örnek gördük ve imrenildi.
Benim yapmak zorunda kaldığım ornek gorulmesin. Sadece yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim. Belki manevi destek bekledim. Belki içimi dökmek istedim. Şuan dışarıdan maşallah nekadar iyiler denilen imrenilen bir hayatım var. Ama buranın dışında kimseye bu yaşadığımı anlatamıyorum . Anlattığımda amaaan oda neki canım sende diyor. Siz anlarsınız önyargısız diye düşündüm

E başlığı bile aldatılanlar diye açmışsınız 1 önceki mesajınızda adam altı üstü bir Japon a güzelsin demiş nolacak bu aldatma mı diyosunuz. Bence sizin biraz yanlız kalıp düşünmeye netleşmeye ihtiyacınız var.Kafanız karışmış.

Gelen yorumlardan sonra bu aldatılmak mıdır diye sormuş bir de.Değilse sevgili konu sahibi neden konu başlığı aldatılmak ?
Kendinizi kandırmayın.Evliliğime bir şans daha verdim deyin buradaki kimse size bir şey demez zaten.Ama evliliğime şans verdim,bakın kocama güzel görünmek için de estetik oldum dünya kadar bakım yapıyorum yeri geldiğinde kaybetme korkusu yaşatıyorum ben güçlüyüm deyince eğreti duruyor özür dilerim.Çünkü eşiniz güvenilecek biri değil.Bunu da en iyi siz biliyorsunuz.Siz hala onun ilgisini kazandığınız için kendinizi kazanmış ve güçlü sanıyorsunuz ama o adamın ilgisini kazansanız ne kazanmasanız ne ? İstediğinizi yapın ama kendiniz için yapın.

Ben geldiğim noktada görünenden bahsediyorum. Ama yaşadığım ve yaşattığım tamamen kendim için eşim için değildi. Kizkende bakımlıydim daha fazla harcardim. Benim bahsettiğim nekadar fedakar olduysam evlenince okadar ters tepti. Şuan kendim için yapıyorum ve sonuçları ortada. Onunla alakası yok.

Burada kimse sizin kötülüğünüzü istemiyor,inanın bana.Kadınlar en çok böyle konularda birbirini kırıyorlar,çünkü hemcinslerinin daha fazla üzülmesini istemiyorlar.Aldatılmak herkesin başına gelebilir.Evet kimisi bırakır yoluna devam eder,kimisi bir şans verir evliliğine.Sorun şu ki gerçekten mutlu musunuz bu kısımda ben pek inanamadım size.Sanki hırsla söylüyormuşsunuz gibi duruyor.
Ama gerçekten mutluysanız,umarım mutluluğunuz hep sürer ve eşiniz bir daha aynı hatayı yapmaz hatta aklından bile geçirmez.

Teşekkür ederim.

Bu şekilde yazmis olsaydınız derdinizi yorumlar çok farklı gelirdi emin olun .Ama siz birbirinden çok alakasız şeyler yazıyorsunuz hangisi doğru hangisi yanlış anlayamadım ben .Aldatma olduğunu kendiniz söyleyip bu aldatma mıdır diye soran yine kendinizsiniz.

Ben geldiğim noktada görünenden bahsediyorum. Ama yaşadığım ve yaşattığım tamamen kendim için eşim için değildi. Kizkende bakımlıydim daha fazla harcardim. Benim bahsettiğim nekadar fedakar olduysam evlenince okadar ters tepti. Şuan kendim için yapıyorum ve sonuçları ortada. Onunla alakası yok.

E ilk mesajınızda bakım merkezlerinden çıkmayan ihtiyacı olan estetiği yaptıran bir kadın oldum demişsiniz ve bu sizin "aldatma/aldatmama" meselesinden sonra olmuş diye yazıyosunuz. Cidden hikayenizin başıyla sonu arası çelişkiler yumağı.

Teşekkür ederim.

Km'lerce uzakta birine çok güzelsin lafına kliniklerde yatan, estetikler yapan sensin.bence bu soruyu kendine sor? Bi güzelsin lafına bu kadar kendini hastanelik edip insanlıktan çıkmışım dedirtecek safhaya neden geldin o zaman. Madem abartılacak bir mevzu değil gelio buraya bir de atarlanmanın manası Ne !!!!

e az önce adam sanki bunu ZAMANI GERİ ÇEVİRSEM VE EŞİMDEN ÖNCE SENİ TANISAM dedi gibi lanse ettirip kendinize estetiklerle sonlanan bir başarı hikayesi olarak yazmıştınız.

anlamıyorum madem bu kadar önemsizdi neden buraya aşırı bir drammış gibi kliniklere bu yüzden gitmişsiniz gibi yazdınız sonrasında babalar adamı dövdü, madem önemliydi neden ayrılmadınız?

herneyse valla bi sürü işim var daha buraya uzun uzun yorum yazıyorum bana da bravo.
Zamanı geri çevirsem , ingilizcemi ilerletseydim diye bir yazıydı. Babasından bir tokat yedi. Boşanmak istedigimi duyunca.
Söyle soyliyyiim o dönem yaşadığım travmayı size olduğu gibi aktardım ancak şuan baktığımda, doğru olan buydu sanırım diyorum. Allah bana ufakda olsa bunu gösterdi ki ileride olabilecekler için hazir olayım diye. Ben çalışmayan, tamamen kendisini aliesine adamış varı yoğu kocası olan bir ev hanımıydim. Bana zamanın kötülüğünü kötü günler için kendimi toparlamami öğreti yaşadığım. Şuan aynı durum olsa , kapı dışarı ederim ve ayaklarımin üzerinde durduğum için arkamada bakmam. Ama ozaman bunu yapmaya mecburdum.

Km'lerce uzakta birine çok güzelsin lafına kliniklerde yatan, estetikler yapan sensin.bence bu soruyu kendine sor? Bi güzelsin lafına bu kadar kendini hastanelik edip insanlıktan çıkmışım dedirtecek safhaya neden geldin o zaman. Madem abartılacak bir mevzu değil gelio buraya bir de atarlanmanın manası Ne !!!!

Nedense birden bu kadar sinirlenmeni çok sevdim atarlı bir kişilik gibi geldin:halay:

E ilk mesajınızda bakım merkezlerinden çıkmayan ihtiyacı olan estetiği yaptıran bir kadın oldum demişsiniz ve bu sizin "aldatma/aldatmama" meselesinden sonra olmuş diye yazıyosunuz. Cidden hikayenizin başıyla sonu arası çelişkiler yumağı.
Evet , estetik olaylarim sonrasında gelişti, çünkü eskiden fedakardim Yine isterdim ama parasına kiyamazdim, ondan sonra fedakarlığin ise yaramadigini gördüm. Sadece kendimi düşünüyorum suan

Evet basit bir güzelsin lafına estetikler yapılıyorsa demek daha ilerisi olsa o zaman ne yapacaktı hayal gücüm yetmedi şu an

X