- 14 Ekim 2016
- 7.045
- 47.492
-
- Konu Sahibi selyfurtado
Ha sen boşanmadın mi??? Ben bosandın sanıyordumYok cezalarida çektibabasından dayak yedi.
Benim babamdan tehdit aldı.
Kliniklere yattım aylarca salya sümük ağladı bahçesinde doktorlar ona yasak koydu , tam 10 kilo verdi o süreçte 1 ayda.
Sosyal hayatı bitti. Fedakar ben gitti zalımsın hayat demeye başladı
Diyorum ya onu huzursuz kendimi mutlu etme derdindeyim
Sonuç? Hala eşinizin ilgisiyle mutlusunuz. Peşinizden koştuğu için özgüveniniz tavan. Tekrar aynı hatayı yaparsa? Hangi klinik kurtaracak sizi? Bu kadar çabadan sonra? Evet bu bi çaba. Estetikler bakımlar güçlü gözükme çabası vs. Hala eşiniz odaklı yaşamanız cilve taktiklerinizden belli malesef.Yok cezalarida çektibabasından dayak yedi.
Benim babamdan tehdit aldı.
Kliniklere yattım aylarca salya sümük ağladı bahçesinde doktorlar ona yasak koydu , tam 10 kilo verdi o süreçte 1 ayda.
Sosyal hayatı bitti. Fedakar ben gitti zalımsın hayat demeye başladı
Diyorum ya onu huzursuz kendimi mutlu etme derdindeyim
Bunun övünülecek yanı ne peki?
Hırsının kurbanı olmuş. Kocası başka kadını tercih ettiği için başta gurur yapmış ama 2. çocuk neden diye soruyor insan. intikam aldığı adam, eşi değil ki.
Boşanarak da mükemmel kadın olabilirdi.
"Kocamı köpeğe çevirdim hahahaha çok mutluyum"İşte midesizlik diyince duyar kasanlar oluyor ben anlamadım bu işi, bu kadar hırs kurbanı olur mu bir insan,kendini mutlu sanıyor ama aslında değil .