Aldatılanlar.. nasıl insanlıktan çıkmışım..döndüm ben o kadınmıydım?

madem bu kadar basitti neden babası dövdü adamı??
neden senin babandan bile tehdit aldı?
şaka mısın neden soracak kıza antaya videoları atıyor, orası cok güzl sen de gesene diyor, sonrasında kendi gidip onunla orada buuşup takılma niyetinde. bayagı planlı programlı yani adam kafasında bu kaçamağı kurmuş yolunu yapıyormuş.5-6 ay ne yazışmışlar madem? bak yazışmak..karşılıklı yani...
Adam "ZAMANI GERİ ÇEVİRSEM.." demiş.. e daha ne desin? Basbayağ netten ilişki yaşamış adam.sen yakalamışsın sadece..
şu aşağıdakileri ninem yazmadı mesela;

"5-6 aydır bir japon kıza yazıyor. Çok güzelsin söylesin böylesin ," ZAMANI GERİ ÇEVİRSEM... "
DANNN biri beni vurdu . Zamanı geri ÇEVİRSEM... Hanıma Antalya tanıtım videoları gönderiyor, banada "aşkım beni arkadaşlarla Antalya'ya yollarmisin sen"

adam
tabii ki sana manyak mı niye gelsin diye çevirecek, ama görüyoruz 2 gündür tanıdıgı adama kıta değiştirip giden kızlar yok mu ya da daha komiği bulgaristandan gelen cevapsız çağrıyı geri arayıp, bulgar hatun fotosu görünce varını yoğunu veren adamlar?
akrabasıyla gideceğine nasıl bu kadar eminsin? hem belki akraba da o kafada..nerden biliyorsun milletin içini görüşmez bizimkiyle falan..
hanımefendi kendinizi kandırın böyle mutluysanız.. ama bizlere de aynı muameleyi yapmayın

Sevdiğiniz birinin sizden başka birine beğeni duyması aldatilmak sayılmaz mı.bukadarini bile kaldramamam beni kötü günlere hazırlattı. Sanırım oda bana ders oldu. Kliniklere yatma sebebim okadarini bile kaldıramakti. Çünkü ben bipolar hastasıyım ve duygu değişimlerini kaldıramıyorum. Ufagi bile yetti . Ama kişiliğime çok etkisi oldu. Bunu yazdım

valla bilmiyorum. dediğim gibi ilk anlattığın hikayeyle sonuncu arasında büyük fark var bize ne ister boşan ister 4.çocuğunu yap. sadece gözlem yapıp yorum yazıyoruz. hayatına dahil değiliz.

bence ama hikayeni başka insanlara anlatma çünkü sonu mutlu biten imrenilecek bir hikaye yerine, eşine aslında inanmayıp maddi sebeplerden inanmayı seçmiş aldatılan bir kadının travmalarından sonra bunalıma girip güzellik merkezlerinden çıkmayacak bir özgüven eksikliğine kapıldığı sonrasında ben ne yapayım diye danıştığı bir güzin abla sorusu benzeri gibi duruyor.

İşte aynı bu durumu ozaman yaşadım. Evet önlemini almasaydim bilmeseydim yakalamasaydim devamı gelecekti. Bunun düşüncesi yedi bitirdi beni. Zaten boşanma aşamasında babası öğrenince bir tokat patlattı. Bizde böyle şeyler yok nasıl kalkisirsin diye.
Fakat ozaman boşanacak kendi hayatını idame ettirecek güçte değildim. Bu süreçte kendimi toparladım asla yapmaz demiyorum ama eski ben artık yok gerçekten erken soğudum güven duygusundan

Evet dışarıdan öyle görünüyor. Anlatıldığında, ancak kız ken yaşadığım hayatı bilen , evliliğinde çok özverili oldun derlerdi. Yaşadığım bana ders oldu. Sadece o travmayı yazmak istedim belkide ihtiyacım vardı anlatmaya bilemiyorum.

Bakımlar estetikler dediğinize göre odağınız iç dünyanız değil dış dünyanız yani dışarıdakinin sizi nasıl gördüğü üzerine kurmuşsunuz kendinizi. Alttan alta çabanız kocanızı sizi aldatmayacak kadar bağlamak ama böyle birşey mümkün değil. Sadakat kişisel bir özelliktir adamda bu yoksa isterse angelina jolie ye dönüşün yine birileriyle yazışır gözü yine dışarıda olur önemli olan sizin artık bundan etkilenmeyecek kadar sağlam bir ruha sahip olmanız. Keşke buna yoğunlaşsaydınız

Nedense birden bu kadar sinirlenmeni çok sevdim atarlı bir kişilik gibi geldin
Ya varya yazımdan kimse kimsenin hissini anlayamıyor bu net artık yani. Ben gayet normal yazıyorum soru soruyorum bana ne yani senin evliliğin boşanmaman boşanman İnan zerre umrumda değil ki kalkıp sinirleneyim.
Kendine sorman gerekli bu soruları..hayat senin

Geçmişi unutmamış kendini kandıran sürekli intikam duygularıyla yasayıp evliliğin temeli olan sevgiyi yaşamayan bir kadının yazdıklarını okudum.üzüldüm.

