İlk açıldığında yazılan mesaj ile son yazılan mesaj arasında çok çelişki yok mu ? Ben mi anlayamadım olayı ?
Misal, kıza Antalya videoları göndermiş , bana beni Antalya'ya yollarmisin diyor. Ama akrabasıyla.
Sordum neydi amacın, sen o gözle bakmışsın elin kızı nasıl gelsin manyakmi benim için buraya gelecek diyor. Artı gitmek istediği akrabasida böyle birşey yapacak olsa görüşmez bizimkiyle o derece.
Şuan olaya baktığımda tek gördüğüm , facenin yeni kurulması, o ara tüm erkekler bakıyorum yabancı kızları ekliyor falan, benimki de birine güzelsin yazmış. 5 -6 ay önce eklemiş facesine ve iletişim kuramadığı içinde İngilizcesi için ilerletmek istemiş zamanında onun pişmanlığını yaşıyor. Haa ben böyle yorumluyorum ama onun anlattığı , sadece güzelsin lafı dedim. Başka bir amacım , bir atağım olmadı. Sen kafanda kuruyorsun diyor.
Görünen sadece güzelsin mesajı,
Bense o an yaşadıklarımı anlattım , benim için ,sevdiğim adamın bir başkasını beğenmesi bile bana yetti , aldatildim dedim . Ama bunun için ayrılamadim. Bir şans verdim ancak eski beni kaybettim.
Şuan evlatlarım mutlu ,eşim eski eşim değil, daha olgun ve oturaklı . Diyemem benim başıma asla gelmez artık diye ama Allah beterinden korusun, ufak da olsa yaşadım ve bana ders oldu.
Eğer atlatılamaz bir durum olsaydı, 2 terapist 2 psikiyatri ve klinik psikologların dan bunun tavsiyesini alırdım.
Kimseye katlanin demiyorum , yanlış anlaşılmasın. Siz bu durumda olsanız evladınizi yuvasiz bırakrmiydiniz