Aldatilan birisi nasil teselli edilir? Cok zor.

Yani bir erkeğin duyguları bu kadar kolay bittiyorsa o zaman kızın hayatına girmeyecekti.

Çivi çiviyi söker biraz zaman lazım sadece

Bu kisi yaklasik 8-9 ay once arkadasimdan ayrilmak istedi, artik sevmedigini eskisi gibi olmadigini net olarak soyledi.
Ancak arkadasim kabul etmedi gecici bir sikilma donemi oldugunu dusundu,tekrar deneyelim dedi

X kisisi bir de Busra'yi sucladi hayatimi mahvettin, senden ayrilmak istedigimde ayrilsaydin vb diye.

büşra kendi kendini aldattırmış yalnız
bunu bir erkek yapsa yapışkan sülük deriz
kadın yapınca ne farkı var

kız willy bu adam senin kocan da aldatılan sen misin doğru söyle. ilişkiniz absürt yorumları yapılıyor diye benim diyemiyorsun gibi geldi bana ne yalan söyleyim
çok mu fesatım yoksa
ha gerçekten bi büşra varsa kendi ayağına sıkmış adam bırakmak istemiş o bırakmamış

Son düzenleme:

Erkolar çok cani.

Aldatmasina hak vermedim ama adam ayrilmak istemis duygusunun bittigini soylemis daha ne yapsin vicdan yaptirarak kendne baglamaya calisirsa olacagi bu

Konu bana inandırıcı gelmedi açıkçası. Siz adamın işyerine gittiniz, üstelik bu kızla arasında birşeyler olduğunuda hissettiniz hiç demedinizmi bu adam benim arkadaşımın sevgilisi diye. Adam sizi ve Büşra'yı kim diye tanıtmış bu kadına hiç konusu geçmedimi? Aileler tanışalı 2 ay olmuş ama adam Büşra'yla aynı evde yaşamaya devam ediyor, kızda bilmiyor sevgilisinin nerde ve kiminle yaşadığını...

Arkadaşınız keşke vaktinde ayrılsaydı. Adam zaten istemiyorum demiş. Ama buna rağmen adam iyi bir şerefsiz.

Ay agır serefsız.
Ne demek Busra kabul etmedi.
Kızla bırlıkte yasıyor ısıne gelıyot tanı evlenene kadar kızla yasayacak.
Dıgerıyle de evlenecek.
Ayrılmak ıstedım kabul etmedi dıye bir şey yok.
Bir erkek ayrılmak isterse gözünün yaşına bakmaz.
Adamın ısıne gelmıs bu durum.

Aynı evi paylaştığı, iş yerini arada ziyaret eden Büşra olayı hiç bilmiyor da; şehir dışından ilk defa ziyarete gelen siz nasıl çözüyorsunuz olayı? Büşra anlamak istememiş olabilir mi? Bişeyleri seziyo olsa bile özellikle kurcalamamış olabilir mi?
Bu arada Büşra bırakmamış diye adamı haklı bulanlara katılmıyorum. Kimse kimsenin alnına silah dayamıyor sonuçta. Büşra ayrılmak istemese bile adam ayrılabilirdi ki. Aldatmasındansa açık açık başkasına aşık olduğunu söylemeliydi, çekip gitmeliydi.

Willy umarim bu konu arkadasim adi altinda senin konun degildir. Zira bahsettigin tarihler 8-9 ay oncesi senin ilk konunun tarihi ile eslesiyor. X kisisinin sehrine gitmen, normalde o sehirde yasamaman, malum esinle ayri sehirlerde yasiyorsunuz, umarim hepsi tesaduftur. Konu seninse her ne kadar gecmiste konularina cok gulsemde uzulurum ama sasirmam.

Neyse ki bunu dusunen tek kisi ben degilmisim.

Yani bir erkeğin duyguları bu kadar kolay bittiyorsa o zaman kızın hayatına girmeyecekti.
Onun muhakemesini yapacak olan ben değilim.
Sevmiyorum demiş ayrılalım demiş.
Yapışmanın manası yok biraz gururlu olmak lazım.
Seni sevmiyorum diyen kadın ya da erkek yanında durulmaz aaa bu kadar kolay bitemez denilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…