Yani şöyle söyleyeyim , bakım , estetik önceden de hep aklımda olan ve yaptığım şeylerdi .Ancak evliligimde kiyamadigimdan hep geri durdum masraf konusunda. Bu durum bende biraz gaddarlık yarattı. Sonuç bu. Ha diceksinizki adam size böyle bağlanmaz sadakat ruhsal bir durum . Tabiki bunun bilincindeyim. 2 terapist atlattık ve asla tekrar yapmaz yada yapar demiyorum. Doktorun dediği bunun belli dereceleri var , siz bunu göze alarak evliliğinizi devam ettirecekseniz baş etmeyi öğreniceksiniz. Baş etmeyi öğrendim bu duyguyla diyelim. Ancak tüm yaptıklarım onunla ilgili değil . Sadece fedakar değilim artik

Yani kocana seni aldattı diye ödül verdin ve bunu zafer olarak görüyorsun. Enteresan. Ama ben ama çok daha ise yarar bir yöntem anlatayım, adamı boşuyorsun ve tüm o yaptıklarını sadece kendin için ve istersen yapıyorsun. Hayatına yeni bir yol veriyor, yıllarca seni aldatan adamın koynuna girmek zorunda kalmıyorsun. Hele ki dişiliğini adama birşeyler yaptırmak için hiç kullanıp kendini kirlenmiyorsun.

Son düzenleme:
Geçmişi unutmamış kendini kandıran sürekli intikam duygularıyla yasayıp evliliğin temeli olan sevgiyi yaşamayan bir kadının yazdıklarını okudum.üzüldüm.
Bende üzülüyorum ancak , çevremde inanın hiç kimsenin dört dörtlük evliliği yok ve o zaman ki cahilligimizle ne ben ayrı yasayabilirdim nede o yaptığının sorumluluğunda bilincinde değildi.
Sonuç benim karakterime ve hayata bakış acıma etki etti

O yaşadığım beni şuanda güçlü kıldı. Ve ben o günkü saflığım ve zayıflığımla suanki kararlılığımi edindim. Peki kendisi bundan pişman olmamışmidir. İnsan olarak hata yaptıysa telafi edebiliyorsa değiştiğine inaniyorsam neden birsans vermiyeyim. Ve bunun için vijdanim inanın rahat. Onada banada yaşadıklarımız çok şey öğretti. Ben şuan bunun farkındayım.

Belki klişe olacak ama siz aynısını yapsanız o bu duruma düzeltilebilir bir hata gözüyle bakacak miydi? Seven, saygı duyan aldatmaz. Şu an uslu duruyorsa tamamen düzenin değişmesinden korktuğu için. Kaybetmekten korktuğu siz değilsiniz, kurulu düzeniniz. Sizi kaybetmekten korksa zaten bu hatayı yapmazdı.

hepsine tamam. çok şey öğrendiniz, adam pişman.
konuyu neden açtınız o zaman?
face in yeni kurulduğu zaman dediğiniz nerden baksanız 17/18 yıl...

Belki klişe olacak ama siz aynısını yapsanız o bu duruma düzeltilebilir bir hata gözüyle bakacak miydi? Seven, saygı duyan aldatmaz. Şu an uslu duruyorsa tamamen düzenin değişmesinden korktuğu için. Kaybetmekten korktuğu siz değilsiniz, kurulu düzeniniz. Sizi kaybetmekten korksa zaten bu hatayı yapmazdı.

Canım burada tabiri caizse klavye delikanlısı çok olur.herkes her konuda atar tutar.ama hiç kimse başına gelmeden olayı tam olarak algılayamaz.keşke buraya böyle bir konu açmasaydın.hayat senin hayatın kimseye yargılamak düşmez bence.sen şu an mutlu musun önemli olan o.eşin seni aldatmıştır ama pişmandır sende affedersin bu senin kararın.belki gerçekten pişman.bunu kimse bilemez.insan oğlu hata yapar hangimiz günahsızız,dört dörtlüğüz.allah şaşırtmasın.umarım bundan sonra böyle birşey yaşamazsınız.sevgiler.

Acı bir hikaye. Sizi kliniklere düşüren bir adamla hala devam edip bir de böyle matah bi şeymiş gibi yazmanız gerçekten çok üzücü. 2.çocuğu saymıyorum bile.

Bu arada yasadiklariniz elbette size ait. Sizin seçimleriniz. Ama bunu başarı öyküsü gibi anlatıp lütfen başkalarına kötü örnek olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…